עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי למדקאו כשרשמתי "הלינארית של ביל סטאר" (מה ההבדל ביניהן)?
בכל מקרה פזלתי לכיוון של טקסס אבל נראה לי שההתקדמות דיי איטית ואפשר להתקדם יותר מהר+לשפר 2 לחיצות ו2 משיכות בצורה טובה יותר לא? (כי בטקסס לפי מה שהבנתי זה או רוטציה שבוע שבוע או שמתקדמים רק בלחיצה ומשיכה אחת)
סמולוב אני לא רוצה כי אני מעוניין לשפר את כל ההרמות.
על שייקו אני אבדוק.
אגב רן, ראיתי שאחרי SS וחיטוב עבדת עם גלן פנדלי (http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/), למה לא היית ממליץ עליה אחרי SS? נראת תוכנית נחמדה.
מזה שייקו ?...
כבר שמעתי את זה פה פעמיים שלוש בכמה ימים האחרונים.. גם בנושא של ה HST
רן בוא נניח שבחיטוב נאי התקדם נחמד ב 5X5 ונגיד יגיע ל סקוואט 150 ל חמישייה ודדליפט 170 לחמישייה
סתם דוגמא...
ה 5X5 של גלן פנדלי הייתה מתאימה למקרה כזה למסה ?...
אני ידועש הז עדו רחוק.. אבל יש לי קטע כזה שאני אוהב לתכנן את המסלול שלי ולדעת בדיוק לקראת המ אני הולך
בעצם.. במה תלוי אם ה 5X5 של גלן תיהיה יעילה או לא?
פאק.. מזה השייקו הזה!.. כמה בנץ' באימון אחד =O ...
אחלה, הבנתי...
מה שגם אני לאאהבתי ב טקסס שצריך או רוטציה או להחליט איזו לחיצה את המעדיף לשפר.. במקום לשפר את 2 הלחיצות..
ד"א.. אחד המאמנים במכון שלי אמר לי שלדעתו בחיטוב הרבה מהכוח שלי ירד ואני לא יצליח לשמור על מה שהשגתי ובטח לא להתקדם ולהתחזק עוד.... מה שלדעתי לא נכון [אבל שוב.. אני מסתמך על חיטוב קודם...]
נראה לך הגיוני? או שסביר שנאי ישמור ואולי יתקדם גם בחיטוב הזה? [הוא טוען בכלל להשאר על 3 חודשים נייטראלי כדי שהגוף יתרגל לכוח ולא יאבד אותו.. וכל מני דברים כאלה.. שזה ממש לא נשמע לי הגיוני ואני לא מתכוון לעשות את זה..]