הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמאת בוטנים במקרר

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
שלום לכולם,קצת חדש בתחום,ומעוניין לעלות במשקל,החלטתי ללכת על גיינר ביתי,יש מצרכים,הבעיה שלי אם החמאת בוטנים סקיפי,כרגע קניתי לא טיבעית,אקנה של bd בהמשך
השאלה אם צריך לשים אותה בקירור לאחר הפתיחה?
זה מה שרשום באריזה,אני יודע שהיא תיתקשה במקרר,מה עושים במצב הזה?
אשמח לשמוע אם יש כאלה פה אם חמאת בוטנים במקרר או בחוץ?
תודה רבה

סקיפי אפשר לשמור מחוץ למקרר עד לכמה שבועות. מניסיון החזיק לי בשיא חודשיים ועדיין לא התקלקלה, פשוט נגמר.
אגב, זה אולי מעיד על כמות החומרים המשמרים שדוחפים שמה.

זה אולי מעיד על כמות החומרים המשמרים שדוחפים שמה.
1740468818243.png

חמאת בוטנים מתקשה במקרר בגלל תכולת השומן הגבוהה שלה והרכב חומצות השומן שבה. השמנים שבחמאת הבוטנים מתמצקים בטמפרטורות נמוכות, מה שגורם למרקם שלה להיות קשה יותר.
על האריזה אמורות להיות הוראות האחסון המומלצות לפי היצרן, בחמאת בוטנים טבעת של B&D למשל, רשום: "יש לשמור במקום מוצל ויבש", משמע לא צריך קירור.

• פותח/ת השרשור
חמאת בוטנים מתקשה במקרר בגלל תכולת השומן הגבוהה שלה והרכב חומצות השומן שבה. השמנים שבחמאת הבוטנים מתמצקים בטמפרטורות נמוכות, מה שגורם למרקם שלה להיות קשה יותר.
על האריזה אמורות להיות הוראות האחסון המומלצות לפי היצרן, בחמאת בוטנים טבעת של B&D למשל, רשום: "יש לשמור במקום מוצל ויבש", משמע לא צריך קירור.
תודה רבה
ולגבי הסקיפי ,במקרר רצוי נכון?
בכללי מנסה לעלות במשקל ,האם זה נכון לשלב חמאת בוטנים בתפריט?

תודה רבה
ולגבי הסקיפי ,במקרר רצוי נכון?
בכללי מנסה לעלות במשקל ,האם זה נכון לשלב חמאת בוטנים בתפריט?
תסתכל על האריזה מה כתוב, ככל הנראה שלא במקרר
אין בעיה לשלב חמאת בוטנים בתפריט בתור שומן איכותי
השאלה היא הכמות ושאר השומנים בתפריט

• פותח/ת השרשור
תסתכל על האריזה מה כתוב, ככל הנראה שלא במקרר
אין בעיה לשלב חמאת בוטנים בתפריט בתור שומן איכותי
השאלה היא הכמות ושאר השומנים בתפריט
רשום לשמור בקירור לאחר הפתיחה מדובר בסקיפי
אני פשוט מנסה לעלות במשקל,העניין שאני דוחס בארוחה אחת כמעט חצי מהקלריות שאני צריך וזה מכביד עלי,זה הרגל ארוחה אחת ביום,והמון נשנושים

.
מודע לזה השאלה הייתה אחרת
כול חמאת בוטנים ככה !
השאלה אם להכניס למקרר או לא?
תודה
היי,

בדרך כלל ממרחים על בסיס שומן אין צורך לשמור במקרר, מאחר והכל הרכיבים שם יבשים (בדרך כלל מדובר בשומן צמחי, אבקת חלב, אבקת קקאו, סוכר, בוטנים במקרה שלך ועוד).

כמו כן לא נהוג לשים חומרים משמרים בממרחים כאלה, בעיקר כי אין צורך. לאחר ייצור רובם מחזיקים מעל שנה בטמפ' חדר.

בדקתי את הסיקיפי שיש אצלי בבית ובאמת רשום להחזיר בקירור מה שקצת מפתיע (אני לא שם במקרר). יש לי גם חמאת בוטנים אחרת ושם זה לא רשום.

כמו שרשמו לך, לשים במקרר יכול לפגוע במרקם כי המוצר יתקשה.
חוץ מזה זה לא משנה, תלך לפי מה שהיצרן רושם וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית