הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

31% שומן ל 17%

DANIEL989

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
לאחרונה התחלתי בתהליך דיאטה וכניסה לכושר.
השאיפה להגיע מ 31% ל 17%.
משקל התחלתי - 105, גובה 1.75 .

תכנית אימונים של 3 פעמים בשבוע , וגרעון קלורי.
כמה זמן ירידה כזאת יכולה לקחת בערך?

מאוד תלוי בגירעון הקלורי שלך ובאימונים שלך - כמה שהגירעון יהיה גדול יותר אתה תרד יותר , אם לא תתאמן בכלל והגירעון יהיה גדול מידי אתה תרד גם במסת השריר ולא רק בשומן , לא רשמת שום התייחסות לזה אז אני מבין שהעיקר אצלך זה לרדת בלי קשר לבניית מסת שריר .

אי אפשר באמת לעשות חישוב כזה ולדעת אבל אם אנסה לעשות אז 100 קילו מתוך זה 30 קילו שומן , לרדת ל17 אחוז אתה צריך לרדת לפחות 13 קילו (מה שכן לא הכל יהיה שומן) אם תעשה גירעון נניח של 700 קלוריות ביום בחודש זה כמעט 3 קילו זה יכול לקחת סביב ה5 חודשים + +
שוב פעם זה קצת לשחק בנדמה לי כי אין באמת דרך לדעת במדויק ...

• פותח/ת השרשור
מאוד תלוי בגירעון הקלורי שלך ובאימונים שלך - כמה שהגירעון יהיה גדול יותר אתה תרד יותר , אם לא תתאמן בכלל והגירעון יהיה גדול מידי אתה תרד גם במסת השריר ולא רק בשומן , לא רשמת שום התייחסות לזה אז אני מבין שהעיקר אצלך זה לרדת בלי קשר לבניית מסת שריר .

אי אפשר באמת לעשות חישוב כזה ולדעת אבל אם אנסה לעשות אז 100 קילו מתוך זה 30 קילו שומן , לרדת ל17 אחוז אתה צריך לרדת לפחות 13 קילו (מה שכן לא הכל יהיה שומן) אם תעשה גירעון נניח של 700 קלוריות ביום בחודש זה כמעט 3 קילו זה יכול לקחת סביב ה5 חודשים + +
שוב פעם זה קצת לשחק בנדמה לי כי אין באמת דרך לדעת במדויק ...

תודה חבר, הכוונה לא רק לרדת גם לרדת בצורה נכונה , אני מתאמן מתחיל- הכוונה לקחת תכנית אימונים ממה שמוצע כאן למתחילים ולהתאמן בה 3 פעמים בשבוע.

אני חושב שהנקודת פתיחה של מתאמן שהוא בעודף משקל היא הנקודת פתיחה היותר טובה , זה נראה כתהליך ארוך אבל תוך כדאי רואים תוצאות ויש הרגשה טובה לאורך כל הדרך .

אתה תוכל לבנות מסת שריר בגלל שאתה מתאמן מתחיל ולרדת באחוזי השומן תוך כדאי .
תעשה גירעון בהתחלה אפילו של 700 קלוריות (אם קשה בגלל התפריט אז תשתדל להוסיף אירובי) תתאמן טוב לא בהכרח באימוני כוח אלא באימונים לפיתוח גוף , לא חייב תרגילים מורכבים גם מכונות ותרגילים "פשוטים" זה יהיה טוב , אל תפוצץ את התוכנית בסטים ותרגילים כך אפילו תוכנית מהפורטל , שיהיה בהצלחה תעדכן תוך כדאי וכמובן בסוף : )

חישוב פשוט, 31% מ105, זה בערך 32.5, כמות השומן שיש לך בק"ג בגוף.

אתה רוצה לרדת ל17%, שזה אומר שתצטרך לשקול בערך 90 ק"ג, אבל צריך לקחת בחשבון שאתה תרד מעט בשריר, אין צורך להיבהל, אבל קורה.

אז אם אנחנו ריאלים, אפשר לכוון ל86 ק"ג בערך.

אתה שוקל עכשיו 105, ואנחנו רוצים לרדת 19 ק"ג.

אם נתרד בקצב של 2 ק"ג בחודש, יקח לך 10 חודשים להגיע למטרה שלך.
אם תרד יותר בחודש, יקח פחות.

כמובן שזה תלוי מה הגרעון שלך, ואיך אתה מצליח להתמיד, וכל הדברים מסביב.

קודם כל שיהיה בהצלחה.
המספרים שכתבת שרירותיים. למה דווקא 17% שומן? למה לא 20% או 15%? ונניח והגעת לאן שרצית, מה מבטיח לך שתאהב את התוצאה הסופית? מה שאני בא להגיד זה שמספרים הם חסרי משמעות. 17% שומן עליך ועליי יראו שונה לחלוטין.

אתה מתאמן מתחיל ולכן יכול לבנות מסת שריר ולרדת באחוזי השומן תוך כדי. 3 אימוני התנגדות (רצוי בחד״כ, אבל לא חייב) בשילוב גרעון קטן ואתה תראה אחלה תוצאות. יש לך לא מעט ק״ג לרדת, אל תתפתה להאמין לכל מיני שרלטנים שמבטיחים תוצאות מהירות. ירידה איכותית ב99% לוקחת זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית