הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יגרום ליותר עליה במסת שריר?

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
מטרה הגדלת מסת שריר היפרטרופיה.
מה עדיף לעשות כמה שיותר משקל אבל בטכניקה לא הכי משהו 8 חזרות.
או לעשות בטכניקה ממש טובה עם משקל שמאפשר את זה ובסביבות 10 חזרות.
הכוונה נגיד פולי עליון עם משקל גבוה יותר אבל טכניקה לקויה ולא מצליח לגעת בחזה נגיד,אבל עם משקל פחות נוגע בחזה וחזרות איטיות וטובות.

צריך לראות סרטון של שני הסוגים האלו
לא צריך להגזים ולהשתמש במומנטום מטורף עם עזרה של שרירים אחרים
ולא צריך להיות נרד בהגזמה ולעשות כל חזרה 8 שניות אקצנטרי(אלא אם כן זה טמפו ספציפי שהוגדר לך למטרה מסוימת)
יש באמצע

מה שחשוב זה פרוגרסיב אוברלאוד אבל לשמור על טכניקה עקבית וטובה, וכוח מתפרץ

• פותח/ת השרשור
לאכול, ולא להתעסק ב2 חזרות לפה או לשם
אתם לא מבינים מה התכוונתי,זה לא העניין רק של ה2 חזרות.
8 חזרות עם טכניקה קצת לקויה ומאוד מתאמץ ולא מושך עד הסוף עם הפולי,או 10 חזרות נקיות טכניקה טובה עד לחזה עם משקל פחות.
כי נגיד 35 קילו בפולי סבבה לי וקל לי מדי אפילו אבל 40 כבר קשה לי לעשות טכניקה טובה עד הסוף למשוך עם המרפקים להגיע לחזה.

8 חזרות עם טכניקה קצת לקויה ומאוד מתאמץ ולא מושך עד הסוף עם הפולי,או 10 חזרות נקיות טכניקה טובה עד לחזה עם משקל פחות.
כי נגיד 35 קילו בפולי סבבה לי וקל לי מדי אפילו אבל 40 כבר קשה לי לעשות טכניקה טובה עד הסוף למשוך עם המרפקים להגיע לחזה.
טכניקה לדעתי עדיפה, ככל שתעשה יותר טכניקה לקויה ככה תיצור לך הרגלים רעים, ואז לעתיד אתה יכול להיפצע. ולשנות הרגלים זה לא משהו שקורה ביום אחד. אז לטווח הארוך לא ממליץ.
לדעתי תיתן דגש על האקצנטרי (יש תרגילים שלא מבצעים בהם).
אגב, אתה יכול לעשות סט אחד של 40 ואז שניים של 35. או אפילו לעשות 4-6 חזרות של 40 ואז תשלים 4 חזרות של 35. אתה תמיד יכול לשחק עם זה.

• פותח/ת השרשור
טכניקה לדעתי עדיפה, ככל שתעשה יותר טכניקה לקויה ככה תיצור לך הרגלים רעים, ואז לעתיד אתה יכול להיפצע. ולשנות הרגלים זה לא משהו שקורה ביום אחד. אז לטווח הארוך לא ממליץ.
לדעתי תיתן דגש על האקצנטרי (יש תרגילים שלא מבצעים בהם).
אגב, אתה יכול לעשות סט אחד של 40 ואז שניים של 35. או אפילו לעשות 4-6 חזרות של 40 ואז תשלים 4 חזרות של 35. אתה תמיד יכול לשחק עם זה.
כן זהו זה מה שאני עושה כי נגיד את הסט הראשון של ה40 אני מצליח סבבה ובשאר אני מזייף.
אז אני כנראה אמשיך עם זה ופשוט בשאר הסטים שאני מזייף אני אוריד משקל בשביל טכניקה.
סגור תודה רבה.

כן זהו זה מה שאני עושה כי נגיד את הסט הראשון של ה40 אני מצליח סבבה ובשאר אני מזייף.
אז אני כנראה אמשיך עם זה ופשוט בשאר הסטים שאני מזייף אני אוריד משקל בשביל טכניקה.
סגור תודה רבה.
המלצה קטנה נוספת, אל תעמיס על עצמך כדי לעלות במשקלים, עדיף לעשות תרגילים בצורה מיטבית לטווח הארוך, ולא לחפף בהם, גם אם תדחה את התוספת משקל בעוד שבוע או שבועיים, זה תקין לחלוטין. אתה לא בתחרות עם אף אחד.
בהצלחה 😃

10 חזרות עם 7-8 חזרות "טובות" ועוד 2-3 חזרות ברמאות בגבול ההיגיון והטעם הטוב, ואז כשאתה עושה 10 חזרות מושלמות, תעלה משקל ותחזור ל7-8 טובות ו2-3 עם קצת רמאות
אם הבנתי נכון את השאלה שלך (אין משמעות לכמות החזרות שציינתי)
חזרות עם רמאות - תשתמש במומנטום וכו', לא חצאי חזרות
זו דעתי הלא מקצועית

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית