הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות הפחמימות בחיטוב

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני שוקל 73 המאזן הניטרלי שלי הוא בערך 2500-2600 ללא אירובי .
אני צורך כ160 גר חלבון (פי2.2)
וכ60 גרם שומן .
ואני הרי רוצה חיטוב כמה שיותר איטי אז יוצא לי לצרוך כ200+ פחמימות ביום.
אוכל כ2000-2200 קל ביום .
אני שומע מכל כך הרבה אנשים שזה כמות פחמימות ממש גבוהה וצריך הרבה פחות בחיטוב , ואני באמת לא מרגיש רעב בכלל ולא קשה לי באימונים .
הערכים שלי טובים? ואגב יש לי באתר שחישבתי תתפריט בו 23 גרם פחמימות שמתוכם סוכר , עד כמה מותר?
אגב ב3 שבועות ירדתי בערך קילו , הייתי 74

אין דבר כזה כמות פחמימה מוגזמת כל עוד אתה מקפיד על מספיק חלבון 1.6-2.2 ממשקל גוף ולפחות מינימום של שומן
( עדיף שכמות השומן תיהיה לכיוון20% מכמות הקלוריות).

הפחמימה חשובה מאוד לביצועים, להתאוששות
ולטעם של האוכל:food-and-drink005-88:

לגבי הקצב ירידה, לא הייתי ממליץ קצב איטי כל כך כי ייקח זמן עד שתראה תוצאות
קצת ירידה בין 0.5-1% ממשקל גוף בשבוע יהיה אחלה
כלומר במשקל גוף שלך תשאף לרדת בין 300 גרם ל 800 גרם בערך בשבוע

כמובן שבמהלך החיטוב תדאג להתאמן קשה כמעט כמו במסה, תתאושש ותנוח מספיק

פחמימות באמת לא משנות כל עוד אתה מקפיד על כמות שומן וחלבון מספקת, אני לא רואה סיבה לספור אותן

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה כמות פחמימה מוגזמת כל עוד אתה מקפיד על מספיק חלבון 1.6-2.2 ממשקל גוף ולפחות מינימום של שומן

התחלתי ממש מוקדם תחיטוב לכן לא רוצה להתחיל מסה באמצע הקיץ אז בגלל זה מעדיף איטי , חוץ מזה שאני לא מרגיש רעב אף פעם אז תכלס גם לא בעיה חצי שנה , וקילו ב3 שבועות זה קצת? ובקשר לשומן 20% מסך הקלוריות יוצא לפחות 100 גר שומן שזה המוןןן הבנתי צריך בערך 0.8 ממשקל גוף.

התחלתי ממש מוקדם תחיטוב לכן לא רוצה להתחיל מסה באמצע הקיץ אז בגלל זה מעדיף איטי , חוץ מזה שאני לא מרגיש רעב אף פעם אז תכלס גם לא בעיה חצי שנה , וקילו ב3 שבועות זה קצת? ובקשר לשומן 20% מסך הקלוריות יוצא לפחות 100 גר שומן שזה המוןןן הבנתי צריך בערך 0.8 ממשקל גוף
0.8 ממשקל גוף זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
0.8 ממשקל גוף זה בסדר גמור
אחלה תודה , אני משלים תשומן עם אגוזי קשיו חח

נכון שיקח לי יותר זמן לראות תוצאות אבל אני גם יאבד פחות שריר נכון?

התחלתי ממש מוקדם תחיטוב לכן לא רוצה להתחיל מסה באמצע הקיץ אז בגלל זה מעדיף איטי , חוץ מזה שאני לא מרגיש רעב אף פעם אז תכלס גם לא בעיה חצי שנה , וקילו ב3 שבועות זה קצת? ובקשר לשומן 20% מסך הקלוריות יוצא לפחות 100 גר שומן שזה המוןןן הבנתי צריך בערך 0.8 ממשקל גוף.

אם אתה אוכל 2600 קלוריות, 20 אחוז שווה 520 קלוריות , כל גרם שומן שווה 9 קלוריות אז זה אומר ש20 אחוז שווים כמעט 58 גרם שומן
אם אתה לא בעודף משקל לא רואה סיבה למה להתחטב במשך חצי שנה שבזמן הזה אתה יכול להיות בנייטראלי או בפלוס ולצבור יותר מסת שריר
אחלה תודה , אני משלים תשומן עם אגוזי קשיו חח

נכון שיקח לי יותר זמן לראות תוצאות אבל אני גם יאבד פחות שריר נכון?
זה לא נכון, תהליך חיטוב זה לא 1 או 0
דבר ראשון, תגיד מה זה מהר? קילו בשבוע, 2 קילו בשבוע?
אתה יכול לרדת בסביבות 800 גרם בשבוע ועדיין לשמור על מסת שריר ולא לרדת בשריר (עזוב את זה שאין לך דרך לדעת אם אתה יורד בשריר) אבל בוא נגיד וגם אם איבדת שריר אז איבדת מסה כל כך נמוכה שבשבועיים מסה או פחות תחזיר אותה

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל 2600 קלוריות, 20 אחוז שווה 520 קלוריות , כל גרם שומן שווה 9 קלוריות אז זה אומר ש20 אחוז שווים כמעט 58 גרם שומן
אם אתה לא בעודף משקל לא רואה סיבה למה להתחטב במשך חצי שנה שבזמן הזה אתה יכול להיות בנייטראלי או בפלוס ולצבור יותר מסת שריר

זה לא נכון, תהליך חיטוב זה לא 1 או 0
דבר ראשון, תגיד מה זה מהר? קילו בשבוע, 2 קילו בשבוע?
אתה יכול לרדת בסביבות 800 גרם בשבוע ועדיין לשמור על מסת שריר ולא לרדת בשריר (עזוב את זה שאין לך דרך לדעת אם אתה יורד בשריר) אבל בוא נגיד וגם אם איבדת שריר אז איבדת מסה כל כך נמוכה שבשבועיים מסה או פחות תחזיר אותה
לא מתחטב חצי שנה לא קראת הכל , הבאתי דוגמא שבתהליך כזה גם לא מפריע לעשות חצי שנה כי לא מרגיש רעב , אני עושה בערך 3 חודש בגג

לא מתחטב חצי שנה לא קראת הכל , הבאתי דוגמא שבתהליך כזה גם לא מפריע לעשות חצי שנה כי לא מרגיש רעב , אני עושה בערך 3 חודש בגג

להתחיל חיטוב במשקל 74 קילו לפי דעתי שלושה חודשים זה המון זמן
בזמן הזה אתה יכול להתחטב במשך חודש וחצי חודשיים גג ואז להתחיל מסה

הגובה שלי 1.73 לא 1.80

מתי אמרתי שאתה180??
בכל מקרה הכי חשוב שתאהב איך שאתה נראה ואין לי אפילו מושג איך אתה נראה מבחינת אחוזי שומן, מסת שריר....
רק אומר לך שלהיות בחיטוב שלושה חודשים זה מלא זמן ועדיף לך חודשיים גג בחיטוב ואז מסה או נייטראלי למשך תקופה

• פותח/ת השרשור
מתי אמרתי שאתה180??
בכל מקרה הכי חשוב שתאהב איך שאתה נראה ואין לי אפילו מושג איך אתה נראה מבחינת אחוזי שומן, מסת שריר....
רק אומר לך שלהיות בחיטוב שלושה חודשים זה מלא זמן ועדיף לך חודשיים גג בחיטוב ואז מסה או נייטראלי למשך תקופה
אני אגיד לך תאמת נכון אמרתי את זה בקשר לקיץ אבל בתכלס אני לא מאלה שמתחטבים לקיץ , זה פחות אכפת לי חורף או קיץ אני עושה את זה בשביל כשאסתכל במראה , לא הגדרתי זמן לחיטוב יש מצב אחרי חודשיים אפסיק אם אהיה מרוצה , משקל היעד שלי הוא 69-70 ואז מסה בכל הכח עכשיו כשחזרו החדרי כושר וכן התחיל קצת שומן בבטן וזה לא נעים לי , גם פתחתי פה אשכול לפני יותר מחודש ויש שם תמונות שלי מסוף מסה , כנס ותראה שהאחוז שומן שלי לא נמוך כל כך
תמונה - לקראת סוף מסה , אחוז שומן?

לפי דעתי שלושה חודשים זה המון זמן
אתה לא יודע איך הוא נראה, מה המטרה שלו, איך החיטוב יראה ואתה פשוט קובע ששלושה חודשים זה הרבה זמן?
ואם הוא רוצה לרדת מבלי להיות בגרעון גדול, למשל?

אתה לא יודע איך הוא נראה, מה המטרה שלו, איך החיטוב יראה ואתה פשוט קובע ששלושה חודשים זה הרבה זמן?
ואם הוא רוצה לרדת מבלי להיות בגרעון גדול, למשל?

אשכרה שורה לפני רשמתי שאין לי מושג איך הוא נראה
לפי התמונה באמת עדיף לכיוון החודשיים אני מאמין שאחרי חודשיים תראה תוצאות טובות ותיהיה במצב טוב
רק אל תרד יותר מידי לאט כדי לא לבזבז סתם זמן

• פותח/ת השרשור

לפי התמונה באמת עדיף לכיוון החודשיים אני מאמין שאחרי חודשיים תראה תוצאות טובות ותיהיה במצב טוב
רק אל תרד יותר מידי לאט כדי לא לבזבז סתם זמן
ניראה לי עד ה1.6 ככה שיצא עגול זה יוצא חודשיים וחצי. אבל תכלס גירעון של בערך 400 זה לא הרבה?

נערך לאחרונה:
אין עניין לגירעון גבוהה מידי ולאבד שריר , בחיטוב לא צריך לנסות לאכול כמה שפחות קלוריות , צריך לנסות לאכול כמות קלוריות שאתה תיהיה בגירעון קלורי ותוכל עדיין להתאמן חזק , אלא אם כן המטרה היא לרדת כמה שיותר , וכמה שיותר מהר וזה לא משנה אם זה שומן או שריר .

• פותח/ת השרשור
אין עניין לגירעון גבוהה מידי ולאבד שריר , בחיטוב לא צריך לנסות לאכול כמה שפחות קלוריות , צריך לנסות לאכול כמות קלוריות שאתה תיהיה בגירעון קלורי ותוכל עדיין להתאמן חזק , אלא אם כן המטרה היא לרדת כמה שיותר , וכמה שיותר מהר וזה לא משנה אם זה שומן או שריר .
זהו שאני יכול להתאמן רגיל וזה מעולה , אני לא מרגיש רעב וחלש

זהו שאני יכול להתאמן רגיל וזה מעולה , אני לא מרגיש רעב וחלש
אם תהיה ברגעון גדול מ500 זה לא בסדר בשום צורה ויכול לפגוע בתהליכים כאלה ואחרים בגוף.
אתה לא מרגיש רעב כי יש פן פסיכולוגי לעניין. הייתי פעם על תפריט של 1000 קל' ולא הרגשתי רעב אבל האם זה היה גרעון נכון? לא.

• פותח/ת השרשור
אם תהיה ברגעון גדול מ500 זה לא בסדר בשום צורה ויכול לפגוע בתהליכים כאלה ואחרים בגוף.
אתה לא מרגיש רעב כי יש פן פסיכולוגי לעניין. הייתי פעם על תפריט של 1000 קל' ולא הרגשתי רעב אבל האם זה היה גרעון נכון? לא.
לא הכל טוב 2100-2200 ניראה לי סבבה , יש גם כח באימונים , יוצא לי גם 170+ חלבון לרוב ביום ובערך 220 פחמימה , נגיד אבל מישהו שצורך אותם קלוריות אבל עם יותר חלבון ופחות פחמימה למרות שכבר עבר את ה2.2 חלבון לקילו אז מה יהיה ההבדל?

לא הכל טוב 2100-2200 ניראה לי סבבה , יש גם כח באימונים , יוצא לי גם 170+ חלבון לרוב ביום ובערך 220 פחמימה , נגיד אבל מישהו שצורך אותם קלוריות אבל עם יותר חלבון ופחות פחמימה למרות שכבר עבר את ה2.2 חלבון לקילו אז מה יהיה ההבדל?
לא. אין סיבה לעבור את ה2.2 גרם חלבון כי בסופו של הדבר הגוף יתחיל לפרק את החלבון בתהליך כלשהו לסוכר(פחמימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית