עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אכלתי מאתמול בערב, ואתמול בערב אכלתי 2 שניצלים. האם זה בסדר ללכת להתאמן במצב כזה? חשוב לציין שזה אימון כבד. אני פשוט מעדיף לעשות את זה עכשיו כי החד"כ נמצא ליד המרכזית ואני כרגע במרכזית...
להפך, לדעתי יהיה לך יותר אנרגיה אפילו, אל תשכח שבאנו מדורות של בני אדם שלא אכלו למשך תקופות ויצאו לציד על בטן ריקה !!
למה שתתעלל בעצמך?
אני מניח שאתה עדיין מתנייד על חמור ממקום למקום.
לא. פשוט במדינות מערביות כל כך טאבו לעשות משהו שפאקינג נמצא בשכל שלנו עוד מימי אדם הקדמון. לצום זה בדיאנאיי שלנו חביבי
לא הבנתי את הטענה שלך עדיין...
זה שזה אפשרי אין ספק, זה שזה לא חכם גם כן אין ספק.
אימון כבד ביום שבו אתה לא במיטבך לא יתן כלום ובסבירות לא רעה שיזיק. (פיזית / מנטאלית)
להתאמן אימוני כוח בלי תזונה / שינה ובכללי התאוששות מתאימה לא שווה את האימון.
הטענה שלי היא שאין לו ממה לפחד כי טיפה מחסור באוכל לא יפגע לו באיכות האימון
ומה זאת אומרת לא שווה את האימון? אתה אומר לי שכל התקופה שאתה מתאמן לא קרה לך איזה אופס שלא אכלת כמה שעות או לא ישנת אז לא התאמנת?
פה חשדתי
תגדיר 'ארוך'ארוך
זה שביצענו דבר כזה בעבר, לא אומר שזה היה הדבר האופטימלי לעשות - אלא רק ברירת המחדל. אתה יכול לטעון לכל מיני הסתגלויות והתאמות אבולוציוניות - אבל אתה נדרש לגבות את דבריך במחקר מדעי במקרה זה (לא כתבות, לא סרטונים, לא ספרים - מחקר שמאונדקס ב-pubmed).להפך, לדעתי יהיה לך יותר אנרגיה אפילו, אל תשכח שבאנו מדורות של בני אדם שלא אכלו למשך תקופות ויצאו לציד על בטן ריקה !!
מארוחת הערב עד לבוקר להתעורר ולעשות אימון כח!תגדיר 'ארוך'
יכול להיות שזה לא יהיה אופטימלי. הייתי בודק אם אפשר למצוא משהו קטן לאכול במרכזית (שהוא לא שווארמת חתולים) ולהתאמן. אתה יכול גם להתאמן בצום אם אתה מרגיש סבבה, רק תוודא שאתה לא מיובש.האם זה בסדר ללכת להתאמן במצב כזה? חשוב לציין שזה אימון כבד. אני פשוט מעדיף לעשות את זה עכשיו כי החד"כ נמצא ליד המרכזית ואני כרגע במרכזית...
כפרע,אתה אוכל את הראש..זה לא פחות מארוחת בוקרכולה להתאמן בלי לאכול ארוחת בוקר,
אפילו לא קורה לזה לצום, אבל זה רק אני.
זה באמת ממלא אותי.כפרע,אתה אוכל את הראש..זה לא פחות מארוחת בוקר
<3
כמו העוגיות של אמאזה באמת ממלא אותי.