הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתח +40KG \\ יד אחת

מתחיל בחדר כושר

משתמש מתחיל
40
9
נק' מוניטין:
18
40
9
אני עושה עליות מתח כשאני עם 42 קילו עלי (משקל גוף 63)

אני רוצה לעבור למתח ביד אחת

לוותר לגמרי על הסטים עם ה 42 קילו ולהשקיע את כל הכוח על מתח יד אחת? איך לעשות את המעבר הזה?

כי גם וגם לא נראה לי אפשרי בגלל ששני המקרים זוללים את הכוח \ אנרגיה בצורה דרסטית
מה גם שלפני הסטים של המתח אני עושה עליות כוח( +14KG) למשך 3 סטים ורק אז אני עובר לסטים של המתח

לעשות את הסטים של העליות כח כרגיל ואז לעבור למתח יד אחת כמתוכנן?
- בדקתי ואני כן מצליח לעלות מיד נעולה - כנראה בגלל המתח עם המשקל נתן לי בווסט ואיכשהוא אני כן מצליח חזרה וחצי \ 2

דעתכם? טיפים? המלצות ?

מה הכללים? אתה מכיר?
והם הם תלויים בפדרציה מסוימת?

מחיפוש מהיר בגוגל על המתח
The lifter will be called to the platform. He will hang the weight from the dipping belt around his hips. He will climb up the elevated box and will grab the bar with either pronated or supinated grip. He will then hang from the bar without rocking or swinging (The lifter may be aided to keep from rocking by spotter/loader). Once he is motionless, with arms extended the referee will give the command “Go “to begin the lift. The lifter may now start flexing his elbows until his chin visible from front view passes over the bar. The movement must be performed in one pull without changing direction at any time. The lifter must recover at will to his original position and descend from the platform.

The starting position must be kept all throughout the movement without allowing any extra flexion/extension of hip or knee during the pull. Double bouncing at the top of the lift is not allowed, or any other downward movement during the ascent.

אני בטוח שזה לא הכל, אני יותר מכיר טריקים מאשר חוקים
רואה "קרבות" כאלה לכיף ביוטיוב מדי פעם זו הדרך היחידה שאני נחשף אבל אלה ארגונים מאוד מסודרים

מחיפוש מהיר בגוגל על המתח
The lifter will be called to the platform. He will hang the weight from the dipping belt around his hips. He will climb up the elevated box and will grab the bar with either pronated or supinated grip. He will then hang from the bar without rocking or swinging (The lifter may be aided to keep from rocking by spotter/loader). Once he is motionless, with arms extended the referee will give the command “Go “to begin the lift. The lifter may now start flexing his elbows until his chin visible from front view passes over the bar. The movement must be performed in one pull without changing direction at any time. The lifter must recover at will to his original position and descend from the platform.

The starting position must be kept all throughout the movement without allowing any extra flexion/extension of hip or knee during the pull. Double bouncing at the top of the lift is not allowed, or any other downward movement during the ascent.

אני בטוח שזה לא הכל, אני יותר מכיר טריקים מאשר חוקים
רואה "קרבות" כאלה לכיף ביוטיוב מדי פעם זו הדרך היחידה שאני נחשף אבל אלה ארגונים מאוד מסודרים
קשוח.
נראה לך שיש ביקוש לתחרות כזאת בארץ?
יש בזה קטגוריות?

• פותח/ת השרשור
בחו"ל יש המון מהתחום הזה וכמובן שיש כללים ברורים

למה שתעשה עליות כוח יד יד?
זה עליות רגילות לא עליות כח
ובהחלט ארצה גם מתישהוא לנסות לעשות עליות כוח עם יד אחת

זה עליות רגילות לא עליות כח
ובהחלט ארצה גם מתישהוא לנסות לעשות עליות כוח עם יד אחת

אה הבנתי עליות רגילות של מתח ביד אחת כן OAP בהחלט קשוח
קשוח.
נראה לך שיש ביקוש לתחרות כזאת בארץ?
יש בזה קטגוריות?

לאט לאט אני רואה שאנשים בישראל מתאמנים סטריט ליפטינג
כרגע לא מאמין שתקום תחרות אבל בעתיד יהיה מעניין
וכן יש קטגוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית