הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברך ובעצם השוקה עקב חבלה

Tommy Shelby

משתמש פעיל
374
212
נק' מוניטין:
300
374
212
אז אני מתאמן בג'ודו כבר תקופה בנוסף לאימונים שלי בחדר כושר,
באימון הקודם בג'ודו אתמול נפלתי נפילה פחות טובה והיום התעוררתי עם כאב חזק בעצם השוקה (במגע) ובברך, אתמול התקשתי ללכת אבל היום זה יותר טוב אבל עדיין מגביל אותי מאוד בתנועה.
רציתי לדעת האם מומלץ לפנות לרופא והאם אפשר להתאמן בתרגילים מורכבים כמו דדליפט או לעזוב אותם לבינתיים

כשמתחתי (קרע קטן) את הצולבת, עשיתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר, כשהאורטופד המליץ להרים חבילת אורז עם הרגל בשכיבה.
ממליץ על הפרוטוקול במידה וזה קשור לשריר, ראיתי שכתבת שזה הרצועה.
הפיזיוטרפיסטים נשארו חצי בשוק לגבי השיקום עם הפרוטוקול, הוא פשוט עבד טוב.

• פותח/ת השרשור
כשמתחתי (קרע קטן) את הצולבת, עשיתי את פרוטוקול הפציעות של ביל סטאר, כשהאורטופד המליץ להרים חבילת אורז עם הרגל בשכיבה.
ממליץ על הפרוטוקול במידה וזה קשור לשריר, ראיתי שכתבת שזה הרצועה.
הפיזיוטרפיסטים נשארו חצי בשוק לגבי השיקום עם הפרוטוקול, הוא פשוט עבד טוב.
תודה על התגובה,
בינתיים אני לקחתי מנוחה מהגודו והריצה, ממשיך להתאמן רק במכון כרגע ומנסה לחזור לעומסים הישנים, הלכתי לרופא והוא איבחן את זה כמתיחה ברצועה אבל משום מה סקוואט ודדליפט אני מתרגל בעצימות כמו שהיה לפני ומרגיש מצויין אבל דווקא בהליכה כןאב לי

תודה על התגובה,
בינתיים אני לקחתי מנוחה מהגודו והריצה, ממשיך להתאמן רק במכון כרגע ומנסה לחזור לעומסים הישנים, הלכתי לרופא והוא איבחן את זה כמתיחה ברצועה אבל משום מה סקוואט ודדליפט אני מתרגל בעצימות כמו שהיה לפני ומרגיש מצויין אבל דווקא בהליכה כןאב לי

נשמע אחלה, ממליץ לך לקרוא את הפרוטוקול, למרות שזה נשמע קל יחסית לרצועה, אני הושבתתי כמה חודשים למשל, והפרוטוקול עשה פלאים. החלמה מהירה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית