הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות הפחמימות בחיטוב

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני שוקל 73 המאזן הניטרלי שלי הוא בערך 2500-2600 ללא אירובי .
אני צורך כ160 גר חלבון (פי2.2)
וכ60 גרם שומן .
ואני הרי רוצה חיטוב כמה שיותר איטי אז יוצא לי לצרוך כ200+ פחמימות ביום.
אוכל כ2000-2200 קל ביום .
אני שומע מכל כך הרבה אנשים שזה כמות פחמימות ממש גבוהה וצריך הרבה פחות בחיטוב , ואני באמת לא מרגיש רעב בכלל ולא קשה לי באימונים .
הערכים שלי טובים? ואגב יש לי באתר שחישבתי תתפריט בו 23 גרם פחמימות שמתוכם סוכר , עד כמה מותר?
אגב ב3 שבועות ירדתי בערך קילו , הייתי 74

• פותח/ת השרשור
לא. אין סיבה לעבור את ה2.2 גרם חלבון כי בסופו של הדבר הגוף יתחיל לפרק את החלבון בתהליך כלשהו לסוכר(פחמימה)
אז לפי מה שאתה אומר שני אנשים במינוס של כ400 קל מהניטרלי , 1 יאכל פי2.5 חלבון ופחות פחמימה והשני 2.2 ויותר פחמימה אז לא יהיה הבדל? תכלס ה2.2 עדיף כי יש לי יותר אנרגיה באימון ואני לא כל היום בהרגשה שמשאית דרסה אותי .

אז לפי מה שאתה אומר שני אנשים במינוס של כ400 קל מהניטרלי , 1 יאכל פי2.5 חלבון ופחות פחמימה והשני 2.2 ויותר פחמימה אז לא יהיה הבדל? תכלס ה2.2 עדיף כי יש לי יותר אנרגיה באימון ואני לא כל היום בהרגשה שמשאית דרסה אותי .
אם תאכל 2 גרם חלבון או 2.2 אתה תרגיש אותו דבר מבחינת אנרגיה אין קשר. תאכל רק 2 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
אם תאכל 2 גרם חלבון או 2.2 אתה תרגיש אותו דבר מבחינת אנרגיה אין קשר. תאכל רק 2 גרם חלבון
זה כן אבל בין 150 ל200 גרם פחמימה כן יש הבדל באנרגיה לא ?תשמע איו לי בעיה להגיע ל2.2 , אני מגיע ל170 די בקלות ועדיין אני צורך מספיק פחמימה שאני לא ארגיש דרוס באימונים

זה כן אבל בין 150 ל200 גרם פחמימה כן יש הבדל באנרגיה לא ?תשמע איו לי בעיה להגיע ל2.2 , אני מגיע ל170 די בקלות ועדיין אני צורך מספיק פחמימה שאני לא ארגיש דרוס באימונים
שמע לא משנה מה תעשה, כשאתה חיטוב אתה תרגיש פחות טוב באימונים.
תנסה לאכול מספיק פחמימה טובה, עדיפות לדעתי לשיבולת שועל כי זה משביע לזמן ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית