עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היחידות אצלך ? רשמת רק מספר.אין לי תשובה לשאלה שלך כי אינני מנוסה מספיק אז מצטער אבל רציתי לשאול איפה עשית את הבדיקות האלה כי הטווח ערכים שונה ממה שאצלי במכבי לדוגמא הrefrence T אצלי נגמר ב24 שזה ביזיון לפי דעתי אבל נעזוב את זה שניה בצד ואצלך אני רואה 32 שזה סבבה לגמרי
הטווח נורמה אצלי הואמה היחידות אצלך ? רשמת רק מספר.
מזה משנה איפה נגמר הטווח ?הטווח נורמה אצלי הוא
6.5nmol - 24nmol
במאוחדתאין לי תשובה לשאלה שלך כי אינני מנוסה מספיק אז מצטער אבל רציתי לשאול איפה עשית את הבדיקות האלה כי הטווח ערכים שונה ממה שאצלי במכבי לדוגמא הrefrence T אצלי נגמר ב24 שזה ביזיון לפי דעתי אבל נעזוב את זה שניה בצד ואצלך אני רואה 32 שזה סבבה לגמרי
תודהבמאוחדת
מה זה משנה לך מה זה משנה לימזה משנה איפה נגמר הטווח ?
רשמת הודעה בפורום ציבורי, אני מקווה שאתה מבין את זה אז הגבתי.מה זה משנה לך מה זה משנה לי
הייתי ציני הכל ברוח טובה 😃רשמת הודעה בפורום ציבורי, אני מקווה שאתה מבין את זה אז הגבתי.
בתכלס, אתה לא באמת מעניין אותי. בהצלחה.
תהרוג אותי אני לא מבין למה בכלל להתעסק עם כל הSARMS האלה. אם אתה ממש רוצה לעשות חומרים תזריק כבר וזהו, כל כך ביזבוז של זמן כסף ואנרגיה (ובריאות... כי לך תדע מה זה יעשה לך בעתיד)
כי יש לא מעט ״אנשים״ בחרבי הרשת שטוענים שזה לא פוגע בייצור הטסט׳ הטבעי, שזה לא מדכא את הציר, קל מאוד לקנות את זה לעומת סטרואידים (פשוט נכנס לאתר ומזמין) וזה זמין ובקלות, לכן אנשים מתפתים לקחת את זה ואני מדבר מניסיון, עשיתי סייקל סארמס ועשיתי סייקל טסט׳ של 400 מ״ג...כמו להשוות פיאט פונטו שנת 90 מול למבורגיני חדשה.