הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו עדין שיאיץ תוצאה מבלי לאבד אותה בתום השימוש?

ddf0a6384b60ac1c1f452a4fe9384986.jpeg

אבקת חלבון, 8 שעות שינה, הרבה מים, עבודה קשה, תוכנית מקצועית.
הייתי בליווי אצל אחד התותחים בארץ, צריך משהו שיעזור לי לגבור על מכשול גנטי
יש לי את המכשיר של קפטן אמריקה בבית, תקפוץ לשיפור גנטי.

מיהו התותח הזה?
לא יודע כמה תותח אבל ניר היה בליווי אצלי למשך תקופה יפה.
איזה מכשול גנטי יש לך?
אחי באמת.. זה שאתה לא רואה את התוצאות שאתה מצפה... אתה ישר מאשים את הגנטיקה?!! 🙄
נראה לי שהוגן להציף את הבעיה @ניר.ס אם תרגיש בנוח,
מדובר פה על מבנה שריר מסוים ולאו דווקא על משהו שאימונים / מסת שריר יכולים לפתור בצורה שהוא מצפה.
חשוב גם לציין שלדעתי האישית החלק גדול מהבעיה פה היא איך שאתה רואה את הדברים בחומרה והיא יותר פסיכולוגית מפיזית.
אבקת חלבון, 8 שעות שינה, הרבה מים, עבודה קשה, תוכנית מקצועית.

יש לי את המכשיר של קפטן אמריקה בבית, תקפוץ לשיפור גנטי.
מבלי לזלזל, ניסינו גם את זה ואני יכול להגיד בפה מלא שעם כמה שהיה לניר קשה עם להתמסר לתהליך
הוא עשה את זה מעולה, אין לי אפילו חצי תלונה על ההתנהלות מהצד שלו.

לא יודע כמה תותח אבל ניר היה בליווי אצלי למשך תקופה יפה.

מדובר פה על מבנה שריר מסוים ולאו דווקא על משהו שאימונים / מסת שריר יכולים לפתור בצורה שהוא מצפה.
חשוב גם לציין שלדעתי האישית החלק גדול מהבעיה פה היא איך שאתה רואה את הדברים בחומרה והיא יותר פסיכולוגית מפיזית.

מבלי לזלזל, ניסינו גם את זה ואני יכול להגיד בפה מלא שעם כמה שהיה לניר קשה עם להתמסר לתהליך
הוא עשה את זה מעולה, אין לי אפילו חצי תלונה על ההתנהלות מהצד שלו.
בשיא הכנות אתה באמת מאמן ברמה גבוהה חח

אם אתה ו @ניר.ס מדברים על אותה בעיה, הפוסט לא ברור לי.
פותח הפוסט מבקש חומרים שיאיצו תהליך, ואילו אתה אומר שהבעיה שלו זה מבנה שריר גנטי שחומרים לא יעזרו לו.

לרגע לא זלזלתי במאמן עם התגובה שלי, זלזלתי בפוסט המגוכח. אני לא מבין דבר בחומרים, אבל לא צריך להיות רוקח כדי להבין שפותח הפוסט מבין עוד פחות ממני ורוצה להשתמש בהם.
אין לי מושג מה מסת השריר שלו וכמה הוא מוצלח או לא באימונים שלו, ראיתי כמו שאר המגיבים כאן פוסט עם הרבה בורות על חומרים וללא פרטים נוספים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה ו @ניר.ס מדברים על אותה בעיה, הפוסט לא ברור לי.
פותח הפוסט מבקש חומרים שיאיצו תהליך, ואילו אתה אומר שהבעיה שלו זה מבנה שריר גנטי שחומרים לא יעזרו לו.

לרגע לא זלזלתי במאמן עם התגובה שלי, זלזלתי בפוסט המגוכח. אני לא מבין דבר בחומרים, אבל לא צריך להיות רוקח כדי להבין שפותח הפוסט מבין עוד פחות ממני ורוצה להשתמש בהם.
אין לי מושג מה מסת השריר שלו וכמה הוא מוצלח או לא באימונים שלו, ראיתי כמו שאר המגיבים כאן פוסט עם הרבה בורות על חומרים וללא פרטים נוספים.
אז אתה טועה, חבל שבחרת בגישה מזלזלת. הרי בשביל זה נועד הפורום, לשאול אנשים שאולי מבינים ויכולים לעזור.

אולי גם אני אתחיל לזלזל בכל בנאדם שיש לי יותר ידע ממנו בתחום מסויים.

אז אתה טועה, חבל שבחרת בגישה מזלזלת. הרי בשביל זה נועד הפורום, לשאול אנשים שאולי מבינים ויכולים לעזור.

לא ראיתי זלזול בתגובה שלו כלפיך ברמה האישית אלא רק לרמה של כתיבת הפוסט. מצטער אבל זה מגוכח ברמות השאלות החוזרות האלו כל הזמן...

מצטער שהרגשת זלזול אישי מהתגובה שלי, זה לא היה כוונתי, הפוסט שלך ללא פרטים ונובע מבורות בעניין שאתה שואל ושוקל לחשוף את גופך אליו.

אתן לך תשובה קצרה לשאלה שלך, לא.
אין כזה דרך קסם להאיץ תוצאה, לשמר אותה ולא לפגוע בבריאות שלך באותו זמן. אם היה, אתה לא חושב שהמאמן שלך היה עושה את זה ורץ להציע גם לך?

ממה שהמאמן שלך כתב, הוא עשה איתך את כל הדברים הבטוחים כבר כדי לקדם אותך. בגלל שאני לא מכיר אותך, אמליץ להמשיך לעשות את זה ולהתקדם לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
מצטער שהרגשת זלזול אישי מהתגובה שלי, זה לא היה כוונתי, הפוסט שלך ללא פרטים ונובע מבורות בעניין שאתה שואל ושוקל לחשוף את גופך אליו.

אתן לך תשובה קצרה לשאלה שלך, לא.
אין כזה דרך קסם להאיץ תוצאה, לשמר אותה ולא לפגוע בבריאות שלך באותו זמן. אם היה, אתה לא חושב שהמאמן שלך היה עושה את זה ורץ להציע גם לך?

ממה שהמאמן שלך כתב, הוא עשה איתך את כל הדברים הבטוחים כבר כדי לקדם אותך. בגלל שאני לא מכיר אותך, אמליץ להמשיך לעשות את זה ולהתקדם לאט לאט.
כן. זאת תשובה שחיפשתי או שם של משהו שהייתי מברר עליו.
לגבי העניין הגנטי, יש פה לדעתי משהו שחומר יכול לזרז מכיוון שהשריר יוצא מהמגבלה הטבעית שלו.

בכל מקרה אמשיך בתקווה שעבודה טובה וזמן יעשו עוד שיפור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ד"א למי שבאמת מתעניין, רציתי לקבל כיוון אולי MK כלשהו, בתנאי שזה עומד בדרישות

נערך לאחרונה:
במידה וקיים דבר כזה בכלל.
רצוי ללא pct, פגיעה בשיער/אשכים.
אח
האם אתה מדבר על שינוי שנראה לעין? או משקלים על המוט?

אני דב קטן,ומזה חודשיים פלוס לערך,לקחתי את עצמי בידיים עם תוכנית(לבנץ לדוגמא)ואני רואה תוצאות(אומנם לא חיצוניות) אבל שיפור במשקלים בהחלט..

רוצה לומר שחיצוניות זה לא הכל 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית