הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מידע על פאורליפטינג

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
לא שחס וחלילה אני מפקפק בשלמות הזאת, חבר שלי שנכנס גם לעולם הזה קצת חששן.. והסביבה שלו עוד יותר אוכל לו את הסרטים כי כוח זה מלא חזרות (לא עלינו) כמו שמלמדים בצבא.

לכן אני מחפש רפרנסים על מספר חזרות ביחס לכוח, כל מה שבעצם מבסס את מה שעומד מאחורי הפאורליפטינג, לא צריל עכשיו אנציקלופדיות.. מספיק כמה מאמרים.

אשמח לשמוע מכם.

כוח זה היכולת להרים חפץ כבד ביותר.
לא היכולת להרים חפץ פחות כבד 10 פעמים, אלא פעם אחת זה הדגמת כוח.

מעבר לחזרה אחת, מתחיל להיכנס עניין הסיבולת. אדם רץ למשך שעה, הוא נושא את גופו למשך שעה, זה לא כוח, זה סיבולת.

איך מפתחים כוח? בצורה הכי דומה להדגמת הכוח, עם משקל כבד לחזרה בודדת. אבל כאן נכנס עניין ההתאוששות, ותדירות אימונים.

תוכניות אימונים עמלים לפתור את התעלומה הזאת, הדרך הכי מהירה לפתח כוח, ועדיין להתאושש כדי לפתח עוד כוח.

כמה חזרות צריך? כל תכנית מציעה דרכים אחרים כדי להגיע לאותו מקום.

כוח הוא מכוון מטרה, זה יכול להיות חזרה אחת וזה יכול להיות 20, אבל הרעיון העיקרי הוא להרים כמה שיותר משקל. בפאוורליפטינג אתה צריך כמה שיותר משקל לחזרה אחת. בסטרונגמן למשל אתה צריך להפגין כוח גם בהרבה חזרות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם, אני מבין מה אתם אומרים אני כבר שנים באימוני כוח...
זה היה יותר למצוא מידע מדעי להבדלים בין אימוני סיבולת כוח ומסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית