הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליפים לחמאת בוטנים (טבעית)

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
טוב אז חמאת בוטנים זה באמת דבר אלוהי לכל מתאמן לדעתי, אבל אני כבר שנה אוכל כל יום אותה ורציתי לגוון קצת, מה ההמלצות שלכם למקור שומן אחר שיהיה עם ערכים דומים, כלומר שומנים טובים וכמות חלבון טובה ל100 גרם? חמאת שקדים, חמאת קשיו, חמאת קוקוס, חמאת שומשום וכו' זה דברים טובים כמו חמאת בוטנים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חמאת שקדים, חמאת קשיו, חמאת קוקוס, חמאת שומשום

ענית לעצמך, ערכים יחסית דומים אבל שים לב שהמחיר יהיה גבוה יותר לפי מה שאני יודע

דרך אגב, אתה יכול להחליף חברה של החמאת בוטנים וגם הטעם ישתנה

• פותח/ת השרשור
ענית לעצמך, ערכים יחסית דומים אבל שים לב שהמחיר יהיה גבוה יותר לפי מה שאני יודע

דרך אגב, אתה יכול להחליף חברה של החמאת בוטנים וגם הטעם ישתנה

החלפתי הרבה חברות אני קונה תמיד חבילה אחת של bd הירוקה וחבילה אחת של חברה אחרת ומשלב חחח זה אחרי הגיוון כבר..

אני לא מבין מה כל כך בריא בחמאת בוטנים שאתה מחפש תחליף הדומה לה בריאותית. שומן בקר, עוף, ביצים, הם גם שומן.
אם חומצות שומניות אתה חפץ, אני לא יודע כמה כבר יש בוטנים.

אם תשאל אותי איזה שומן הוא בריא עם הרבה חומצות שומניות, אבוקדו, טחינה, חמאת שקדים, שומן מדגים ואגוזים.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה כל כך בריא בחמאת בוטנים שאתה מחפש תחליף הדומה לה בריאותית. שומן בקר, עוף, ביצים, הם גם שומן.
אם חומצות שומניות אתה חפץ, אני לא יודע כמה כבר יש בוטנים.

אם תשאל אותי איזה שומן הוא בריא עם הרבה חומצות שומניות, אבוקדו, טחינה, חמאת שקדים, שומן מדגים ואגוזים.

לא יודע אחי לא ממש התעמקתי בזה אני פשוט אוהב את זה וזה טעים לי מאוד.. בתחילת הכניסה שלי לכושר ולאימונים קראתי שזה טוב בעיקר לחיטוב וכו', ושילבתי את זה התזונה שלי באופן קבוע והתוצאות היו מעולות (לא קשור רק לחמאת בוטנים כמובן אבל כנראה שזה לא מזיק) וגם בלי קשר בגלל זה שאלתי איזה תחליפים יש עם שומנים קצת יותר טובים.. אתה אומר שחמאת שקדים זה יותר טוב בריאותית? ומה לגבי חמאת אגוזים/קשיו, חמאת שומשום וחמאת קוקוס וכו'?
ויש בעיה מסויימת עם חמאת בוטנים טבעית? או שאני יכול להמשיך להרביץ 70-80 גרם ביום חחח?

לא יודע אחי לא ממש התעמקתי בזה אני פשוט אוהב את זה וזה טעים לי מאוד.. בתחילת הכניסה שלי לכושר ולאימונים קראתי שזה טוב בעיקר לחיטוב וכו', ושילבתי את זה התזונה שלי באופן קבוע והתוצאות היו מעולות (לא קשור רק לחמאת בוטנים כמובן אבל כנראה שזה לא מזיק) וגם בלי קשר בגלל זה שאלתי איזה תחליפים יש עם שומנים קצת יותר טובים.. אתה אומר שחמאת שקדים זה יותר טוב בריאותית? ומה לגבי חמאת אגוזים/קשיו, חמאת שומשום וחמאת קוקוס וכו'?
ויש בעיה מסויימת עם חמאת בוטנים טבעית? או שאני יכול להמשיך להרביץ 70-80 גרם ביום חחח?
כל השומנים טובים, בחלק יש דברים נוספים מלבד שומן, כמו חומצות שומניות חיוניות.

חמאת בוטנים, וקוקוס, ספציפית נמוכים בחומצות שומניות.

חמאת שקדים, וקשיו ושומשום כנראה עדיפים לך.

אין שום בעיה להמשיך עם חמאת בוטנים, הכל בהתאם לבריאות והמטרות שלך.

באופן אישי, אני יאכל מזה קצת מידי פעם, אבל אנסה להרבות השומן עם יותר ערך תזונתי מסתם שומן.

• פותח/ת השרשור
כל השומנים טובים, בחלק יש דברים נוספים מלבד שומן, כמו חומצות שומניות חיוניות.

חמאת שקדים, וקשיו ושומשום כנראה עדיפים לך.

אין שום בעיה להמשיך עם חמאת בוטנים, הכל בהתאם לבריאות והמטרות שלך.

באופן אישי, אני יאכל מזה קצת מידי פעם, אבל אנסה להרבות השומן עם יותר ערך תזונתי מסתם שומן.

אוקיי תודה רבה!

בכל מזון שומני יהיו לך חומצות שומן, הן מרכיבות את הטריגליצריד.
אני מניח שהתכוונת לחומצות שומן חיוניות, או חומצות שומן ספציפיות בעלות אפקט מטיב כלשהו (נגיד חומצה אולאית).
_____

בגדול רוב ההמלצות פה סבבה, אם לא אמרו אבוקדו ושמן זית אז אציין אותם גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית