הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דר משה זלוצובר, חווד ממישהו?

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
יש לי תור אליו היום אחרי שמקופת חולים רצו לתת לי רק נבידו ולא רציתי, אני רוצה זריקות יותר תכופות בכדי למנוע תנודות בסרום טסט בדם.

בכל מקרה הוא אנדו פרטי, מישהו מכיר/היה אצלו ויכול לתת חווד דעת לגביו וכמה הוא פתוח בראש או שהוא מקובע כמו שאר האנדו של הקופה ?

יש לי נסיון חיובי איתו, אבל רק כחלק מטיפול ״סטנדרטי״.
אם אתה מנסה לפתור בעיה רפואית אני די בטוח שהוא יוכל לעזור לך. אם המטרה היא סייקל אני בספק אם במסגרת השירות שהוא נותן לקופת חולים תקבל

• פותח/ת השרשור
אם אתה מנסה לפתור בעיה רפואית אני די בטוח שהוא יוכל לעזור לך. אם המטרה היא סייקל אני בספק אם במסגרת השירות שהוא נותן לקופת חולים תקבל
אני לא מחפש סייקל אני מחפש טיפול סטנדרטי של זריקה בשבוע בכדי לשמור על רמות יציבות.

מה זה טיפול סטנדרטי ? מה הטיפול שהוא נתן לך ?

נכון לעכשיו בגלל שכל מה שהציעו לי זה נבידו ולא יכלתי לסבול יותר את התופעות לוואי בלכתי על טיפול עצמי והזמנתי טסט ממרפאה בחו״ל, לוקח כרגע 125מג בשבוע כבר מעלה חודש ומרגיש מצויין, הרופא משפחה מודע והכל רשום לי בתיק אני פשוט רוצה להמשיך את אותו הטיפול באופן חוקי עם מרשם ומעקב צמוד לא סייקל ולא נעליים, רוצה להרגיש כמו בן אדם בגילי ולא כמו זקן בן 80 עם בעיות תפקוד מיני.

אני לא מחפש סייקל אני מחפש טיפול סטנדרטי של זריקה בשבוע בכדי לשמור על רמות יציבות.

נכון לעכשיו בגלל שכל מה שהציעו לי זה נבידו ולא יכלתי לסבול יותר את התופעות לוואי בלכתי על טיפול עצמי והזמנתי טסט ממרפאה בחו״ל, לוקח כרגע 125מג בשבוע כבר מעלה חודש ומרגיש מצויין, הרופא משפחה מודע והכל רשום לי בתיק אני פשוט רוצה להמשיך את אותו הטיפול באופן חוקי עם מרשם ומעקב צמוד לא סייקל ולא נעליים, רוצה להרגיש כמו בן אדם בגילי ולא כמו זקן בן 80 עם בעיות תפקוד מיני.
איך התרשמת ממנו? קיבלת מה שרצית?

זה שהרופא משפחה יודע לא הופך את זה לפרוטוקול רפואי...
מי שהוסמך בנושא ויודע להתאים את הפרוטוקול המתאים וגם את התרופות הנלוות במידת הצורך הוא אנדוקרינולוג.
זה שאתה מזריק לעצמך טסט (נשים לרגע את המינונים והאסטרים בצד) ומרגיש טוב לא אמור להפתיע אף אחד...
בשביל זה לא צריך רופא...השאלה אם זה נכון/חכם.
על זה לא כולם יסכימו איתך

יש לי תור אליו היום אחרי שמקופת חולים רצו לתת לי רק נבידו ולא רציתי, אני רוצה זריקות יותר תכופות בכדי למנוע תנודות בסרום טסט בדם.

בכל מקרה הוא אנדו פרטי, מישהו מכיר/היה אצלו ויכול לתת חווד דעת לגביו וכמה הוא פתוח בראש או שהוא מקובע כמו שאר האנדו של הקופה ?

אם תוכל תעדכן איך התרשמת ממנו אם באמת עזר לך, אני בטוח שזה ישרת פה הרבה אנשים.

• פותח/ת השרשור
אם תוכל תעדכן איך התרשמת ממנו אם באמת עזר לך, אני בטוח שזה ישרת פה הרבה אנשים.
סהכ רופא מאוד נחמד וענייני, מסביר הכל לפרטים.
סיפרתי לו על הפרוטוקול שיש לי כרגע, אמר שזה לא משהו שתומכים בו בארץ והפרוטוקולים האירופאים הם לא ״acceptable״(ציטוט שלו)

הציע ג׳ל או נבידו, אני מתכוון לחפש לרופא אחר.

סהכ רופא מאוד נחמד וענייני, מסביר הכל לפרטים.
סיפרתי לו על הפרוטוקול שיש לי כרגע, אמר שזה לא משהו שתומכים בו בארץ והפרוטוקולים האירופאים הם לא ״acceptable״(ציטוט שלו)

הציע ג׳ל או נבידו, אני מתכוון לחפש לרופא אחר.
הסביר לך למה ? זה מעניין למה בישראל זה ככה.

• פותח/ת השרשור
הסביר לך למה ? זה מעניין למה בישראל זה ככה.
ביקשתי הסבר הוא פשוט אמר שפה זה לא עובד ככה.
אולי קשור לביטוח ?(מכבי, כללית, לאומית)
אבל בגדול פשוט אמר שזה לא מקובל בכלל פה בארץ וטיפול בארץ הוא או נבידו כל X שבועות או טיפול ג׳ל.

הוא בכלל ניסה לדחוף לי DHEA לא הסכמתי, זאת כמובן בחירה אישית שלי.

סהכ רופא באמת נחמד ונעים לדבר ושיח, מסביר הכל, אפילו נתן לי הרצאה קטנה על מערכת הHPTA(לא שזה משהו שלא ידעתי אבל נחמד שרופא נותן אקסטרה להסביר ולא סתם זורק עליך דברים בלי הסבר)

אולי הוא והפרוטוקולים שלו יתאימו למישהו אחר אבל לא בשבילי.
לקחתי ממנו המלצה ויש לי תור לאנדו אחר בסוף יוני.

ביקשתי הסבר הוא פשוט אמר שפה זה לא עובד ככה.
אולי קשור לביטוח ?(מכבי, כללית, לאומית)
אבל בגדול פשוט אמר שזה לא מקובל בכלל פה בארץ וטיפול בארץ הוא או נבידו כל X שבועות או טיפול ג׳ל.

הוא בכלל ניסה לדחוף לי DHEA לא הסכמתי, זאת כמובן בחירה אישית שלי.

סהכ רופא באמת נחמד ונעים לדבר ושיח, מסביר הכל, אפילו נתן לי הרצאה קטנה על מערכת הHPTA(לא שזה משהו שלא ידעתי אבל נחמד שרופא נותן אקסטרה להסביר ולא סתם זורק עליך דברים בלי הסבר)

אולי הוא והפרוטוקולים שלו יתאימו למישהו אחר אבל לא בשבילי.
לקחתי ממנו המלצה ויש לי תור לאנדו אחר בסוף יוני.
תודה על העדכון, אני גם קופץ מאנדו לאנדו פשוט מנסה לראות אם יש מישהו שיכול לעמוד מאחורי זריקות יותר תכופות, תעדכן ביוני מקווה שתמצא מישהו שיעזור לך.

• פותח/ת השרשור
תודה על העדכון, אני גם קופץ מאנדו לאנדו פשוט מנסה לראות אם יש מישהו שיכול לעמוד מאחורי זריקות יותר תכופות, תעדכן ביוני מקווה שתמצא מישהו שיעזור לך.
בכיף.
היה פה אחד שקיבל אמפולות הביתה, 250 פעם בשבועיים, פחד לעשות חילוק ובסוף סבל מאסטרוגן ברמות של אישה בהריון.
מבחינתי לקבל את באותו המרשם ואני כבר אעשה את החלוקה בעצמי גם ככה הפרוטוקול שאני נמצא בו כרגע הוא עם אמפולות של 250 שאני מכניס לvail סטרילי ואני מושך משם את המינון שלי.
העיקר שאמצא אנדו שמוכן לתת אנטט במינון שלי גם אם יגיד לי זריקה פעם בשבועיים, מאיפה הוא יודע באיזו תדירות אזריק בבית ?

מאמין שיש כמה רופאי אנדו יותר פתוחים בראש מאשר מה שמקובל *פה בארץ* רק צריך למצוא אחד.

בחינתי לקבל את באותו המרשם ואני כבר אעשה את החלוקה בעצמי גם ככה הפרוטוקול שאני נמצא בו כרגע הוא עם אמפולות של 250 שאני מכניס לvail סטרילי ואני מושך משם את המינון שלי.
נשמע לא ככ סטרילי אבל אולי אני טועה

• פותח/ת השרשור
נשמע לא ככ סטרילי אבל אולי אני טועה
אני מזמין הכל מספק ציוד רפואי, בקבוקי תרופות כמו שיש בבתי חולים או כשאתה מזמין peptides אם אתה מכיר, זה מגיע ארוז בוואקום עם פקק בטחון, שם כפפות, מחטא הכל עם אלכוהול, ומעביר מהאמפולת לשם, מאוד סטרילי ומאוד נוח מאשר אמפולה שבורה

זה שהרופא משפחה יודע לא הופך את זה לפרוטוקול רפואי...
מי שהוסמך בנושא ויודע להתאים את הפרוטוקול המתאים וגם את התרופות הנלוות במידת הצורך הוא אנדוקרינולוג.
זה שאתה מזריק לעצמך טסט (נשים לרגע את המינונים והאסטרים בצד) ומרגיש טוב לא אמור להפתיע אף אחד...
בשביל זה לא צריך רופא...השאלה אם זה נכון/חכם.
על זה לא כולם יסכימו איתך
אל דאגה חביבי ברגע שזה בא לכיוון הביטוחים כולם כבר היו מעודכנים...

איזו מרפאה? מה כתובת האתר שלהם?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מוצא רופא כזה אני ממש אשמח אם תשתף פה או בפרטי. אני עם טסטוסטרון נמוך ולא מטופל.
יש אנדרולוג שנראה שאולי מבין בעניין.. אולי מעניין לבדוק. חסר טסטוסטרון - ד"ר אוהד שושני
שחכתי לעדכן פה אבל בסוף הלכתי לרופאת אנדו מהקופה, סיפרתי לה את כל התהליך שעברתי עד כו עם כל הבדיקות דם MRI כולל ההמלצה של דוקטור זלוצובר, היא הייתה ממש נגד נבידו ואמרה שג׳ל זה על הפנים עם הלחות פה בארץ וקיבלתי מרשם של TestoViron אמפולה בשבועיים, זריקה בשבוע אבל אני מחלק את זה לשלוש זריקות של סהכ 105mg טסט אננטט בשבוע מבחינת אין אמרה שאין בעיה כל עוד הרמות יציבות ואני יודע מה אני עושה מבחינת טכניקת הזרקה, נתנה לי בדיקות דם למעקב לחודשיים הקרובים ומרשם לאמפולות לחצי שנה הקרובה.

יש לי תור אצל אנדו בעוד חודשיים ואני מתלבט אם לזרז את זה לפרטי ,יש לי תוצאות בדיקות דם אני העלתי אותם לפה בפוסט שפתחתי מי שיכול שיניים שם השאלה היא כזאת אם במצב שלי הרופא יתן לי מרשם של טסטוסטרון או שימליץ על עוד בדיקות ואם כן אז על איזה

• פותח/ת השרשור
יש לי תור אצל אנדו בעוד חודשיים ואני מתלבט אם לזרז את זה לפרטי ,יש לי תוצאות בדיקות דם אני העלתי אותם לפה בפוסט שפתחתי מי שיכול שיניים שם השאלה היא כזאת אם במצב שלי הרופא יתן לי מרשם של טסטוסטרון או שימליץ על עוד בדיקות ואם כן אז על איזה
הציר שלך בתפקוד נמוך, כנל טוטאל טסטוסטרון .

לי נתנו בערך 6/7 בדיקות דם לעשות, מבחנתי קורטיזול וMRI רק אחר כך נתנו לי מרשם.

רופא פרטי יכול לעזור אבל לא תמיד , אני הלכתי אבל זה רק עיקב, בסוף רופאה מהקופה עזרה לי הכי הרבה ונתנה לי מרשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית