תוכנית SS ותוצאותיה

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
אשמח לשמוע דעתכם (מנסיון / ידע ) מה ההשפעה של תוכנית SS לאדם שמחפש לפתח גוף .
אם בגלל שלא כל הגוף עובד אז לדוגמא הידיים ירדו לעומת איך שהתחיל , לא ירדו אבל לא יתקדמו .
שאר השרירים ישארו אותו דבר אולי שינוי קטן . מה לגבי הוספה 2 סטים באימון לידיים ?
והאם אדם שעושה מתח ללא תוספת משקל יהיה רלוונטי לעשות מתח בתוכנית כזאת שהוא לא מצליח לעלות משקלים / חזרות מאימון לאימון ? או פשוט להוסיף עוד תרגיל עזר לגב .

אתה (ועוד כמה משתמשים פה לפי התגובות שאני קורא פה ושם) צריך להבין משהו בסיסי מאוד: SS היא תוכנית בסיס להתחלה וצבירת כוח למתאמן מתחיל. במקרה הקיצוני בו אתה עושה את כל מה שנדרש, מתפטר מעבודתך, ישן 9 שעות בלילה, אוכל 5,000 קלוריות ביום ובעל גנטיקה של כדורסלן בNBA, תצליח אולי לסחוב אותה 5-6 חודשים ואז היא תמות. במקרה כזה כמובן שתגיע לסביב ה180 סקוואט לחזרות, 200 דדליפט, 120 בנץ וכו'. אבל זה לא יקרה, ואתה כנראה תגמור להתקדם מאימון לאימון לאחר 3-4 חודשים ואז תצטרך לעבוד עם משהו אחר.
למה לעצור ב180 200 ו120 היא תביא אותך ב3-4 ל 300 קילו רק בבנצ' שלא נדבר על סקוואט ודד קל אתה לוקח כמה שיאים בישראל אחרי חצי שנה קלללללל
אני שולק ביצה אם אתה מביא בן אדם אחד לכאלה תוצאות ב5 חודש ושהוא לא שוקל יותר מהדדליפט שהוא מרים (יודע מה גם אם הוא כן)
התוכנית לא גרועה היא מעולה את המטרה שלה היא סיפקה, אבל לי הייתה מטרה אחרת והטעות שלי שבחרתי בתוכנית שלא התאימה לי.
צדיק בסדום
בהנחה ואתה רוצה משקל מקסימלי על המוט מדובר באופציה נהדרת, בהנחה שאתה מחפש היפרטרופיה הייתי בוחר בתוכנית אחרת.
רק מחדד היא אופציה מעולה למשקל מקסימלי לסקוואט (ודד)
וזורקת זין על כל השאר
ואני יודע שהשאלה הזאת תגיע בהמשך אז אני יענה עליה עכשיו.
אפשר גם להתחזק ואתה אמור להתחזק בכול תוכנית שתעשה בסופו של דבר (לא משנה פיתוח גוף או כוח) זה שאתה לא עושה תוכנית כוח לא אומר
שאתה אמור להיות חלש ולהיות על 45 קילו סקוואט ו-30 קילו בנץ פרס. אבל כן אתה תתחזק לאט יותר בתוכנית לפיתוח גוף מאשר בתוכנית כוח
אין ספק.
אתה הורס פה לכל החברה שבטוחים שאם אתה בילדר את לא מתקרב ל100 קילו בדד
יש מצב שאיתה גדלת נניח מ1-10 בשנה 5 , אבל שנה לאחר מכן גדלת ב15 בזכותה . (הסיבה שכביכול בגללה הרבה ממליצים עליה בגלל שהיא תיתן בסיס טוב לעתיד)
upload_2021-4-21_1-56-13.png

אני די מתקומם ממתלונני הSS.
הם בעיקר מתאמנים שלא קראו את הספר, ופיתחו ציפיות מטומטמות שהתוכנית לא התיימרה לספק.
תקרא בבקשה תגובה ראשונה (או הציטוט הראשון שלי)
התוכנית עצמה, בסדר ותו לא. ניכר בספר שלמארק לא מעניין פיתוח גוף ותרגיל הבנץ' פרס, אז מי שפיתח ציפיות לאחד מהדברים האלו, כנראה לא קרא את הספר.
פעם היו דוחפים SS בתור הפתרון לכל מתאמן מתחיל ולכל דבר
היום פחות אבל שוב עם ציטוט ראשון שלי
האמירה הזאת שצריך לעשות תוכנית כוח לבנות בסיס טוב לפי דעתי היא מביכה.
מדוע אי אפשר להתקדם בתוכנית FBW,UL,PPL כמו בתוכנית כוח לצורך העניין?
האמירה הזאת יוצאת מנקודת הנחה שבכול תוכנית שהמטרה שלה היא פיתוח גוף אתה תבצע כול הזמן סקוואט של 60 קילו, זה ממש לא נכון.
אין ספק שאתה תתקדם לאט יותר בתוכנית שהמטרה שלה היא פיתוח גוף מאשר בתוכנית כוח. אבל אתה תתקדם זה לא משנה מה המטרה שלך.
יעידו על זה הלקוחות שלי, אף אחד מהם לא התחיל עם תוכנית כוח כולם התחילו עם FBW פשוטה ואף אחד מהם לא תקוע על 60 קילו סקוואט.

אני מודד את ההשפעה שלי בסופו של דבר בשיפור הרכב הגוף כי פיתוח גוף זאת המטרה שלי ואני בטוח שהייתי יכול להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות אם הייתי מבצע FBW רגילה ולא SS, אבל אני מניח שאתה מדבר על משקלי עבודה. זה פשוט גרם לי לעבוד יותר כבד ממה שהייתי יכול לעבוד בהנחה והייתי מבצע FBW במקום ה-SS. אחרי ה-SS הרצתי PPL שממש גרמה לי להיפרטרופיה מכיוון:
1.שעבדתי כול הדרך מ-MEV ל-MRV
2.התדירות שלי שונתה, פלג הגוף העליון קיבל יותר תדירות.
3.התאמנתי קרוב לכשל טכני
4.הוספתי וואריציות אחרות שהן לא רק בנץ,סקוואט,דדליפט,פאוורקלין.
ברגע שהוספתי את כול אלו זה מה שגרם לי להיפרטרופיה טובה ביותר ביחד עם התקדמות במשקלים\חזרות בתרגילים שאני מבצע.

לפי הספר סקוואט,דדליפט,בנץ פרס,פאוור קלין,פרס.
חשבתי יש עוד צדיק עדיין אתה
אוקיי, מה זה בדיוק בסיס יותר טוב?, מדוע צריך בסיס יותר טוב?
איך בסיס יותר טוב יתרום לי בהנחה והמטרה שלי היא פיתוח גוף?
משקלי עבודה גבוהים? אני מכיר בחור שעושה בלג פרס 350 קילו לחזרות, אני אפילו לא קרוב למספר הזה אבל עדיין יש לי קוואדס הרבה יותר גדולים ממה שיש לו בהרבה. כי משקלי עבודה זה לא הפרמטר היחיד.
יותר יעיל יהיה לך לדפוק את הראש בקיר מלהסביר להם את זה
אבל אז התוכנת לא הייתה SS. בסופו של דבר המטרה של התוכנית היא עלייה במשקלי העבודה
המטרה של התוכנית היא עלייה בסקוואט

ובכלל לא מדברים על מקבילים) כמו שאמרת אחרי מספר שבועות שינית את המטרה של התוכנית.
לא שינית, המקבילים עוזרים לקדם את הלחיצות.
לא טענתי לרגע שמוסיפים משקל רק בתרגילי פלג גוף התחתון. טענתי שרוב ההיפרטרופיה תהיה בפלג הגוף התחתון.
אם הוספתי 27.5 קילו לבנץ', 25 קילו לפרס ו 18 קילו למתח רוב הסיכויים שזה לא בא בלי עליה של מסת שריר.
השאלה היא לא כמה גדלת בידיים, השאלה היא כמה גדלת בידיים ביחס לחזה הגב והרגליים שלך.
דיברת על פלג גוף תחתון עכשיו אתה אומר שהחזה והגב גודלים.
שוב, אני לא אומר ש SS זו התכנית האידיאלית, בטח שלא אם המטרה העיקרית/היחידה שלך זה ידיים גדולות, אבל אתה מוציא כאן דדברים מפרופורציה.
חוץ מזה שנראה לי מוזר שאת החוסר פרופורציה שנגרם לך מכמה חודשים של SS לקח לך שנה לתקן, במקסימום זה אמור להיות חודשים בודדים של עבודת נפח על פלג גוף עליון ולא לאמן רגליים בכלל.
זהו שלא (לא רק)...

למה לעצור ב180 200 ו120 היא תביא אותך ב3-4 ל 300 קילו רק בבנצ' שלא נדבר על סקוואט ודד קל אתה לוקח כמה שיאים בישראל אחרי חצי שנה קלללללל
אני שולק ביצה אם אתה מביא בן אדם אחד לכאלה תוצאות ב5 חודש ושהוא לא שוקל יותר מהדדליפט שהוא מרים (יודע מה גם אם הוא כן)

צדיק בסדום

רק מחדד היא אופציה מעולה למשקל מקסימלי לסקוואט (ודד)
וזורקת זין על כל השאר

אתה הורס פה לכל החברה שבטוחים שאם אתה בילדר את לא מתקרב ל100 קילו בדד

צפה בקובץ המצורף 65262

תקרא בבקשה תגובה ראשונה (או הציטוט הראשון שלי)

פעם היו דוחפים SS בתור הפתרון לכל מתאמן מתחיל ולכל דבר
היום פחות אבל שוב עם ציטוט ראשון שלי

חשבתי יש עוד צדיק עדיין אתה

יותר יעיל יהיה לך לדפוק את הראש בקיר מלהסביר להם את זה

שים לב ותקרא שוב מה שכתבתי לפני שאתה מוציא דברים מהקשרם, כהרגלך. רשמתי שהמקרה הקיצוני ביותר של אתלט משובח שהשקיע את כל כולו יגיע למספרים האלה (וגם יותר מזה).

יש לי כרגע מתאמן שבדיוק סיים את התוכנית אחרי 4 חודשים עם 180 דדליפט ל3, 145 סקוואט ל3 ו102.5 בנץ לסינגל על 89 משקל גוף. והוא לא איזה עילוי גדול, סתם הייטקיסט שפשוט עושה מה שצריך.

היה לי מתאמן מוכשר מאוד שהקורונה עצרה אותו באמצע עם 160 סקוואט, 170 דדליפט, 105 בנץ וסביב ה70 פרס לחמישיות. משקל גוף סביב 84, אבל אתלט רציני.

ויש לי עוד כמה מתאמנים צעירים בתחילת הדרך שכבר מפלרטטים עם שתי פלטות בנץ ו3 פלטות סקוואט וקרוב ל150-160 דד ויקח להם עוד חודש חודשיים, אבל גם הם יסיימו באיזורים האלה.

מדובר בטעות שעלתה לי בערך שנה לתקן אותה. עשיתי SS לפי הספר, שכרתי מאמן שלימד אותי את הטכניקה. המשקלי העבודה שלי עלו המון בתקופה הזאת בקצב מאוד מהיר. אבל מבחינת הרכב מסת הגוף הרוב המוחלט של הגדילה הייתה בפלג הגוף התחתון (ושם היא אמורה להיות)
הגב כתפיים וידיים לא גדלו בכלל, החזה שלי גדל קצת. אבל פלג הגוף התחתון שלי גדל מאוד. המטרה שלי הייתה מאז ומתמיד פיתוח גוף וכוח לא עניין אותי. אני הייתי בטוח שמשקלי עבודה גבוהים בתרגילי הבסיס יובילו אותי לגוף גדול ומפותח (זה נכון אבל חלקית, כי משקל זה לא הפרמטר היחיד)
ולקח לי המון זמן לתקן את האי פרופורציה שנוצרה לי בפלג הגוף העליון אל מול הפלג גוף התחתון.
התוכנית לא גרועה היא מעולה את המטרה שלה היא סיפקה, אבל לי הייתה מטרה אחרת והטעות שלי שבחרתי בתוכנית שלא התאימה לי.
בהנחה ואתה רוצה משקל מקסימלי על המוט מדובר באופציה נהדרת, בהנחה שאתה מחפש היפרטרופיה הייתי בוחר בתוכנית אחרת.

ואני יודע שהשאלה הזאת תגיע בהמשך אז אני יענה עליה עכשיו.
אפשר גם להתחזק ואתה אמור להתחזק בכול תוכנית שתעשה בסופו של דבר (לא משנה פיתוח גוף או כוח) זה שאתה לא עושה תוכנית כוח לא אומר
שאתה אמור להיות חלש ולהיות על 45 קילו סקוואט ו-30 קילו בנץ פרס. אבל כן אתה תתחזק לאט יותר בתוכנית לפיתוח גוף מאשר בתוכנית כוח
אין ספק.
עשית תכנית מתחילים שמחזיקה כמה חודשים, ואז לקח לך שנה להדביק פערי היפרטרופיה בפלג הגוף העליון?

שקלת את האפשרות שהפאק היה במה שעשית בשנה שאחרי? (או אולי אפילו בתדמית שלך לגבי פרופורציות, "רמה", ולכאורה "פערים"?)

• פותח/ת השרשור
יש לי כרגע מתאמן שבדיוק סיים את התוכנית אחרי 4 חודשים עם 180 דדליפט ל3, 145 סקוואט ל3 ו102.5 בנץ לסינגל על 89 משקל גוף. והוא לא איזה עילוי גדול, סתם הייטקיסט שפשוט עושה מה שצריך.
.
להגיע לבנץ מעל 100 קילו ב4 חודשים , זה אומר כל חודש הוא העלה 25 קילו בבנץ, זה לעלות 6 קילו כל שבוע באופן רציף (כמובן שהוא לא התחיל עם משקל 0 אבל עדיין)שלא נדבר על 180 דד , 145 סקוואט .

ואו אני חייב להגיד שזה ממש מטורף .ועוד אתה אומר שהוא כביכול מסמל את האדם הרגיל ההממוצע מהרחוב , מה הייתה הנקודת פתיחה שלו ?
דרך אגב לדעתכם יש הבדל בין אדם ששוקל נניח 40 קילו שדוחק 50 (אפילו אחוז זה יוצא יותר גבוהה) מאשר אדם ששוקל 90 שדוחק 100 ?

להגיע לבנץ מעל 100 קילו ב4 חודשים , זה אומר כל חודש הוא העלה 25 קילו בבנץ, זה לעלות 6 קילו כל שבוע באופן רציף (כמובן שהוא לא התחיל עם משקל 0 אבל עדיין)שלא נדבר על 180 דד , 145 סקוואט .

ואו אני חייב להגיד שזה ממש מטורף .ועוד אתה אומר שהוא כביכול מסמל את האדם הרגיל ההממוצע מהרחוב , מה הייתה הנקודת פתיחה שלו ?
דרך אגב לדעתכם יש הבדל בין אדם ששוקל נניח 40 קילו שדוחק 50 (אפילו אחוז זה יוצא יותר גבוהה) מאשר אדם ששוקל 90 שדוחק 100 ?

הוא אדם ממוצע מבחינה גנטית אבל הוא לא ממוצע מבחינת משמעת. הוא לא הפסיד אימון מהיום שהתחלנו ומתייחס לזה מאוד ברצינות ועושה בדיוק מה שאני מבקש.

באימון הראשון הוא עשה לחמישיות 65 קג סקוואט, 55 בנץ פרס ו80 דדליפט, פרס התחיל עם 40. משקל הגוף היה סביב 87 קג.

• פותח/ת השרשור
הוא אדם ממוצע מבחינה גנטית אבל הוא לא ממוצע מבחינת משמעת. הוא לא הפסיד אימון מהיום שהתחלנו ומתייחס לזה מאוד ברצינות ועושה בדיוק מה שאני מבקש.

באימון הראשון הוא עשה לחמישיות 65 קג סקוואט, 55 בנץ פרס ו80 דדליפט, פרס התחיל עם 40. משקל הגוף היה סביב 87 קג.
לא נשמע כמו מתאמן מתחיל בכלל ...
לא שמעתי על אדם שבאימון הראשון שלו עשה 40 פרס . הוא התחיל עם דד ליפט משקל גוף כמעט . מאוד אוהב לקרוא את התגובות שלך , אני מבין שאתה מאמן אישי ועושה רושם שאתה יודע מה אתה עושה ומקצוען בתחום , אבל זה קצת שונה להגיד הבאתי אדם ממוצע ל180 דד ליפט ל3 חזרות ב4 חודשים . זה בנאדם שהתחיל עם 80 דד ליפט ל5 , כמובן שזה עדיין להוסיף 100 קילו על המוט זה מכובד מאוד אבל לדייק .

לא שמעתי על אדם שבאימון הראשון שלו עשה 40 פרס . הוא התחיל עם דד ליפט משקל גוף כמעט . מאוד אוהב לקרוא את התגובות שלך , אני מבין שאתה מאמן אישי ועושה רושם שאתה יודע מה אתה עושה ומקצוען בתחום , אבל זה קצת שונה להגיד הבאתי אדם ממוצע ל180 דד ליפט ל3 חזרות ב4 חודשים . זה בנאדם שהתחיל עם 80 דד ליפט ל5 , כמובן שזה עדיין להוסיף 100 קילו על המוט זה מכובד מאוד אבל לדייק .
חוץ מהפרס שגבוה מהממוצע למתאמן מתחיל הכל נורמאלי לחלוטין. אני התחלתי באותם מספרים בבנץ ובסקוואט ואני שוקל כמעט 20 ק''ג פחות מהמתאמן שלו. כוח זה לא רק משקל גוף / נראות הרבה מזה גנטי.
אתן את עצמי כדוגמא, ואני לא עושה או עשיתי שום ss, התחלתי ב55 בנץ וחודשיים אחריי אני ב80, כנל סקוואט, מה יהיה עוד חודשיים אלוהים יודע.
אבל למה להתעסק במי מרים כמה? זה כל כך אינדיבידואלי ותלוי בכל כך הרבה דברים שזה עיסוק חסר משמעות, כנל הוויכוח הגדול על כן ss או לא.

למצוא היום בשוק מתאמן מ0 יהיה לך מאוד קשה. רוב האנשים נגעו בחייהם במשקולות בסיטואציה מסויימת או עברו שירות צבאי בו התחזקו קצת. אף אחד לא מתחיל ממש מ0. אני זוכר אולי גבר אחד או שניים שבאימון הראשון התחילו עם פחות מ50-60 דדליפט, זה פשוט משקלים קלים מידי. זה מה שיש... אני יכול לפתוח עוד לוגים של מתאמנים ולבדוק בשבילך.

לצורך העניין יש לי מתאמנת בת 60 מעשנת, בעלת עודף משקל ועם שאר פציעות עבר וכו שבאימון הראשון ביצעה 5 חזרות עם 35 קג. היום מבצעת שלשות עם 67.5. זה כולה דדליפט, בקיצור. אם יודעים ללמד אותו אתה מהר מאוד תגיע למשקלים מכובדים. כתבתי בדיוק על הנושא הזה פעם: Facebook

• פותח/ת השרשור
חוץ מהפרס שגבוה מהממוצע למתאמן מתחיל הכל נורמאלי לחלוטין. אני התחלתי באותם מספרים בבנץ ובסקוואט ואני שוקל כמעט 20 ק''ג פחות מהמתאמן שלו. כוח זה לא רק משקל גוף / נראות הרבה מזה גנטי.
אתן את עצמי כדוגמא, ואני לא עושה או עשיתי שום ss, התחלתי ב55 בנץ וחודשיים אחריי אני ב80, כנל סקוואט, מה יהיה עוד חודשיים אלוהים יודע.
אבל למה להתעסק במי מרים כמה? זה כל כך אינדיבידואלי ותלוי בכל כך הרבה דברים שזה עיסוק חסר משמעות, כנל הוויכוח הגדול על כן ss או לא.
יש תגובות שנשמע לי כאילו אנחנו חיים בעולומות שונים .
להתחיל בנץ ב55 קילו לא נשמע לי דבר ברור מאליו , בטוח לא חודשיים אחריי לעשות 80 שאתה שוקל 69 קילו (רשמת 20 קילו פחות מהמתאמן ששקל 89)
יש אנשים שאחרי 4 - 5 חודשי אימון מגיעים לבנץ של 60 במשקל גוף שלך. בשביל להגיע ל80 יכול לקחת להם גם שנה וחצי .

דרך אגב
StrongEnough - שאלת השאלות - איך אותו בחור נראה שמרים 180 דד ו100 בנץ , חיצונית היה לו שינוי ניכר או שבעיקר השינוי הוא בכוח שהוא פיתח ?

להתחיל בנץ ב55 קילו לא נשמע לי דבר ברור מאלי
גילוי נאות, לפני זה התאמנתי בפארקים קרוב לשנה, הרבה מזה היה גז בניוטרל אבל עדיין, כולה שכיבות שמיכה וחארטות כאלה. כמה זה הוסיף לי על המוט בפועל? אי אפשר לדעת. לא מאמין שיותר מידי.

לעשות 80 שאתה שוקל 69 קילו (רשמת 20 קילו פחות מהמתאמן ששקל 89)
סהכ 3 קילו בממוצע בשבוע נוסף על המוט, לא משהו שלא כל אחד יכול לעשות במידה והוא עובד נכון
בשביל להגיע ל80 יכול לקחת להם גם שנה וחצי .
תדאג שזה לא יהיה אתה, בן אדם בריא צעיר ולא שברירי שלוקח לו שנה וחצי להגיע ל80 בנץ עושה הרבה טעויות בדרך

יש תגובות שנשמע לי כאילו אנחנו חיים בעולומות שונים .
להתחיל בנץ ב55 קילו לא נשמע לי דבר ברור מאליו , בטוח לא חודשיים אחריי לעשות 80 שאתה שוקל 69 קילו (רשמת 20 קילו פחות מהמתאמן ששקל 89)
יש אנשים שאחרי 4 - 5 חודשי אימון מגיעים לבנץ של 60 במשקל גוף שלך. בשביל להגיע ל80 יכול לקחת להם גם שנה וחצי .

דרך אגב
StrongEnough - שאלת השאלות - איך אותו בחור נראה שמרים 180 דד ו100 בנץ , חיצונית היה לו שינוי ניכר או שבעיקר השינוי הוא בכוח שהוא פיתח ?

רשמתי את זה כבר אתמול בתגובה הראשונה לפוסט שלך, אני אני מעתיק משם:

בחודשים הראשונים במכון, גם אם עושים SS כמו שצריך ומגיעים למספרים יפים מאוד, לא גדלים בצורה מפחידה, אני רואה את זה על מתאמנים שלי כל הזמן. בדיוק מהסיבה שזה לוקח כמה חודשים ולא דורש הרבה נפח. אבל מתאמן שאחרי 5 חודשים סגר 180 דדליפט ל3, מבין שבשביל להפוך את זה ל240 הוא יצטרך פי 3 זמן, פי 3 נפח ופי 3 מאמץ, ושם הוא יראה גדילה משמעותית.

לפי מה שהוא אומר חברים ומשפחה שמים לב שהוא גדל, נהיו לו כתפיים, טרפזים ונראה יותר רחב. אני רואה אותו פעמיים בשבוע אז אני לא כזה שם לב לשינוי מטורף, אבל סביר להניח שהוא גדל. זה גם לא מעניין אותי כל כך אם להגיד את האמת כי זה כולה 5 חודשים ומי שחושב שבזמן כזה הוא יגיע לתוצאות מרשימות הוא טועה. הוא ממש לא נראה מפלצת ויקח לו עוד הרבה שנים של עבודה כדי באמת להראות כמו מישהו שמרים הרבה משקל. והוא יודע את זה.

• פותח/ת השרשור
זה הנקודה אני חושב שרוב האנשים שעושים אימונים בחדר כושר המטרה שלהם לא להיות מפלצות
בן אדם בריא צעיר ולא שברירי שלוקח לו שנה וחצי להגיע ל80 בנץ עושה הרבה טעויות בדרך
תוכל לפרט .. ? אדם ששוקל 60 - 80 קילו לעשות בנץ 10 קילו יותר ממשקל גוף זה לא דבר שבא בקלות(למרות שלפי מה שאתה אומר כן)
סה"כ אדם שיש לו תוכנית מסודרת ומעלה משקלים , יש תקיעות מדי פעם וזה מצריך אותו דילואד אין הרבה לאדם מה לעשות ברגע שהוא נתקע ולא יכול להרים כבד יותר ... וזה קורה לרוב האנשים , זה לא שהם מתחילים וכל אימון מעלים במשך 8 חודשים ומגיעים ל80 קילו על המוט כאילו כלום ... בטח לא אחרי חודשיים .

וכן יכול להיות שהגזמתי עם השנה וחצי אבל עדיין אני חושב שיותר הגזמה זה להגיע לזה בחודשיים (אתה חייזר????)

שוב פעם זה נשמע לי כאילו אנחנו חיים בעולומות שונים מעניין לשמוע איך אתה מגיע לזה בכזאת קלות .

זה הנקודה אני חושב שרוב האנשים שעושים אימונים בחדר כושר המטרה שלהם לא להיות מפלצות

תוכל לפרט .. ? אדם ששוקל 60 - 80 קילו לעשות בנץ 10 קילו יותר ממשקל גוף זה לא דבר שבא בקלות(למרות שלפי מה שאתה אומר כן)
סה"כ אדם שיש לו תוכנית מסודרת ומעלה משקלים , יש תקיעות מדי פעם וזה מצריך אותו דילואד אין הרבה לאדם מה לעשות ברגע שהוא נתקע ולא יכול להרים כבד יותר ... וזה קורה לרוב האנשים , זה לא שהם מתחילים וכל אימון מעלים במשך 8 חודשים ומגיעים ל80 קילו על המוט כאילו כלום ... בטח לא אחרי חודשיים .

וכן יכול להיות שהגזמתי עם השנה וחצי אבל עדיין אני חושב שיותר הגזמה זה להגיע לזה בחודשיים (אתה חייזר????)

שוב פעם זה נשמע לי כאילו אנחנו חיים בעולומות שונים מעניין לשמוע איך אתה מגיע לזה בכזאת קלות .

זה טוב, כי בודדים מאוד האנשים שיגיעו לזה. מאוד מאוד. בקשר לתגובה על המפלצות.

אדם ששוקל 60 - 80 קילו לעשות בנץ 10 קילו יותר ממשקל גוף זה לא דבר שבא בקלות(למרות שלפי מה שאתה אומר כן)
אני אומר 2 דברים
1. ממש לא בקלות, דורש שינוי של אורח החיים אם זה בתזונה שינה ומנטליות. הכל או כמה שיותר צריך להיות on point כדי שההתקדמות תיהיה ממוקסמת.
2. גנטיקה משחקת תפקיד חשוב - לכן ההשוואה בין אנשים וכמה הם מרימים אחריי x זמן כמו שאמרתי מיותרת.

מידת ההשקעה שאתה צריך להכניס לרוב תלויה בגנטיקה. אחד מזלזל בהכל ומגיע לאימונים לעשות bicep curls וגב והופ גדל כמו חייזר לדבריך, השני, משקיע בהכל כמה שיותר, ועדיין לא גדל כמו הראשון.

והנקודה הכי חשובה לדעתי שלא משנה כמה תתעייץ או תתעניין (שזה מבורך וטוב) אין שני לידע שתצבור על אימונים ועל איך אתה ספציפית מגיב לאימונים בשטח.

נערך לאחרונה:

בחודשיים אני מביא כמעט כל מתאמן נורמטיבי מ0 ללהרים בנץ' של משקל גוף אם לא יותר בלי יותר מידי סיבוכים בדרך.

נערך לאחרונה:

אנחנו בני אדם ואנחנו שונים אחד מהשני, כח זה גנטי אז כנראה שזה שיחק לטובתו, חוץ מזה המשקלים הגיונים לתחילת הדרך.

• פותח/ת השרשור
בחודשיים אני מביא כמעט כל מתאמן נורמטיבי מ0 ללהרים בנץ' של משקל גוף אם לא יותר בלי יותר מידי סיבוכים בדרך.
הוא דיבר על 20 קילו מעל משקל גוף .
ושמע זה מכובד מאוד , בחודשיים האלה תעשה לו SS או שגם עם תוכנית כמו FBW הוא יגיע לדעתך ?
והנקודה הכי חשובה לדעתי שלא משנה כמה תתעייץ או תתעניין (שזה מבורך וטוב) אין שני לידע שתצבור על אימונים ועל איך אתה ספציפית מגיב לאימונים בשטח.
הדיון הוא באופן כללי , מעוניין לשמוע מהנסיון והידע של אחרים , אני אישית התאמנתי בעברי הרחוק המון ובכמה תחומי ספורט היום יש לי כמה מגבלות אז זה קצת אחרת אבל שוב למרות שאני פתחתי את האשכול , לא אני הנושא .

ושמע זה מכובד מאוד , בחודשיים האלה תעשה לו SS או שגם עם תוכנית כמו FBW הוא יגיע לדעתך ?

לא מכיר את התוכנית לעומק וגם לא מתחבר כל כך,
אני מכיר מספיק מתודות אחרות שיכולות לענות על הצרכים של המתאמן לא פחות טוב.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את התוכנית לעומק וגם לא מתחבר כל כך,
אני מכיר מספיק מתודות אחרות שיכולות לענות על הצרכים של המתאמן לא פחות טוב.
טטטאם טטטאם - וקבלו את אור משתף בסודות המקצוע מנסיון אישי ...
והמתודות הם ? : P נשמח שתשתף אותנו מדי פעם אח יקר בכל מיקרה אתה מקצוען ומקנא באנשים שאתה מאמן אני בטוח שאתה מוביל אותם להצלחה שלא היו מגיעים בלעדייך . מעריך אנשי מקצוע שחוו על בשרם ומלמדים מתוך ידע וניסיון אישי ולא שישבו במזגן ממוזג ולמדו דברים שבזמן שהם מסבירים הם לא מבינים על מה מדובר בגלל חוסר נסיון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית