הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה חושבים על תוצאות הבחירות?

חחחח וועלייה, שכחתי שהיה בחירות חחחח
מה התוצאות?

נכון לרגע זה יתרון לגוש הימין.
כרגע זה התהפכך מה שלפי דעתי מסתמן כסימן לעוד בחירות מאשר כול דבר אחר.
ותגידו מה שאתם רוצים, הדבר הכי טוב שיצא מהבחירות האלו זה שכולם ישבו בשולחן וירדו על מירי רגב בערוץ 13

שיטת הבחירות כלכך לא טובה , תאורתית יכול להיות גם 100 בחירות חוזרות , במקום שבמצב של תיקו יורידו מפלגות או יחייבו מפלגות להתחבר .
מה גם שהבחירות בישראל זה כאילו דמוקרטיה אבל הכי לא דמוקרטיה , מצביעים בצורה דמוקרטית למפלגות שמבטיחות דברים עד לפה הכל בסדר , יום אחרי הבחירות , המפלגה עושה מה שהיא רוצה בניגוד למה שהבוחרים שלה רצו דבר הכי לא דמוקרטי שיש כי בעצם רק בנאדם אחד שם קובע מה יהיה .

לא מבין איך יש פה דברים כלכך לא תקינים שכולם רואים ושמים לב והם פשוט ממשיכים להתקיים שנים . לדוגמא תתארו מצב
הרשימה המשותפת מודיעה אנחנו בעד קיום מדינה יהודית אבל שיהיה לאזרחים הערבים זכויוית שווים , לא ניתן אף חלקת אדמה מישראל וכדו , יש בחירות הם זוכים ב80 מנדטים , יום למחרת יש באפשרותם לתת חלקים מהמדינה בטענה שזה הסכם שלום , זה לא דמוקרטיה !! גם להפך , נניח הציונות הדתית אומרים אנחנו בעד קיום זכויות שווים לכל האזרחים במדינה , יום אחרי הבחירות הם זכו ב80 מנדטים ומחליטים לחוקק חוקים נגד הקהילה הלהטב .

למה לפני הבחירות הם לא אומרים בדיוק מה הם הולכים לעשות ואם הם לא עומדים בזה אז שיהיה גוף שמתערב ואומר להם הלו נבחרת בשביל לעשות מה שאמרתם זה דמוקרטיה לא מה שבא לכם .

בקיצור אני שוקל לפתוח מפלגה ולחייב אותכם לבחור בי כי זה דמוקרטיה : )

ולנושא האשכול - לפי התוצאות שוב בחירות ...

• פותח/ת השרשור
כרגע זה התהפכך מה שלפי דעתי מסתמן כסימן לעוד בחירות מאשר כול דבר אחר.
ותגידו מה שאתם רוצים, הדבר הכי טוב שיצא מהבחירות האלו זה שכולם ישבו בשולחן וירדו על מירי רגב בערוץ 13
כנראה שאתה צודק....

ולנושא האשכול - לפי התוצאות שוב בחירות ...

כנראה שאתה צודק....
אל תעודדו אותי אני לא רוצה להיות צודק במקרה הזה

שיטת הבחירות כלכך לא טובה , תאורתית יכול להיות גם 100 בחירות חוזרות , במקום שבמצב של תיקו יורידו מפלגות או יחייבו מפלגות להתחבר .
מה גם שהבחירות בישראל זה כאילו דמוקרטיה אבל הכי לא דמוקרטיה , מצביעים בצורה דמוקרטית למפלגות שמבטיחות דברים עד לפה הכל בסדר , יום אחרי הבחירות , המפלגה עושה מה שהיא רוצה בניגוד למה שהבוחרים שלה רצו דבר הכי לא דמוקרטי שיש כי בעצם רק בנאדם אחד שם קובע מה יהיה .
זה משהו שקורה בכול שיטת בחירות , גם טרמפ וביידין הבטיחו את הים ואת השמיים ובקושי סיפקו חול.
הבעיה היא בשיא הרצינות שהציבור לא זוכר, הכוח שלך תולי רק ביום הבחירות אם את הולך ומצביע שוב למפלגה שהפרה את הבטחות שלך אז האשמה נמצאת בך כמו שהיא נמצאת במפלגה.

אתה מעדיף ממשלה שבה סמוטריץ ובן גביר מחזיקים את נתניהו ב******?
ימות המשיח הגיעו, אה רגע בחירת מילים גרועה....🤡
אני מעדיף שסלע יפול על חלק מין המתמודדים ואולי ככה נוכל להרכיב ממשלה שפויה בלי כול הנטל שבא מסביב
אבל לצערי הרב המשיח לא עונה לי לטלפונים

זה משהו שקורה בכול שיטת בחירות , גם טרמפ וביידין הבטיחו את הים ואת השמיים ובקושי סיפקו חול.
הבעיה היא בשיא הרצינות שהציבור לא זוכר, הכוח שלך תולי רק ביום הבחירות אם את הולך ומצביע שוב למפלגה שהפרה את הבטחות שלך אז האשמה נמצאת בך כמו שהיא נמצאת במפלגה.

צריך 5% מהקולות אחוז חסימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית