הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התכנית?fbw, מה אפשר לשנות?

• פותח/ת השרשור Skrr
  • פורסם בתאריך

Skrr

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן , חזרתי להתאמן והתחלתי תכנית fbw לפני שבועיים. אני בן 19, 1.85 שוקל 90. מטרה - היפרטרופיה.

בנצ: 8-10 חזרות - 4 סטים (85 ק''ג)
מתח+משקל: 8-10 חזרות - 4 סטים
מיליטרי פרס (לחיצות כתפיים): 8-10 חזרות - 4 סטים
מקבילים עם משקל: 8-10 חזרות - 4 סטים (30 ק''ג)
כפיפות מרפקים עם מוט: 10-12 חזרות - 3 סטים

(רגליים כרגע לא יכול לעשות בגלל סיבות רפואיות)

עושה את האימון 3 פעמים בשבוע - ראשון, שלישי וחמישי.

יש לי כמה שאלות:
1. מה אתם חושבים על התכנית?
2. כמה זמן לנוח בין סטים לשרירים גדולים וכמה לשרירים קטנים?
3. ממליצים לעבור כבר לab? או לתכנית אחרת כלשהי? או להמשיך בתכנית ולהעלות משקלים?

1. אין צורך להישאר בטווחי חזרות/סטים שציינת. אפשר לעבוד גם ב3-15 חזרות, העיקר שתבצע מספיק עבודה כל אימון, אני ממליץ תמיד לקחת סט אחרון לכשל,. ממליץ להוסיף אירובי אם מתאפשר כדי לבצע לפחות עבודה קלה לפלג גוף תחתון.

בנוסף, יש לך שם שלושה תרגילי דחיפה ורק תרגיל משיכה אחד. הייתי מוסיף תרגיל משיכה נוסף (חתירה אנכית/דדליפט), .

כפיפות מרפקים לא צריך 3 סטים, שמור את גיד הבייספס המסכן שלך לתרגילים מורכבים. אם אתה חייב מבודד, תוסיף סופרסט של יד אחורית+קידמית עד כשל סוף אימון.

2. זמן מנוחה לא ממש קריטי. אם אתה רוצה להיות פדנט לגבי פרוגרסיב אוברלוד שים סטופר של 1:30-3 דקות לתרגילים גדולים 30 שניות-דקה לתרגילים קטנים.

3. כל עוד אתה מצליח להתקדם כל שבוע(בחזרות/סטים/משקל) אין צורך לשנות תכנית.

• פותח/ת השרשור
1. אין צורך להישאר בטווחי חזרות/סטים שציינת. אפשר לעבוד גם ב3-15 חזרות, העיקר שתבצע מספיק עבודה כל אימון, אני ממליץ תמיד לקחת סט אחרון לכשל,. ממליץ להוסיף אירובי אם מתאפשר כדי לבצע לפחות עבודה קלה לפלג גוף תחתון.

בנוסף, יש לך שם שלושה תרגילי דחיפה ורק תרגיל משיכה אחד. הייתי מוסיף תרגיל משיכה נוסף (חתירה אנכית/דדליפט), .

כפיפות מרפקים לא צריך 3 סטים, שמור את גיד הבייספס המסכן שלך לתרגילים מורכבים. אם אתה חייב מבודד, תוסיף סופרסט של יד אחורית+קידמית עד כשל סוף אימון.

2. זמן מנוחה לא ממש קריטי. אם אתה רוצה להיות פדנט לגבי פרוגרסיב אוברלוד שים סטופר של 1:30-3 דקות לתרגילים גדולים 30 שניות-דקה לתרגילים קטנים.

3. כל עוד אתה מצליח להתקדם כל שבוע(בחזרות/סטים/משקל) אין צורך לשנות תכנית.

תודה רבה על התגובה אחיי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית