הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית להמשך

VSorder

משתמש מתחיל
94
0
נק' מוניטין:
0
94
0
איזה תוכנית תהיה עדיפה למישהו שכבר לא מתקדם בSS חוץ מהלינארית של ביל סטאר?

אם אתה יכול להתקדם בצורה שבועית - תכניות של 5X5 יהיו הכי מתאימות.
אם אתה אמיץ להתמודד עם הנפח וה - RM1 בסקוואט שלך הוא לפחות 1.5 משקל הגוף, אתה יכול לנסות את סמולוב או שייקו.
כמו כן, יש תכניות מוכנות בפורטל.

טקסס הכי יעילה כנראה (זה מה שריפ ממליץ ב PPST)
אבל מדקאו (5X5 ליניארית גם אחלה)

• פותח/ת השרשור
התכוונתי למדקאו כשרשמתי "הלינארית של ביל סטאר" (מה ההבדל ביניהן)?

בכל מקרה פזלתי לכיוון של טקסס אבל נראה לי שההתקדמות דיי איטית ואפשר להתקדם יותר מהר+לשפר 2 לחיצות ו2 משיכות בצורה טובה יותר לא? (כי בטקסס לפי מה שהבנתי זה או רוטציה שבוע שבוע או שמתקדמים רק בלחיצה ומשיכה אחת)

סמולוב אני לא רוצה כי אני מעוניין לשפר את כל ההרמות.

על שייקו אני אבדוק.

אגב רן, ראיתי שאחרי SS וחיטוב עבדת עם גלן פנדלי (http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/), למה לא היית ממליץ עליה אחרי SS? נראת תוכנית נחמדה.

ההתקדמות בגלן פנדליי יותר איטית, אתה לא צריך ברמה שלך עוד פריודיזציה, כנ"ל על שייקו, שאני חושב שעושה רוטינות למתקדמים יותר. כרגע מדקאו \ טקסס יהיו אופציות טובות..

התכוונתי למדקאו כשרשמתי "הלינארית של ביל סטאר" (מה ההבדל ביניהן)?

בכל מקרה פזלתי לכיוון של טקסס אבל נראה לי שההתקדמות דיי איטית ואפשר להתקדם יותר מהר+לשפר 2 לחיצות ו2 משיכות בצורה טובה יותר לא? (כי בטקסס לפי מה שהבנתי זה או רוטציה שבוע שבוע או שמתקדמים רק בלחיצה ומשיכה אחת)

סמולוב אני לא רוצה כי אני מעוניין לשפר את כל ההרמות.

על שייקו אני אבדוק.

אגב רן, ראיתי שאחרי SS וחיטוב עבדת עם גלן פנדלי (http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/), למה לא היית ממליץ עליה אחרי SS? נראת תוכנית נחמדה.

כי היא לא מתאימה לשלב הזה ושים לב שדאוס ומישל אמרו לי לא לעשות אותה
אני הייתי עקשן

לדעתי היא התוכנית הכי טובה שעשיתי בנתיים אבל היא מתאימה לשלב מתקדם יותר
מדקאו=ליניארית

מזה שייקו ?...

כבר שמעתי את זה פה פעמיים שלוש בכמה ימים האחרונים.. גם בנושא של ה HST

רן בוא נניח שבחיטוב נאי התקדם נחמד ב 5X5 ונגיד יגיע ל סקוואט 150 ל חמישייה ודדליפט 170 לחמישייה
סתם דוגמא...
ה 5X5 של גלן פנדלי הייתה מתאימה למקרה כזה למסה ?...

אני ידועש הז עדו רחוק.. אבל יש לי קטע כזה שאני אוהב לתכנן את המסלול שלי ולדעת בדיוק לקראת המ אני הולך

בעצם.. במה תלוי אם ה 5X5 של גלן תיהיה יעילה או לא?

לא רואה איך במשקלים כאלה אתה יכול להתקדם בחיטוב.. אלא אם כן אתה איזה פריק כמו דאוס שעושה סקוואט 140 כאילו זה 60 כרגע.
התוכנית של גלן תהיה מתאימה במידה והגעת לשלב שבו אתה מתאמן מתקדם שאתה כבר לא יכול להתקדם משבוע לשבוע (וכמובן לא יכול מאימון לאימון) ואתה צריך להתחיל לתכנן את האימונים שלך בצורה טיפה שונה.. תקרא על זה טיפה בPPST אם אתה מעוניין

אחלה.. ת'אמת זה חיטוב ראשון שאני עם שמקלי עבודה גבוהים.. חיטוב שעבר כנראה התקדמתי מאוד במשקלי עבודה כי עם רוב התרגילים נפגשתי פעם ראשונה..
למרות שגם אם אלה שלא.. התקדמתי הרבה..
קיצר יכול להיות שקצת הגזמתי... אבל אני חשוב שאני יוכל להתקדם במידה מסויימת בחיטוב.. עוד נראה..בקרוב..=P

אז בעצם אחרי החיטוב יש מצב ש ה 5X5 הליניארית בעצם עדיין תתאים לי נכון?

מזה שייקו ?...

כבר שמעתי את זה פה פעמיים שלוש בכמה ימים האחרונים.. גם בנושא של ה HST

רן בוא נניח שבחיטוב נאי התקדם נחמד ב 5X5 ונגיד יגיע ל סקוואט 150 ל חמישייה ודדליפט 170 לחמישייה
סתם דוגמא...
ה 5X5 של גלן פנדלי הייתה מתאימה למקרה כזה למסה ?...

אני ידועש הז עדו רחוק.. אבל יש לי קטע כזה שאני אוהב לתכנן את המסלול שלי ולדעת בדיוק לקראת המ אני הולך

בעצם.. במה תלוי אם ה 5X5 של גלן תיהיה יעילה או לא?

לא
כי לא עשית תוכנית ליניארית במאסה (ששם ההתאוששות שלך אופטימאלית)

ושייקו זו תוכנית לPL עם נפח מטורף, תוכנית של רוסים, תעשה חיפוש פעם דיברנו עליה פה ושם
גם דייב טייט עשה אותה
יש לה כמה גרסאות
http://www.tmuscle.com/free_online_...ing_performance/sheiko_shakes_up_powerlifting
http://www.elitefts.com/sheiko/
http://www.ampedtraining.com/workouts/sheiko-powerlifting/

שלא תבין אותי לא נכון אז אני ארשום
שתסיים חיטוב תעשה או טקסס או 5X5 ליניארית

פאק.. מזה השייקו הזה!.. כמה בנץ' באימון אחד =O ...

אחלה, הבנתי...
מה שגם אני לאאהבתי ב טקסס שצריך או רוטציה או להחליט איזו לחיצה את המעדיף לשפר.. במקום לשפר את 2 הלחיצות..

ד"א.. אחד המאמנים במכון שלי אמר לי שלדעתו בחיטוב הרבה מהכוח שלי ירד ואני לא יצליח לשמור על מה שהשגתי ובטח לא להתקדם ולהתחזק עוד.... מה שלדעתי לא נכון [אבל שוב.. אני מסתמך על חיטוב קודם...]
נראה לך הגיוני? או שסביר שנאי ישמור ואולי יתקדם גם בחיטוב הזה? [הוא טוען בכלל להשאר על 3 חודשים נייטראלי כדי שהגוף יתרגל לכוח ולא יאבד אותו.. וכל מני דברים כאלה.. שזה ממש לא נשמע לי הגיוני ואני לא מתכוון לעשות את זה..]

אולי זה פחות בולט, אבל גם במדקאו הפרס די "מוזנח". הוא תקוע בין 2 אימוני בנצ' שבשניהם יש עצימות גבוהה עם נפח בינוני. אין מה לעשות, בשלב הזה המתאמן הוא כבר לא NOVICE והוא צריך להתחיל לבחור כיוון, ולפעמים זה אומר להשקיע במשהו אחד על חשבון השני.

פאק.. מזה השייקו הזה!.. כמה בנץ' באימון אחד =O ...

אחלה, הבנתי...
מה שגם אני לאאהבתי ב טקסס שצריך או רוטציה או להחליט איזו לחיצה את המעדיף לשפר.. במקום לשפר את 2 הלחיצות..

ד"א.. אחד המאמנים במכון שלי אמר לי שלדעתו בחיטוב הרבה מהכוח שלי ירד ואני לא יצליח לשמור על מה שהשגתי ובטח לא להתקדם ולהתחזק עוד.... מה שלדעתי לא נכון [אבל שוב.. אני מסתמך על חיטוב קודם...]
נראה לך הגיוני? או שסביר שנאי ישמור ואולי יתקדם גם בחיטוב הזה? [הוא טוען בכלל להשאר על 3 חודשים נייטראלי כדי שהגוף יתרגל לכוח ולא יאבד אותו.. וכל מני דברים כאלה.. שזה ממש לא נשמע לי הגיוני ואני לא מתכוון לעשות את זה..]

גם אני בחיטוב יחסית קורע לא איבדתי כ"כ הרבה כוח 10-15%
אתה יכול גם להתחזק בחלק מהתרגילים

אתה גם הרבה יותר מתקדם ממני ומרים הרבה יותר...
אני קמווה לפחות בסקוואט ובדדליפט להתחזק.. בלחיצות אניז וכר שהיה לי ממש קשה חיטוב שעבר להעלות משקל

טוב.. נקווה לטוב.. ונראה מה יהיה... תודה

=)

אין כמו מדקאו, אני יודע שאני, אלכס ורן עלינו איתה המון כח וגם מאסה.
אני חושב שטקסס צריכה להיות למתאמנים יותר מתקדמים, כאלה שצריכים כבר
תכנון יותר מתקדם מאשר תוכנית לינארית רגילה.

• פותח/ת השרשור
כן הבעיה שאני לא מצליח עם פירמידה כמו בתוכנית המקורית.... אחרי סט של 5 עם 90% מהמשקל אני לא יצליח להוציא את המקסימום בוודאות.... בדדליפט בכלל אין על מה לדבר בהקשר של פירמידות....

בכל מקרה חשבתי על משהו כזה

נפח:סקוואט 5X5, בנץ 5X5, מתח 5X5

התאוששות:סקוואט 3X3, פרס 3X3 (פירמידה 70%-85%-100%), מתח\בנט אובר 3X3

עצימות:סקוואט 1X3, בנץ 1X5, דדליפט 1X3.

נראה בסדר? או שעדיף כבר מדקאו עם קיצוצים בסט לפני האחרון של הפירמידה (למרות שקשה לי לראות יתרון ברור של המדקאו, בשתי התוכנית ההתקדמות היא על בסיס שבועי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית