אהלן חבר'ה, אני בחיטוב 4 חודשים ירדתי מ95 קילו ל85 (1.84 ס"מ), אני אוכל ביום בין 2400-2500 קלוריות בדיוק, ובדרך כלל אני נשקל כל 10-14 ימים (בגלל העמסת פחמימות, להשקל כמה ימים אחרי אפילו שבוע זה לא המשקל המדוייק אף פעם בגלל הנוזלים אז אני נשקל בדרך כלל ממש לפני ההעמסה) אז אני בדרך כלל מחכה עוד כמה ימים, עכשיו בחודש האחרון נשקלתי פעמיים כל שקילה ירדתי 1.2 ק"ג, זה לדעתכם הרבה מדי?
כדאי לי לחשוב על לעלות הקלוריות 2600-2700 או להישאר ככה עד שאתקע? יש לציין שאני מרגיש סבבה לגמרי לא רעב בחיטוב כי אני משתדל לאכול פחמימות מורכבות תמיד כמו קינואה וכו' אז אני שבע רוב היום..
ולגבי החיטוב לפי מה שאני רואה ביינתים הוא עובד מצויין הכל דופק כמו שעון ולדעתי לא איבדתי הרבה מסת שריר גם, אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? פשוט אני חושש ש-500-600 גרם בשבוע זה טיפ טיפה יותר מדי לא?
כדאי לי לחשוב על לעלות הקלוריות 2600-2700 או להישאר ככה עד שאתקע? יש לציין שאני מרגיש סבבה לגמרי לא רעב בחיטוב כי אני משתדל לאכול פחמימות מורכבות תמיד כמו קינואה וכו' אז אני שבע רוב היום..
ולגבי החיטוב לפי מה שאני רואה ביינתים הוא עובד מצויין הכל דופק כמו שעון ולדעתי לא איבדתי הרבה מסת שריר גם, אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? פשוט אני חושש ש-500-600 גרם בשבוע זה טיפ טיפה יותר מדי לא?
נערך לאחרונה: