הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יש לי בעיה קשה עם השיבולת שועל ..

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
אני במסה ואני אוכל הרבה קלוריות
שיבולת שועל הכי נח לי לאכול אחרי אימון ופשוט אני כל היום אוכל שיבולת
300 גרם ביום !
הבעיה שזה גטרם לי בעיה ממש בבטן כל הזמו שירותים וזה עצירות עם שילשולים משהו מוזר ...

ישלי 2 שאלות
עוד מישהו לוקח כזה כמות שיבולת וחווה בעיות בבטן ?

והאם ישלי משהו אחר לקחת להרבה קלוריות כמו שיבולת שיעזור לי לגדול (אני שם את השיבולת בשיק עם אבקת ילבון ופשוט שותה )

תודה

אבל אוראו זה פחמימה פשוטה שיבולת שועל זה איכותי
אני חייב למצוא תחליף לשיבולת שועל אבל משהו סלי סיבים ..

איכותי, איכותי, אבל אתה סובל אחכ מכאבי בטו, אז מה זה שווה?
ומותר קצת להנות בחיים, אתה בפאקינ מסה חחח

תכין לך עוגת שוקולד עשירה מקמח מלא, תחשב את הערכים שלה, ואז דחוף כמה חתיכות ממנה לשייק.

הבעיה שזה גטרם לי בעיה ממש בבטן כל הזמו שירותים וזה עצירות עם שילשולים משהו מוזר ...
יכול להיות שזה יותר מדי עבורך כרגע, תוריד כמויות ותנסה לאכול אותה כשהיא עברה בישול מסוים (נניח מים רותחים ל-5 דקות).

אתה יכול להחליף את זה גם בפחמימות אחרות כמו תמרים, בננות, אורז ועוד כל מיני דברים שישתלבו לך בשייק 😃

אנשים פה הורגים לפעמים.

שיבולת שועל זה אחד המאכלים האהובים עליי אבל הרבה אנשים לא כל כך אוהבים ו/או זה עושה להם לא טוב בבטן.

אני אישית התרגלתי די מהר, ואני אוכל 200-250 גרם ביום בלי בעיה. אבל לא כולם זה אני.

בכל מקרה, אורז בקלות יכול לבוא במקום, ויש לו אפקט די הפוך משיבולת שועל, פחות סיבים ומתעכל יותר בקלות, יכול לעשות לאנשים עצירות כששיבולת שועל יכולה לגרום לך לחרבן את החיים.

לדעתי איזון כלשהו יהיה הכי טוב, ואם אתה אוהב שיבולת שועל לא הייתי מוותר. פשוט להעלות כמויות בהדרגה ולפצל אם אפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית