עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור, בגלל זה שאלתי.בגיל 12/13 ההתקדמות תהיה אפילו פחות טובה לדעתי,
אני שואל אבל על גיל 12/13 ספציפיתאם כבר גיל 14-16 ההתקדמות תהיה יותר משמעותית
כתבתי בכוונה אדם בריא בשביל לשלול פציעות וכאלה.גם כמה שהאדם יותר מבוגר הוא סוחב יותר פציעות גם אם לא בהכרח עסק בספורט מקצועני , כאבי גב , ברכיים וכדו' ככה שלהתחיל בגיל 50 כמובן שיגיע להישגים אבל לדעתי תיהיה לו כבר מגבלה ותקרת זכוכית
אני בספק שילד בן 12 יצליח להתקדם כל אימון. אבל שוב יש יוצאי דופןברור, בגלל זה שאלתי.
אני שואל אבל על גיל 12/13 ספציפית
כתבתי בכוונה אדם בריא בשביל לשלול פציעות וכאלה.
אני מבין שלא ניסחתי טוב את השאלה: ידוע שמתאמן בן 20 יצליח להתקדם לינארית כל אימון (נניח הוא עושה ss), ואני לצורך העניין לוקח מתאמן בגיל 12 ומתאמן בגיל 50, בריאים לגמרי. איך ההתקדמות שלהם הייתה נראית (כי לעשות ss כמו הבחור בן 20 הם כנראה לא יצליחו)?
מה אתה שח?......בגיל 16-17 הרמתי אולי את אותו משקל שאני מרים היום ושקלתי 20 קילו פחות .
אני לא יודע לגבי גיל 12-13 תלוי מאוד גם בבגרות של הילד , אבל בגיל 16-17 לדעתי זה הגיל שהאדם יכול להגיע לשיא שלו .
גם כמה שהאדם יותר מבוגר הוא סוחב יותר פציעות גם אם לא בהכרח עסק בספורט מקצועני , כאבי גב , ברכיים וכדו' ככה שלהתחיל בגיל 50 כמובן שיגיע להישגים אבל לדעתי תיהיה לו כבר מגבלה ותקרת זכוכית
לא חושב, אולי הוא בשיא מבחינת פוטנציאל אבל בשביל בפועל להגיע לשיא צריך שנים של אימון שילד בגיל 16-17 אין סיכוי שצבר אותןבגיל 16-17 לדעתי זה הגיל שהאדם יכול להגיע לשיא שלו .
איך זה סותר ?מה אתה שח?......
תראה את @elchonon של היום, תראה את המאמן שלו ובאיזה גיל דרך במכון, תראה את האנשים במכון בגיל 16 ואנשים במכון בגיל 20-30.
שנות ניסיון, הבנה... להיות בשיא בגיל 16-17 זה אומר להתחיל מתי??
לכל מי שלא הבין, ברור לי שההתקדמות בשני המקרים תהיה איטית יותר. השאלה זה מה הקצב של ההתקדמות, לא אם זה יותר או פחות מהיר מגיל 20.נתחיל מהסוף ברור שבגיל 50 יכולת ההתקדמות שלך תהיה איטית יותר מאשר אם התחלת להתאמן בגיל 20.
מעל גיל 40 אתה נמצא במצב שבו אתה נלחם בהדלדלות מסת שריר.
אם מדובר באותו בנאדם וזה חשוב כי יש מקרי קיצון לכל הכיוונים, בדוגמא שנתת קצב ההתקדמות יהיה הכי מהיר בגיל 20.לכל מי שלא הבין, ברור לי שההתקדמות בשני המקרים תהיה איטית יותר. השאלה זה מה הקצב של ההתקדמות, לא אם זה יותר או פחות מהיר מגיל 20.
שוב אני אומר, אני לא מדבר על מה יותר מהיר גיל 20 או 12 או 50. אני שואל אם בנאדם בריא לדוגמא יעשה ss הכל לפי הספר, יאכל טוב ישן טוב, רק שהוא בגילאים שציינתי, מה יהיה קצב ההתקדמות שלו?אם מדובר באותו בנאדם וזה חשוב כי יש מקרי קיצון לכל הכיוונים, בדוגמא שנתת קצב ההתקדמות יהיה הכי מהיר בגיל 20.
תשאל נביא.שוב אני אומר, אני לא מדבר על מה יותר מהיר גיל 20 או 12 או 50. אני שואל אם בנאדם בריא לדוגמא יעשה ss הכל לפי הספר, יאכל טוב ישן טוב, רק שהוא בגילאים שציינתי, מה יהיה קצב ההתקדמות שלו?
עובדה שלאנשים צעירים נותנים תוכניות לינאריות לא מותאמות אישית והם מתקדמים בהגדרה מוכרת מראש: מעלים משקל מאימון לאימון. באופן כללי אני לא מאמין כלכך בגנטיקה בשלבים מוקדמים של התהליך, אני מאמין שרק כשמגיעים לרמה גבוהה אפשר לראות באמת הבדלים בגנטיקות, ושהגופות של אנשים הרבה יותר דומות ממה שהתרגלנו לחשוב.וברצינות אין דרך לדעת את התשובה הזו, יש שוני בין אנשים ואין נוסחה או מספר קבוע שאפשר להדביק בתכנית מסוימת לבנאדם מסוים.
חח הרגת אותי. מוזמן לבוא ולקחת.אתה חייב לי חצי שעה מהחיים.
גם בגיל 50 בנאדם יכול להתחיל SS ולהתקדם כל אימון, אבל בן 20 ימשוך את ההתקדמות הזאת עד למשקלי עבודה גבוהים יותר. אי אפשר לדעת עד כמה גבוהים יותר.עובדה שלאנשים צעירים נותנים תוכניות לינאריות לא מותאמות אישית והם מתקדמים בהגדרה מוכרת מראש: מעלים משקל מאימון לאימון. באופן כללי אני לא מאמין כלכך בגנטיקה בשלבים מוקדמים של התהליך, אני מאמין שרק כשמגיעים לרמה גבוהה אפשר לראות באמת הבדלים בגנטיקות, ושהגופות של אנשים הרבה יותר דומות ממה שהתרגלנו לחשוב.
גם בגיל 20 אפשר להתקדם ממש מהר אם אתה מתאמן מתחיל. מ-16-25+ רמות הטסט של גברים(רוב הגברים לפחות ומי ששומר על הבריאות שלו) הם ברמה מאד גבוהה ולכן ההתאוששות מאימונים איכותית יותר... בגיל 50 יש כאלו שעוברים טיפולי TRT אז הם יכולים להתקדם יחסית מהר באימונים, אבל בגילאים מבוגרים יותר פחות שמים דגש על נפח ומנסים לכוון את ההתקדמות לכיוון העצימותאם ניקח מתאמן מתחיל, אדם בריא.
אם יתחיל בגיל 20 תהיה לו התקדמות לינארית של כמה קילו כל אימון כמובן.
מה ההתקדמות שהייתה יכולה להיות לו אם היה מתחיל להתאמן בגיל 12/13? ומה ההתקדמות שתהיה לו אם יתחיל בגיל 50?
בקרוב אצלך 🙃גם בגיל 50 בנאדם יכול להתחיל SS ולהתקדם כל אימון, אבל בן 20 ימשוך את ההתקדמות הזאת עד למשקלי עבודה גבוהים יותר. אי אפשר לדעת עד כמה גבוהים יותר.