הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע appropriate conditioning

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
תודה רבה.
כולם רחוקים לצערי, הכי קרוב זה הסניף בטבריה שהוא שעה נסיעה כל צד.
אולי בעתיד.

הדיון התחיל בנושא מסויים והתגלגל לדיון אחר, אני בסה"כ זרמתי ותרמתי מהידע שלי.

זה שאתה קורא לי מטומטם לא מכבד אותך ולא אותי ואת הדיון בכללותו.

מעולם לא ניגשתי אל אדם שאינני מכיר בחדר כושר ו"ייעצתי" לו לגבי דרך אימון כזו או אחרת ובטח שלא צחקתי על שרירים כאלה ואחרים שלו ו/או השמעתי איומים כאלה ואחרים כלפיו, כך שאינני עונה להגדרה "ערס חד"כ"

מכיוון שאני אנונימי לחלוטין אני לא מבין איך זה שאני עוסק בMMA מעורר גל הלם כזה או אחר או רצון להתפאר בזה, אף אחד כאן לא מכיר אותי אישית. בכל הדיון הקפדתי להתייחס לגופו של עניין על סמך נסיוני האישי.

אין טעם לעבור לצד השני של הרחוב, אני אדם מאוד נחמד:)

אני ממליץ לך לקרוא את כל הדיון ולראות איך הוא התגלגל למה שהתגלגל.

גם קצת דרך ארץ לא תזיק.

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:13 ----------

😃

הדיון באמת התחיל בנושא מסויים, אבל טעות בידך.. הוא לא "התגלגל" לכיוון של קרבות, אלא אתה גילגלת אותו לשם בבוטות, מה שמעיד על בורותך בנושא, מאחר ואין קשר בין קרבות לפורום כמו שהסברתי מקודם.

[אגב, ממש אני לא מתנגד לאומנויות לחימה, אפילו יש לי כבוד רב לעוסקים בזה, אבל פשוט זה לא קשור לפורום ונאמר רק בשביל להקפיץ לך את האגו (ע"ע החתימה שלך)]

שנית, לא אמרתי שאתה ערס, אמרתי שזה מעלה לי אסוציאציות של ערסים בחד"כ.

ושלישית, אומנם אתה אנונימי בפורום, אבל הדיון ואפילו החתימה שלך מעידים שפשוט אתה חייב לספר לכל הפורום על שלל קרבותיך בענף,

אז בבקשה תעשה טובה ואל תבלבל את המוח...

הדיון באמת התחיל בנושא מסויים, אבל טעות בידך.. הוא לא "התגלגל" לכיוון של קרבות, אלא אתה גילגלת אותו לשם בבוטות, מה שמעיד על בורותך בנושא, מאחר ואין קשר בין קרבות לפורום כמו שהסברתי מקודם.

[אגב, ממש אני לא מתנגד לאומנויות לחימה, אפילו יש לי כבוד רב לעוסקים בזה, אבל פשוט זה לא קשור לפורום ונאמר רק בשביל להקפיץ לך את האגו (ע"ע החתימה שלך)]

שנית, לא אמרתי שאתה ערס, אמרתי שזה מעלה לי אסוציאציות של ערסים בחד"כ.

ושלישית, אומנם אתה אנונימי בפורום, אבל הדיון ואפילו החתימה שלך מעידים שפשוט אתה חייב לספר לכל הפורום על שלל קרבותיך בענף,

אז בבקשה תעשה טובה ואל תבלבל את המוח...

אני "אבלבל את המוח" כרצוני, לא עברתי על שום חוק. לא נוח לך - אל תגיב לי.
דווקא היה פה דיון רציני עם חברי הפורום מוזר שאתה היחיד שחותר לכיוון הלא קשור הזה כאילו אני מנסה לחפש צומי וכו'.

תקרא את המאמר בהודעה הראשונה, ותבין למה נתתי את הדוגמאות שנתתי מתחום ה MMA.

אתה לא חייב להסכים איתי, אם יש לך טענות תעלה אותן לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
אם יש לך כאלה - אני יותר מאשמח להגיב גם ברצינות.
אם באת להתעסק באגו שלי ובשאר נבכי נשמתי אני מציע לך לשנות פאזה, אני לא מתכוון להגיב לשטויות כאלה יותר.

יום טוב.

אני "אבלבל את המוח" כרצוני, לא עברתי על שום חוק. לא נוח לך - אל תגיב לי.
דווקא היה פה דיון רציני עם חברי הפורום מוזר שאתה היחיד שחותר לכיוון הלא קשור הזה כאילו אני מנסה לחפש צומי וכו'.

תקרא את המאמר בהודעה הראשונה, ותבין למה נתתי את הדוגמאות שנתתי מתחום ה MMA.

אתה לא חייב להסכים איתי, אם יש לך טענות תעלה אותן לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
אם יש לך כאלה - אני יותר מאשמח להגיב גם ברצינות.
אם באת להתעסק באגו שלי ובשאר נבכי נשמתי אני מציע לך לשנות פאזה, אני לא מתכוון להגיב לשטויות כאלה יותר.

יום טוב.

האמת שאני באמת לא צריך להגיב יותר, אחרי התגלגלות הדיון הזה אני חושב שיצאת מספיק דביל.. אני פשוט רציתי להדגיש את זה
חחח
יום טוב.🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית