עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוצאה שאין תוצאה
בוקר טוב דרלינגחחחח וועלייה, שכחתי שהיה בחירות חחחח
מה התוצאות?
בוקר טוב דרלינג
מנסור עבאס ראש הממשלה
כרגע זה התהפכך מה שלפי דעתי מסתמן כסימן לעוד בחירות מאשר כול דבר אחר.נכון לרגע זה יתרון לגוש הימין.
וואלקובדיוק פרסמו שהוא עבר את אחוז החסימה ונכנס לכנסת
כנראה שאתה צודק....כרגע זה התהפכך מה שלפי דעתי מסתמן כסימן לעוד בחירות מאשר כול דבר אחר.
ותגידו מה שאתם רוצים, הדבר הכי טוב שיצא מהבחירות האלו זה שכולם ישבו בשולחן וירדו על מירי רגב בערוץ 13
ולנושא האשכול - לפי התוצאות שוב בחירות ...
אל תעודדו אותי אני לא רוצה להיות צודק במקרה הזהכנראה שאתה צודק....
זה משהו שקורה בכול שיטת בחירות , גם טרמפ וביידין הבטיחו את הים ואת השמיים ובקושי סיפקו חול.שיטת הבחירות כלכך לא טובה , תאורתית יכול להיות גם 100 בחירות חוזרות , במקום שבמצב של תיקו יורידו מפלגות או יחייבו מפלגות להתחבר .
מה גם שהבחירות בישראל זה כאילו דמוקרטיה אבל הכי לא דמוקרטיה , מצביעים בצורה דמוקרטית למפלגות שמבטיחות דברים עד לפה הכל בסדר , יום אחרי הבחירות , המפלגה עושה מה שהיא רוצה בניגוד למה שהבוחרים שלה רצו דבר הכי לא דמוקרטי שיש כי בעצם רק בנאדם אחד שם קובע מה יהיה .
אתה מעדיף ממשלה שבה סמוטריץ ובן גביר מחזיקים את נתניהו ב******?אל תעודדו אותי אני לא רוצה להיות צודק במקרה הזה
אני מעדיף שסלע יפול על חלק מין המתמודדים ואולי ככה נוכל להרכיב ממשלה שפויה בלי כול הנטל שבא מסביבאתה מעדיף ממשלה שבה סמוטריץ ובן גביר מחזיקים את נתניהו ב******?
ימות המשיח הגיעו, אה רגע בחירת מילים גרועה....🤡
זה משהו שקורה בכול שיטת בחירות , גם טרמפ וביידין הבטיחו את הים ואת השמיים ובקושי סיפקו חול.
הבעיה היא בשיא הרצינות שהציבור לא זוכר, הכוח שלך תולי רק ביום הבחירות אם את הולך ומצביע שוב למפלגה שהפרה את הבטחות שלך אז האשמה נמצאת בך כמו שהיא נמצאת במפלגה.
ו...?צריך 5% מהקולות אחוז חסימה
זה כי הוא היה עסוק בלדבר עם מנכ"ל פייזר להביא לארץ חיסונים....אבל לצערי הרב המשיח לא עונה לי לטלפונים
ו...?