הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מתכנית AB לABC

noam2323

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אהלן, אני מתאמן כבר כמה שנים וכרגע אני בחיטוב אחרי מסה ואני מתאמן כבר שנה וחצי בתכנית AB כל כמה חודשים מחליף ומגוון תרגילים עם כמות סטים של 10 באימון לשריר גדול ו7 לשריר קטן, בנוסף אני עושה תרגילי בטן בסוף כל אימון.
אני כרגע שוקל 82 ק"ג גובה 185.
השאלה שלי מתי לדעתם אני אוכל לעבור לתכנית ABC כדי להוסיף עוד 4 סטים לכל שריר? לחכות לסיום החיטוב או שאפשר מעכשיו?
תודה 😃

אני משתדל לא לעבוד עם משקלים גבוהים מידי ולתת יותר דגש על איכות החזרה באיטיות. אני אעלה תמונה כדי שתוכלו להבין אולי יותר על מה מדובר. לגבי המספרים תודה עשיתה לי קצת סדר בראש

צפה בקובץ המצורף 67386
אני לא חושב שאני שמן פשוט יש לי עוד שומן שאני רוצה להוריד.צפה בקובץ המצורף 67387
50 קילו בבנץ' דדליפט וסקוואט??????
אתה צריך תוכנית נורמלית להתחזק

אני משתדל לא לעבוד עם משקלים גבוהים מידי ולתת יותר דגש על איכות החזרה באיטיות. אני אעלה תמונה כדי שתוכלו להבין אולי יותר על מה מדובר. לגבי המספרים תודה עשיתה לי קצת סדר בראש

קשר מוח-שריר נמצא הרבה מתחת להתקדמות במשקלים בפרימדת צרכים להיפרטרופיה.

טוב לדעת! הבעיה היא שקשה לי להעלות משקלים בחיטוב

קשה להעלות משקלים בחיטוב בכללי,
הבעיה שלך שהמשקלים נמוכים מאוד ואין שום סיבה שלא תתקדם בהם אם אתה מתכנן התקדמות כמו שצריך.

@OA
שמח לתפוס אותך פה
שאלה:
התרגיל של סווינג של קטלבל בין הרגליים?
על מה הוא עובד? אתה מכניס אותו ברוטינה?
תודה.

• פותח/ת השרשור
קשה להעלות משקלים בחיטוב בכללי,
הבעיה שלך שהמשקלים נמוכים מאוד ואין שום סיבה שלא תתקדם בהם אם אתה מתכנן התקדמות כמו שצריך.
הבנתי אתן יותר דגש על המשקלים במקום איכות החזרה
כי כנראה יש לך יותר מדיי נפח + יותר מדיי תרגילים בישביל להתקדם במשקלים.
יש לי 10 סטים לשריר גדול ו7 לקטן. זה נחשב הרבה?

@OA
שמח לתפוס אותך פה
שאלה:
התרגיל של סווינג של קטלבל בין הרגליים?
על מה הוא עובד? אתה מכניס אותו ברוטינה?
תודה.

לא מכניס ולא יודע לנתח את התרגיל הזה.

למטרות היפרטרופיה אין לו שום יתרון על פני כל תרגיל אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית