הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטון אז מה סיכמנו שיותר מרשים?

• פותח/ת השרשור
אבל כמה אתה עושה בבייספס עחי
האמת לאחרונה ניסיתי להבין טיפה את התחום הזה.
מסתבר שאנשים כופפים מרפקים עם 100-120 קילו בדכ.

ומעל 100 אין הרבה בלי צ'יטים.
כלומר יש גם ביצועים הרבה יותר קיצוניים , אבל של תנועות כלאיים.
ולו מהסיבה הזאת שהתקרה של התרגיל הזה כל כך נמוכה, זה נראה לי מה זה משעמם לנסות להשתפר בזה.

ככה סתם אני לא מתנגד להיות חזק בכל תנועה, אבל אין לי הרבה זמן, וגם לו היה, כאמור זה כנראה בזבוז משאבי התאוששות.
וזאת סתם תגובה רצינית שלי לנושא על הדרך

• פותח/ת השרשור
אולי גם תמרח שמן על הידיים:lol:
חח האמת שביד החזקה אני שם טיפה שמן תינוקות בשביל לתקן את הפרופורציה באחיזה

אגב תתפלא אבל בדדליפט זה לא הופך את התרגיל לקשה יותר, אלא איכשהו הרבה יותר עוזר לי בסט אפ, וביציבות.
מרגיש שאני מרים אותו דבר ככה.

בסקוואט זה עושה יותר בעיה כי אני גם ככה עושה HB, וזה הופך את הסקוואט גם ליותר קוואד דומיננט,
וגם מאפשר לך לרדת יותר נמוך ולקבל את הבאונס בריצפה.
אז זה קצת חרא, אבל אני מעדיף להשתפר עם הנעל הזאת מאשר לשים אולסטאר שאני מרגיש בה כאילו נעלתי גרב.

בנוסף הנעל הזאת נורא עוזרת ביציבות בפרס, אז סהכ בלי להחליף נעליים באמצע האימון כמו מוקיון, זאת הנעל שאני מעדיף

אגב תתפלא אבל בדדליפט זה לא הופך את התרגיל לקשה יותר, אלא איכשהו הרבה יותר עוזר לי בסט אפ, וביציבות.

בסקוואט זה עושה יותר בעיה כי אני גם ככה עושה HB, וזה הופך את הסקוואט גם ליותר קוואד דומיננט,
אז זה קצת חרא, אבל אני מעדיף להשתפר עם הנעל הזאת מאשר לשים אולסטאר שאני מרגיש בה כאילו נעלתי גרב.

בנוסף הנעל הזאת נורא עוזרת ביציבות בפרס, אז סהכ בלי להחליף נעליים באמצע האימון כמו מוקיון, זאת הנעל שאני מעדיף
אני הולך לנסות בעז"ה.

אז ככה, ניסיתי דדליפט עם עקב, זה פשוט נורא. המותן מתחיל גבוה יותר, יש יותר עומס על החוליה האחרונה בגב, שזה בסדר, אבל קשה יותר. לא רק שאתה מגדיל את הטווח, אתה גם דוחף את הברכיים לתוך המוט, ומנטרל הרבה מהאמסטרינגס.
וכמובן, זה פחות יציב.

בקיצור, הדדליפט לוקח את הפרס בלי למצמץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית