נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
אני רגיש ללקטוז
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעמתי את היוגורט הנ"ל והוא לא כ"כ טוב ולא כ"כ משביעיש יוגורטים שונים על בסיס סויה, לתנובה יש יוגורט ע"ב חלב נטול לקטוז, לשטראוס יש יוגורט של דנונה דל לקטוז (הביו וגם המולטי).
מניח שיש עוד אופציות - אתה פשוט צריך לטייל בסופרמרקט.
את כולם? אז תחפש עוד.טעמתי את היוגורט הנ"ל והוא לא כ"כ טוב ולא כ"כ משביע
אתה עדיין יכול לעכל חלב עיזים ללא בעיות בבטן?נ. ב. אני שתיתי בדרך כלל בתחום ארוחת בוקר 500 גרם יוגורט עזים.
תלוי כמה חלבון אתה רוצה לאכול בארוחה.אם אני אקנה אבקת חלבון טבעונית ואכין עם זה שייק על בסיס מים - כמה סקופים אצטרך לשים?
אני מתכוון אחרי אימוןאת כולם? אז תחפש עוד.
אתה עדיין יכול לעכל חלב עיזים ללא בעיות בבטן?
תלוי כמה חלבון אתה רוצה לאכול בארוחה.
כמות של 2 עד 3 סקופיםאני מתכוון אחרי אימון
נ. ב. מדובר פה ב80 ג' חלבון בקירוב פר ארוחה
סה"כ אני צורך 132 ג' חלבון ביום יכול להיות שאני צריך יותר כדי לרדת במשקל (שמעתי שחלבון יותר משביע ביחס לכמות הקלוריות)אני לא מבין למה אתה מתכוון, אין לי דרך לדעת כמה סקופים של חלבון אתה צריך כי אין לי נתונים על אבקת החלבון שלך.
כדי לדעת כמה אבקה אתה "צריך":
1. תקבע לעצמך צריכת חלבון יומית מסוימת,
2. תבין כמה חלבון אתה לא מצליח להשיג במזון (במילים אחרות כמות החלבון שאתה צריך להשלים מאבקה),
3. תבדוק כמה חלבון יש באבקה שלך (כתוב מאחורה בטבלת ערכים).
נניח שיצא לך 80 גרם חלבון להשלים מאבקה - תחשב כמה סקופים דרושים על מנת להגיע ל-80 על ידי חישוב.
אם אתה מסתבך תעלה צילום של הערכים התזונתיים לפה ונעזור לך.
*שים לב שאתה לא בהכרח זקוק לאבקת חלבון, ייתכן שתוכל לצרוך את כמות החלבון המומלצת ממזון רגיל.
יש לך דיאטנית, אולי כדאי שתתייעץ איתה על זה בפגישה הבאה.
.