עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טיל!מזמין משם כבר קבוע כמה פעמים, לוקח שבועיים בערך למשלוח להגיע, אבל זה תלוי. אבקת חלבון לדוגמא הגיעה לי פעמיים עם שליח לבית של חברת בר הפצה אם אני זוכר נכון, והזמנתי גם מולטי ויטמין ואומגה 3 שהגיעו לי לחנות שהכי קרובה אליי
יש אפשרות לקופונים אם יש לך את הקוד, בלי קשר אבל יש להם הרבה מבצעים טובים לרובטיל!
יש קופונים או משהו שהולך שם?
כי יש לי הזמנה של 74.97$ הבעיה שההמרה שלהם לשקל עושה את זה איזה 80 דולר ואז צריך לשלם מיסים
יש קודים נפוצים הכוונה?יש אפשרות לקופונים אם יש לך את הקוד, בלי קשר אבל יש להם הרבה מבצעים טובים לרוב
למה משם ולא IHERB / MYPROTEIN ?מזמין משם כבר קבוע כמה פעמים, לוקח שבועיים בערך למשלוח להגיע, אבל זה תלוי. אבקת חלבון לדוגמא הגיעה לי פעמיים עם שליח לבית של חברת בר הפצה אם אני זוכר נכון, והזמנתי גם מולטי ויטמין ואומגה 3 שהגיעו לי לחנות שהכי קרובה אליי
Iherb יקרים בחלק מהדברים, לצורך הדוגמא בiherb אפשר לקנות רק 2 קופסאות של חטיפי חלבון שאני רוצה לעומת 4 בbodybuilding במחיר שלא עובר את עניין המיסים של ה75$למה משם ולא IHERB / MYPROTEIN ?
לא אהבתי האמת את האבקות של מיי פרוטאין ומbb.com אני מזמין אומגה 3/מולטי ויטמין שנחשבים לטובים בשוק שאין במיי פרוטאיןלמה משם ולא IHERB / MYPROTEIN ?
כנראה לקחת אבקות לא טעימות. יש כמה טעמים מוצלחים מאוד.לא אהבתי האמת את האבקות של מיי פרוטאין ומbb.com אני מזמין אומגה 3/מולטי ויטמין שנחשבים לטובים בשוק שאין במיי פרוטאין
הטעם היה סבבה אבל לאבקה היה ריח מסריח וגם המרקם שלה לא היה משהו, האבקות של אופטימום יותר טובותכנראה לקחת אבקות לא טעימות. יש כמה טעמים מוצלחים מאוד.
אתה יכול להזמין גם מ Iherb אומגה 3, מולטי ויטמין ועוד אלף ואחד דברים בזול מאוד ובכמות גדולה.
הזמנתי מולטי של אופטימום, עלה לי 170 שקל(180 כולל משלוח)
קניתי אומגה 3, 500 קפסולות ב80-90 שקל.
תקרא מה כתבתי.הטעם היה סבבה אבל לאבקה היה ריח מסריח וגם המרקם שלה לא היה משהו, האבקות של אופטימום יותר טובות