הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עשיתי בדיקות , יכול להתחיל שימוש בLGD ?

Hard2Blue

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן כרגע משתמש בmk677 רוצה להוסיף lgd , על סמך הבדיקה האם הכל תקין יכול להתחיל מינון של 2.5 מג ?
תמונה של הבדיקה מצורפת

קבצים מצורפים

• document-page-001.jpg
    document-page-001.jpg
    KB 154.3 · צפיות: 53
אין לי תשובה לשאלה שלך כי אינני מנוסה מספיק אז מצטער אבל רציתי לשאול איפה עשית את הבדיקות האלה כי הטווח ערכים שונה ממה שאצלי במכבי לדוגמא הrefrence T אצלי נגמר ב24 שזה ביזיון לפי דעתי אבל נעזוב את זה שניה בצד ואצלך אני רואה 32 שזה סבבה לגמרי

אין לי תשובה לשאלה שלך כי אינני מנוסה מספיק אז מצטער אבל רציתי לשאול איפה עשית את הבדיקות האלה כי הטווח ערכים שונה ממה שאצלי במכבי לדוגמא הrefrence T אצלי נגמר ב24 שזה ביזיון לפי דעתי אבל נעזוב את זה שניה בצד ואצלך אני רואה 32 שזה סבבה לגמרי
מה היחידות אצלך ? רשמת רק מספר.

• פותח/ת השרשור
במאוחדת

רשמת הודעה בפורום ציבורי, אני מקווה שאתה מבין את זה אז הגבתי.

בתכלס, אתה לא באמת מעניין אותי. בהצלחה.
הייתי ציני הכל ברוח טובה 😃

זה משנה לי כי היה לי ממש מוזר שבמכבי הנורמה נגמר ב24 שאם אתה הופך את זה לng זה בקושי 750, אז להתייחס לזה בתור הטופ של הרף ממש ממש לא תקין לפי דעתי

תהרוג אותי אני לא מבין למה בכלל להתעסק עם כל הSARMS האלה. אם אתה ממש רוצה לעשות חומרים תזריק כבר וזהו, כל כך ביזבוז של זמן כסף ואנרגיה (ובריאות... כי לך תדע מה זה יעשה לך בעתיד)

תהרוג אותי אני לא מבין למה בכלל להתעסק עם כל הSARMS האלה. אם אתה ממש רוצה לעשות חומרים תזריק כבר וזהו, כל כך ביזבוז של זמן כסף ואנרגיה (ובריאות... כי לך תדע מה זה יעשה לך בעתיד)

כי יש לא מעט ״אנשים״ בחרבי הרשת שטוענים שזה לא פוגע בייצור הטסט׳ הטבעי, שזה לא מדכא את הציר, קל מאוד לקנות את זה לעומת סטרואידים (פשוט נכנס לאתר ומזמין) וזה זמין ובקלות, לכן אנשים מתפתים לקחת את זה ואני מדבר מניסיון, עשיתי סייקל סארמס ועשיתי סייקל טסט׳ של 400 מ״ג...כמו להשוות פיאט פונטו שנת 90 מול למבורגיני חדשה.

כי יש לא מעט ״אנשים״ בחרבי הרשת שטוענים שזה לא פוגע בייצור הטסט׳ הטבעי, שזה לא מדכא את הציר, קל מאוד לקנות את זה לעומת סטרואידים (פשוט נכנס לאתר ומזמין) וזה זמין ובקלות, לכן אנשים מתפתים לקחת את זה ואני מדבר מניסיון, עשיתי סייקל סארמס ועשיתי סייקל טסט׳ של 400 מ״ג...כמו להשוות פיאט פונטו שנת 90 מול למבורגיני חדשה.

אם קל כלכך להזמין את זה אולי מקבלים כדורים עם אבקת אפייה...
לדעתי בולשיט אחד גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית