הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכי הרבה דדליפט בדקה לגיל 14

• פותח/ת השרשור Kobi10
  • פורסם בתאריך

Kobi10

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
מה שיא ישראל (אם יש) ושיא עולם בדדליפט בדקה אחת לגיל 14
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום דבר רק שיאים של 1rm אשמח לדעת את השיאים

לא שמעתי על שיא או בדיקה כזאת, אבל בכל מקרה עם איזה משקל אתה רוצה שיא? עם 20 קילו? עם 200 קילו? עם משקל גוף?...

כן, אני די בטוח שפותח האשכול הוא לא סטרונגמן עם דדליפט של 400+ ולא זאת הייתה הכוונה שלו.
זה כמו שתגיד על מישהו שרוצה להתאמן על פאוורליפטינג שהוא פאוורליפטר עם 400 קילו דדליפט, הוא כנראה אוהב את התרגיל הזה ורוצה להשתפר בו. ובטח השיאים של ילדים בני 14 גם לא כזה גבוהים (בכנות, אין לי מושג מה הרמה הגבוהה של ילדים בגיל הזה).
זה פשוט איוונט אחד מתוך הענף, זה כמו שמישהו ירצה להתאמן על ווייטליפטניג ואטלס סטואון. לדעתי לגיטימי.
בכל מקרה כנראה שבארץ אין כזה, אפשר לחפש בתחרויות סטרונגמן בעולם מה השיאים.

זה כמו שתגיד על מישהו שרוצה להתאמן על פאוורליפטינג שהוא פאוורליפטר עם 400 קילו דדליפט, הוא כנראה אוהב את התרגיל הזה ורוצה להשתפר בו. ובטח השיאים של ילדים בני 14 גם לא כזה גבוהים (בכנות, אין לי מושג מה הרמה הגבוהה של ילדים בגיל הזה).
זה פשוט איוונט אחד מתוך הענף, זה כמו שמישהו ירצה להתאמן על ווייטליפטניג ואטלס סטואון. לדעתי לגיטימי.
בכל מקרה כנראה שבארץ אין כזה, אפשר לחפש בתחרויות סטרונגמן בעולם מה השיאים.
פספסת קצת הנקודה.
יש הרבה קטגוריות, ארגונים, תתי קטגוריות. במיוחד בפאוורליפטינג עד כדי כך שלרוב השיאים אין משמעות.

ובכנות, לא חושב שתמצא שיא של 'הכי הרבה דדליפט בגיל 14' מהסיבה הפשוטה שזה לא באמת מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית