הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מbodybuilding.com, מישהו הזמין משם?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יש מישהו שהזמין משם? באיזה צורה המשלוח מגיע? דואר, שליח? אם זה שליח של איזו חברה?

אני רואה שזה לא מחשב מיסים. זה רק בעמוד ההתחלתי ככה או בכללי? שהעברתי לישראל זה על שקלים במקום דולר, יש דרך להחליף את זה?

מזמין משם כבר קבוע כמה פעמים, לוקח שבועיים בערך למשלוח להגיע, אבל זה תלוי. אבקת חלבון לדוגמא הגיעה לי פעמיים עם שליח לבית של חברת בר הפצה אם אני זוכר נכון, והזמנתי גם מולטי ויטמין ואומגה 3 שהגיעו לי לחנות שהכי קרובה אליי

• פותח/ת השרשור
מזמין משם כבר קבוע כמה פעמים, לוקח שבועיים בערך למשלוח להגיע, אבל זה תלוי. אבקת חלבון לדוגמא הגיעה לי פעמיים עם שליח לבית של חברת בר הפצה אם אני זוכר נכון, והזמנתי גם מולטי ויטמין ואומגה 3 שהגיעו לי לחנות שהכי קרובה אליי
טיל!

יש קופונים או משהו שהולך שם?

כי יש לי הזמנה של 74.97$ הבעיה שההמרה שלהם לשקל עושה את זה איזה 80 דולר ואז צריך לשלם מיסים

טיל!

יש קופונים או משהו שהולך שם?

כי יש לי הזמנה של 74.97$ הבעיה שההמרה שלהם לשקל עושה את זה איזה 80 דולר ואז צריך לשלם מיסים
יש אפשרות לקופונים אם יש לך את הקוד, בלי קשר אבל יש להם הרבה מבצעים טובים לרוב

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לקופונים אם יש לך את הקוד, בלי קשר אבל יש להם הרבה מבצעים טובים לרוב
יש קודים נפוצים הכוונה?

כמו שבmy protein נגיד יש את הקוד beast הזה
יש להם עכשיו מבצע ממש טוב של השני ב50%

למה משם ולא IHERB / MYPROTEIN ?

• פותח/ת השרשור
למה משם ולא IHERB / MYPROTEIN ?
Iherb יקרים בחלק מהדברים, לצורך הדוגמא בiherb אפשר לקנות רק 2 קופסאות של חטיפי חלבון שאני רוצה לעומת 4 בbodybuilding במחיר שלא עובר את עניין המיסים של ה75$

myprotein מוכרים רק דברים שלהם למרות שבהחלט אם מסתכלים על משתלם נטו כנראה שהם בטופ

לא אהבתי האמת את האבקות של מיי פרוטאין ומbb.com אני מזמין אומגה 3/מולטי ויטמין שנחשבים לטובים בשוק שאין במיי פרוטאין
כנראה לקחת אבקות לא טעימות. יש כמה טעמים מוצלחים מאוד.
אתה יכול להזמין גם מ Iherb אומגה 3, מולטי ויטמין ועוד אלף ואחד דברים בזול מאוד ובכמות גדולה.
הזמנתי מולטי של אופטימום, עלה לי 170 שקל(180 כולל משלוח)
קניתי אומגה 3, 500 קפסולות ב80-90 שקל.

כנראה לקחת אבקות לא טעימות. יש כמה טעמים מוצלחים מאוד.
אתה יכול להזמין גם מ Iherb אומגה 3, מולטי ויטמין ועוד אלף ואחד דברים בזול מאוד ובכמות גדולה.
הזמנתי מולטי של אופטימום, עלה לי 170 שקל(180 כולל משלוח)
קניתי אומגה 3, 500 קפסולות ב80-90 שקל.
הטעם היה סבבה אבל לאבקה היה ריח מסריח וגם המרקם שלה לא היה משהו, האבקות של אופטימום יותר טובות

הטעם היה סבבה אבל לאבקה היה ריח מסריח וגם המרקם שלה לא היה משהו, האבקות של אופטימום יותר טובות
תקרא מה כתבתי.
לקחת טעמים לא טובים.
אישית הטעמים הכי טובים הם: אייריש קופי, קולדן סירופ ומאפה קינמון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית