עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדבר על ארגומטריה, הוא מתכוון למשהו במוח אם אני לא טועהעשיתי מס' פעמים כדרישה של ארגונים כאלה ואחרים
וכל שנה כדרישה של הליגה בפוטבול
מגיע,מחברים לך אלקטרודות ואתה מתחיל לדווש (או הליכון)
כמה דק' של מאמץ ועוד כמה דק' על 'רגיל'
לא משהו מסובך
תעשה ב'מכון 1'
שים לב שהוא רשם EGG (ביצה שלי אתה)אתה מדבר על ארגומטריה, הוא מתכוון למשהו במוח אם אני לא טועה
זה מתחלק ל2 כיוםארגומטריה
מניח שהוא התכוון לeegשים לב שהוא רשם EGG (ביצה שלי אתה
אמר מוסטפא למפקד שלו ברצועהקבל ביטול על החפירה שלי
כן טעות שלי, זה EEGאתה מדבר על ארגומטריה, הוא מתכוון למשהו במוח אם אני לא טועה
מנוחה, הכל תקין, גם לא אמרו לי לעשות בדיקות דם נוספות.התעלפת בזמן פעילות או מנוחה?
לחץ דם תקין?
בדיקות דם תקינות? גלוקוז.. המוגלבין מסוכרר..
זה בידיוק מה שמוזר, זה משהו שלא קרה לי בחיים, עברתי שירות צבאי וראיתי ועשיתי דברים שלא כל אחד מסוגל לעבור, ובזמן האחרון זה התחיל, זה גם התחיל קצת אחרי החיסון של הקורונה אז אני נוטה לחשוד.בדיקת EEG היא בדיקה פשוטה ולא פולשנית.
ממליץ לעבור אותה רק בשביל לוודא שהכל תקין.
במידה ואתה חושב שזה נובע מלחץ או מסטרס תנסה ללמוד טכניקות לרגיעה.
בערך חצי שנה, אני בספק אם חסר לי ברזל, התזונה שלי מאוד טובה, ובחוסר ברזל יש עוד המון תופעות לוואי כמו עייפות, עצבים וכו׳ אבל אני אקח את זה כאופציה ואעשה לייתר בטחון.עשית בדיקת דם לאחרונה? זה יכול להיות גם מחסור בברזל.
לחיסון אין שום קשר בהנחה ולא עשית אותו בימים האחרונים, הוא נעלם מהגוף אחרי עשרה ימים.
אתה מרגיש משהו לפני שאתה מתעלף?
התרגשות? פחד?
עושים זריקה?בmri
בערך חצי שנה, אני בספק אם חסר לי ברזל, התזונה שלי מאוד טובה, ובחוסר ברזל יש עוד המון תופעות לוואי כמו עייפות, עצבים וכו׳ אבל אני אקח את זה כאופציה ואעשה לייתר בטחון.
כנראה שרק מלחץ לא ממקומותזה קורה במצבים מסויימים? מקומות מסויימים?
אני מבין, תודה אעשה את זה.מחסור בברזל יכול להיגרם גם כתוצאה מדימום פנימי כך שגם אם התזונה שלך פיקס זה יכול להיגרם.
בכל אופן רצוי שתעשה כל בדיקה שנותנים לך אבל לפני שקופצים למסקנות מרחיקות לכת בדיקת דם מקיפה יכולה לענות על המון תשובות ואולי אפילו לאבחן ממה נבעו ההתעלפויות.
לא רק, זה כבר mri שני שלי.עושים זריקה?
לא במיפוי עצמות?