הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

20188bengolan

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
בן 24
1.70 שוקל 76 קילו על אחוז שומן נמוך
שוקל להתחיל סייקל מסה

הבעיה? לא יכול להתמודד עם מזרקים
אז סייקל ראשון רק של טסט בעייתי עבורי
יש עוד סייקל שאפשר לעשות כסייקל ראשון ללא הזרקות?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך שיש מקום לניסוח ענייני וידידותי יותר, אבל שתדע שהוא אומר לך מה שאתה צריך לשמוע ולא מה שאתה רוצה לשמוע.

אם הוא היה מדבר נטו ענייני תאמין לי שלא הייתי מזלזל לרגע במה שהוא מנסה להגיד נטו מדבר על הניסוח.

השאלה אם באמת מה שרשמו שהג׳ל טסט + אנאבר כן יהיה בסופו של דבר יעיל
או שבאמת זה לא שווה את זה ועדיף לי בכל זאת לנסות טסט פעמיים בשבוע וזה יהיה הרבה הרבה יותר יעיל

ואם לתת את הנקודה הבאמת שאני מדבר עליו
כמה אני אוכל לצבור עם טסט ג׳ל ואנאבר האם ההבדל יהיה ענק לעומת רק טסט בזריקות

הפחד ממחטים לא קשור אם אני מזריק לעצמי או שמישהו אחר
הפחד עצמו הוא מהמחט לא מהכאב.. השיקול היחידי זה איך הגוף מגיב למחט ושלא יכנס לסטרס
כאחד שגם מפחד ממחטים, אחרי ששמעתי על גודל המחט(קטן יותר מהמחט של החיסון לקרנולה)אני החלטתי שאני הולך לעשות סייקל בעתיד. הזרקה ראשונה חבר יעזור לי והשאר אני אדע כבר לבד.

איפה שמעת את זה? פה?

לא עשיתי סייקל אבל אני על trt
אני משתמש במחטים של אינסולין הם 27G זה לא מורגש בכלל.

אני יכול לעשות את הזריקה מתוך שינה ולא להתעורר בכלל זה עד כמה זה לא כואב ...

יש אנשים משתמשים במחט שמגיע עם אמפולה אבל זה ממש מטומטם לדעתי, המחט שהיא מגיעה איתה ענקית.
הזמנתי באמזון SlinPin של EasyTouch ועובדים כמו קסם.

חברים טובים יש לך..חח

באופן כללי כדאי לדעת ..שמנים מזריקים עם מחטים בקטרים גדולים יותר ובין היתר רובן הגדול גם ארוכות יותר
אני אישית לגבי גודל מחטים אני לא יודע אני מודה.
לפי חיפוש קצרצר בגוגל, הגודל הוא 22-23 gauge ובאורך 1-1.5. אתה אומר שזה לא באיזור אפילו?
מה גודל המחטים שאיתם מזריקים?

חברים טובים יש לך..חח

באופן כללי כדאי לדעת ..שמנים מזריקים עם מחטים בקטרים גדולים יותר ובין היתר רובן הגדול גם ארוכות יותר

שוב, ממש לא, אפשר להשתמש במחטי אינסולין בלי בעיה, אני משתמש בהם.

אין שום סיבה לתקוע חרב בגוף ולגרום לצילוק מיותר אם אפשר להשתמש במחט קטנה ודקה הרבה יותר.

easy touch 27g 1/2 - Google Search

זה מה שאני משתמש

אני אישית לגבי גודל מחטים אני לא יודע אני מודה.
לפי חיפוש קצרצר בגוגל, הגודל הוא 22-23 gauge ובאורך 1-1.5. אתה אומר שזה לא באיזור אפילו?
מה גודל המחטים שאיתם מזריקים?
הזריקו לי את חיסון הקורונה עם מחט כתומה. אני קניתי מחטים של 23g באורך 1.25 אינץ (מסתבר שבארץ זה הסטדנרט ולא 1.5 אינץ).

מתכוון להזריק לגלוטס.

שוב, ממש לא, אפשר להשתמש במחטי אינסולין בלי בעיה, אני משתמש בהם.

אין שום סיבה לתקוע חרב בגוף ולגרום לצילוק מיותר אם אפשר להשתמש במחט קטנה ודקה הרבה יותר.

easy touch 27g 1/2 - Google Search

זה מה שאני משתמש
רק שאתה זה אתה ואני זה אני
ולא כל מה שאתה עושה הוא חכם או לא מצחיק
מזרק אינסולין לא נועד להזרקת שמנים ולא ניתן לבצע איתו הזרקה תוך שרירית.
סטרואידים....עד שהעולם יתקדם ילמד ויבין מה שאתה כבר יודע... מזריקים לשריר.
אם נתעלם לרגע מסוג המזרק והקוטר..אורך מחט כזה לא יכול להתאים למטרה.
הזריקו לי את חיסון הקורונה עם מחט כתומה. אני קניתי מחטים של 23g באורך 1.25 אינץ (מסתבר שבארץ זה הסטדנרט ולא 1.5 אינץ).

מתכוון להזריק לגלוטס.
הזרקתי עם מחט כתומה וניתן להשיג בארץ..אבל זו מחט שמתאימה לאזורים בהם שכבת השומן דקה

נערך לאחרונה:
אם נתעלם לרגע מהקוטר..אורך מחט כזה לא יכול להתאים למטרה.

הזרקתי עם מחט כתומה וניתן להשיג בארץ..אבל זו מחט שמתאימה לאזורים בהם שכבת השומן דקה

אני מבצע הזרקה לתוך השריר בכתפיים וזה מגיע ונכנס לשריר בלי בעיה.

יש לא ניתן ולא רוצה , ניתן ? בהחלט, לא רוצה זה כבר שיקול שלך, אני מגיב לשתף את הניסיון שלי ותאחלס ? של עוד מאות אלפים, אני לא המצאתי את הגלגל, להשתמש במחטי אינסולין זה משהו שנעשה בשימוש רחב בכל רחבי העולם, זה שאנשים תקועים על מחטים 23g זה אבסורדי ומצדיק פחד ממחטים לפי דעתי.

אם זה היה המצב שהיה חייב להשתמש בגודל הזה בספק אם הייתי מוכן להזריק פעמים בשבוע.
אם נתעלם לרגע מהקוטר..אורך מחט כזה לא יכול להתאים למטרה.

דבר נוסף, אלא אם כן אתה 20% שומן זה כבר משהו אחר. שחכתי לציין ומשום מה לא יכלתי לערוך את התגובה שלי.

אני מבצע הזרקה לתוך השריר בכתפיים וזה מגיע ונכנס לשריר בלי בעיה.

יש לא ניתן ולא רוצה , ניתן ? בהחלט, לא רוצה זה כבר שיקול שלך, אני מגיב לשתף את הניסיון שלי ותאחלס ? של עוד מאות אלפים, אני לא המצאתי את הגלגל, להשתמש במחטי אינסולין זה משהו שנעשה בשימוש רחב בכל רחבי העולם, זה שאנשים תקועים על מחטים 23g זה אבסורדי ומצדיק פחד ממחטים לפי דעתי.

אם זה היה המצב שהיה חייב להשתמש בגודל הזה בספק אם הייתי מוכן להזריק פעמים בשבוע.

דבר נוסף, אלא אם כן אתה 20% שומן זה כבר משהו אחר. שחכתי לציין ומשום מה לא יכלתי לערוך את התגובה שלי.
בהצלחה.

האמת שהכנסת אותי קצת לדיכאון...חחח
עצוב מאוד ללמוד שמאות אלפי בילדרים בעולם(וכנראה מליוני מטופלי trt) מזריקים אנבולים עם מזרק אינסולין ואם לא אתה לא היינו יודע עליהם.

נערך לאחרונה:
התכוונתי לאורך המחט הכחולה. הסטדרנט בארץ היא 1.25 ולא 1.5 אינץ כמו בחול.

כל שאר הצבעים קיימים.
לא ניתן ולא רוצה , ניתן ? בהחלט, לא רוצה זה כבר שיקול שלך, אני מגיב לשתף את הניסיון שלי ותאחלס ? של עוד מאות אלפים, אני לא המצאתי את הגלגל, להשתמש במחטי אינסולין זה משהו שנעשה בשימוש רחב בכל רחבי העולם, זה שאנשים תקועים על מחטים 23g זה אבסורדי ומצדיק פחד ממחטים לפי דעתי.
הצלחת להזריק באייר רפואי עם 27g ? נאמר לי כאן שזה סמיך.

התכוונתי לאורך המחט הכחולה. הסטדרנט בארץ היא 1.25 ולא 1.5 אינץ כמו בחול.

כל שאר הצבעים קיימים.

הצלחת להזריק באייר רפואי עם 27g ? נאמר לי כאן שזה סמיך.
אפילו יותר סמיך מזה (שמן בוטנים/שמן סומסום), כן בלי ספק שלוקח יותר זמן למשוך ולהזריק אבל לא מדובר ברבע שעה, מדובר בדקה.

אם אתה רוצה להשקיע אז תן למים חמים לזרום על הבקבוק/אמפולה במשך שתיים שלוש דקות וזה הופך את השמן ליותר דליל.

אני מסכים שעם מחטים גדולים יותר אתה ״חוסך״ זמן במשיכה של השמן ובהזרקה אבל זה שווה את העבודה שאתה לא מרגיש כלום ברגע שהמחט נכנסת ולא נשארת שום צלקת או אפילו נקודה של סימן ההזרקה, אבל כמו שציינתי למעלה , זה לא תקף לאנשים עם אחוז שומן גבוהה שכן כמו שגאנט אמר זה לא יגיע לשריר.
בהצלחה.

האמת שהכנסת אותי קצת לדיכאון...חחח
עצוב מאוד ללמוד שמאות אלפי בילדרים בעולם(וכנראה מליוני מטופלי trt) מזריקים אנבולים עם מזרק אינסולין ואם לא אתה לא היינו יודע עליהם.
כנס תקרא קצת בפורומים, רדיט, סרטונים ביוטיוב, חוות דעת של אנשים ששנים משתמשים בחומרים למטרות TRT ולמטרות פיתוח גוף.

המידע פה בארץ מוגבל באופן משמעותי ומאוד מקובע.

אם אתה רוצה להשקיע אז תן למים חמים לזרום על הבקבוק/אמפולה במשך שתיים שלוש דקות וזה הופך את השמן ליותר דליל.
זה מה שאני מתכנן לעשות במאי. (הסייקל הראשון יתחיל באמצע מאי)
הזרקות בכתף זה בטח אם כבר 25g?
כרגע, לא מתכנן להזריק לכתף. הגלוטס יותר 'בטוח' מהכתף אז אעדיף להתחיל משם.

זה מה שאני מתכנן לעשות במאי. (הסייקל הראשון יתחיל באמצע מאי)

כרגע, לא מתכנן להזריק לכתף. הגלוטס יותר 'בטוח' מהכתף אז אעדיף להתחיל משם.
אתה פותח לוג? או לעדכן על כל הסייקל וזה? רוצה לדעת איך הולך כי אני מתכנן לעתיד גם סייקל ראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית