הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה למשיןהאד ולמי שרוצה לעזור תודה !

hardtom

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-23
65
0
אז ככה קראתי המון מאמרים על סטרואידים!

השאלה שלי היא כזו
יש ספר באמת שדרכו למדתם (אני יודע שתמליצו לחרוש את הרשת ואזה מה שאני עושה...)
אבל יש מספר דברים שלא בדיוק מוצאים שם..
1)אני מחפש ספר שמדבר בעיקר על מינונים-
2)חברות שכדאי/לא כדאי להתקרב (משהו עדכני :]) אני יודע שאנבוליק 2009 כזה אבל ראיתי פעם ויכוח של משיןהאד בקשר לספונסרים של הספר והשוחד שלו שהוא לא אמין משהו?
3)מכסה את את רוב סוגי החומרים הקיימים.
4)מינונים!שוב אבל הפעם פרטני,זו גם הסיבה שפתחתי את האשכול
אני יודע שיש כבר סייקלים מוכנים עם כמויות והכל וזה מסקרן אותי איך הגיעו למינונים האלה?

אותו 250 מל טסט יתאים לאדם שרוצה להתחיל סייקל ששוקל 85 קילו עם 15 אחוז שומן
לאדם ששוקל 110 קילו עם 10 אחוז? ובהנחה שלשתיהם סייקל ראשון?
ולא רק על טסט על -אפדרין -הורמון גדילה וכו'..לפי מה קובעים??
בגלל זה אני לא חסיד של סייקלים מוכנים מעניין אותי איך נקבע כל מינון של חומר
יש חישובים של נוסחאות פר משקל גוף וכאלה?

אם יש ספר כזה אשמח לרכוש אותו-או אתר מקיף בנוגע לשאלות שלי

מצטער על אורך השאלה
אבל אודה לכם מאוד על העזרה!
תודה רבה!!
🙌

שלום לך,

תשובות לשאלות שלך

1. לא קיים ספר כזה, בשביל זה יש פורומים בארץ ובחו"ל, דובר שמה לא מעט על סייקלים למתחילים וציינתי זאת במדריך למתחילים.
2. יצא ספר שנקרא UNDERGROUND ANABOLIC, שמה יש בדיקות מעבדה של חומרים למיניהן, אך זה בדיחה אחת גדולה. מה שהעורך ביקש, שישלחו לו דוגמיות (מכל מיני חברות) בשביל בדיקות מעבדה, אז ברור לכך שמן הסתם אותם "יצרנים", ישלחו לו משהו שונה ממה שהם מוכרים, הרי הם לא יפילו את עצמם.
בעבר, האחראי של AXIO LABS, פרסם אצלו באתר והייתה מאין קומבינה שמה, נכון להיום אין שום פרסום מחברה כזו או אחרת באתר שלהם - BODYOFSCIENCE.COM
3. לגבי המינונים - זה על בסיס ניסיון של אנשים לאורך שנים, הרי התחום הזה קיים כבר לאורך זמן רב עוד משנות ה 70. לגבי מתחילים, זה משהו דיי קבוע. לגבי מתקדמים - זה אינדיבידואלי.

* קח בחשבון שבכל פורום כמעט יש שתולים של כל מיני חברות אנדרגראונד, אז לא תמיד מה שרושמים לך על חברה מסוימת הוא נכון.

לא מסכים איתך בעליל. ווילאם לאוולין הוא אחד האוטוריטות הכי גדולות בתחום הזה. ואני אישית למדתי ממנו המון.
כל הנושא עם AXIO זה בגדר שמועות בלבד ולא הוכח מעולם. אחת הסיבות שהספר שלו על חברות UG התעקב זב בגלל הסיבה שאף מעבדה לא שלחה לו דוגמאות והוא היה צריך להשיג אותם בעצמו. דרך אגב AXIO היום מהיחידות שכן שלחו והם קיבלו שם בראש אז איך אפשר להגיד שהוא ממומן ע"י גורם זה או אחר?

עדי,

אני לא בא לזלזל בך או להתנשא, אבל אני קצת מעורב בחלק קטן ממה שהיה בספר הזה, לי אישית היה חלק במשהו מסוים ולא אפרט במה.
במקרה אם אתה יודע, רוני - RONNYT, גר בהולנד ולא בארה"ב כמו שכולם חושבים, רוני אחד האחראים לספר הזה. מה שהלך עם הספר הזה זה ביזיון אחד גדול. הוא זה שדאג לקבלת הדוגמיות ממגוון החברות.
אם הוא רוצה לבצע בדיקה אובייקטיבית, הוא צריך להזמין בעצמו את המוצרים ולא לבקש שישלחו לו למטרת בדיקת מעבדה, זה מגוחך, הרי אם אתה בתור יצרן תקבל פניה כזו ממנו - אתה בעצמך תדאג שהמוצר שאתה שולח הוא יהיה מעולה, הרי זה המוניטין שלך.

נ.ב - אקסיו לא היחידים ששלחו, וזה אני אומר לך באחריות 100%.

• פותח/ת השרשור
עדי,

אני לא בא לזלזל בך או להתנשא, אבל אני קצת מעורב בחלק קטן ממה שהיה בספר הזה, לי אישית היה חלק במשהו מסוים ולא אפרט במה.
במקרה אם אתה יודע, רוני - RONNYT, גר בהולנד ולא בארה"ב כמו שכולם חושבים, רוני אחד האחראים לספר הזה. מה שהלך עם הספר הזה זה ביזיון אחד גדול. הוא זה שדאג לקבלת הדוגמיות ממגוון החברות.
אם הוא רוצה לבצע בדיקה אובייקטיבית, הוא צריך להזמין בעצמו את המוצרים ולא לבקש שישלחו לו למטרת בדיקת מעבדה, זה מגוחך, הרי אם אתה בתור יצרן תקבל פניה כזו ממנו - אתה בעצמך תדאג שהמוצר שאתה שולח הוא יהיה מעולה, הרי זה המוניטין שלך.

יהיה ממש נחמד\מקצועי\כלי עזר אם תעשו (תעשה) אשכול חברות והמלצות
השאלה אם הוא יהיה נטרלי ב100 אחוז,כי אמרת שאתה מעורבב בתעשייה :]
אז בטח להפיל חומר מסויים יגרום לאי נעימות בעקפין לא?🤫

עדי,

אני יודע ש ronnyt חי בהולנד. אבל זה לא קשור לנושא. בכל מקרה אני לא חושב שזה מגוחך לבקש ממעבדות דוגמאות לחומרים שלהם לבדיקה הרי אם הכל היה "כשר" וכל המעבדות היו מייצרות חומרים איכותיים (מה שאפילו לא קרוב למציאות) אז לא הייתה בעיה לשלוח ויאל לבדיקה כי אם המוצר טוב מה יש להם להסתיר? מסתבר שהרבה מפני שכמעט שום מעבדה לא שלחה דוגמא בתירוץ כזה או אחר. מה שאומר דרשני. אקסיו יאמר לזכותם היו מהיחידים שכן שלחו ועדיין קיבלו שם בראש עם בדיקות שהעלו שיש בחומר מתכות כבדות ושמנים מאיכות ירודה מאוד. (למרות שמבחינת המינון המוצהר הם כן עמדו) אבל מי רוצה להזריק לגוף שלו מתכות כבדות חחח בקיצור אחי מה שאני בא להגיד זה. שהביקורת שם הם לעניות דעתי מהימנות ובכל מקרה אני עוקב אחרי ווילאם ואני יכול לומר שהוא תמיד אומר את האמת בפרצוף ועל הידע שלו אין עוררין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית