הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה שמעניינת אותי בקש לליל הסדר וארוחות חג/משפחתיות

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
לאלה שהולכים, באותו היום, אתם מחשבים קלוריות לשאר היום ובארוחה אתם מעריכים את הקלוריות?
או שכבר כל היום אתם לא מחשבים קלוריות?
איך אתם מסתדרים עם זה?

אני אף פעם לא סופר שום דבר חוץ מחלבון אבל גם המחמירים של המחמירים בספירת קלוריות יודעים שיום אחד של חריגה בתזונה לא ישנה שום דבר אפילו הכי קטן, מקסימום אם אתה על אחוז שומן נמוך שזה יוכל לבלוט יהיו טיפה נוזלים שנעלמים באותה מהירות שהם מופיעים.
חג מיוחד פסח, שב תאכל תהנה וליום אחד אל תתעסק בזה.

מחשב קלוריות כמו שבת.
מתכונן מראש כמה ומה אני יאכל.

במידה ואתה מתארח איפשהו, אפשר לשער בערך, יום אחד לא יהרוס לך הכל.

טיפ שני, לאכול יותר חלבון וירקות בליל הסדר, הם משביעים עם פחות קלוריות.

טיפ שלישי, לא לאכול הרבה כל היום, בליל הסדר קשה פתאום לאכול המון. זה קצת עוזר.

כשיש לי מקרים כאלה שיש ארוחה שאני בוודאות לא יודע כמה קלוריות יש בה כמו למשל יציאה עם חברים אז - או שאני זורק הערכה גסה ומחשב את זה בתפריט של היום
או שבמקרה של חגים אני פשוט עושה צום לסירוגין עם רק חלבון(לסינטזת חלבון) וקפאין עד הארוחה ואז בארוחה אשלים את רוב הקלוריות של היום, וגם אז מקפיד על מים, קולה זירו וכו'

יש דברים שבשבילם אני זורק את התפריט והחיטוב הצידה.
אני אוכל ארוחות קטנות לפני וצורך מספיק חלבון ובארוחה אני אוכל כמו בנאדם בלי רגשות אשם.
וואלה חג וארוחות משפחתיות קודמות לזה.

אני אוכל כרגיל וגם בסדר אוכל כרגיל, כי אני מתמלא די מהר מאוכל שהוא לא ג'אנק (לטוב ולרע).

אתה יכול לספור כרגיל ויכול שלא, מה שחשוב זה שלא תיפול ל-what the hell effect אם אתה בחיטוב. מתכוון למקרים האלה שאדם "חורג" מהדיאטה ואז אומר לעצמו "כבר הרסתי הכל, מה אכפת לי להמשיך לאכול עוד", משם ממשיך לחרוג גם ביום שאחרי, רואה את המשקל קופץ יום אחרי הארוחה (מנוזלים), בטוח שעכשיו באמת הרס הכל, אומר לעצמו שוב what the hell וכו'...

אתה לא יכול להשמין מארוחת חג אחת, אבל משבוע-שבועיים של חריגה כבר נהיה יותר קל להרוס התקדמות.
כל אחת מההצעות פה היא סבבה.

יש דברים שבשבילם אני זורק את התפריט והחיטוב הצידה.
אני אוכל ארוחות קטנות לפני וצורך מספיק חלבון ובארוחה אני אוכל כמו בנאדם בלי רגשות אשם.
וואלה חג וארוחות משפחתיות קודמות לזה.

אני עושה אותו דבר בחגים כי בחגים יש שפע של אוכל שלא מכינים בשום זמן אחר בשנה, זה הזמן שבו אני לא מגביל את עצמי ואוכל כמה שאני רוצה וממה שיש לשולחן להציע.

אוכל ארוחה קטנה בבוקר, ובשאר היום אני מכניס רק חלבון ושותה הרבה מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית