הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת סיבים תזונתיים לשייק חלבון ?

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
היי חברים, אני לוקח לעבודה סנדוויץ ואבקת חלבון
אוכל בבוקר את הסנדוויץ, לאחר כמה שעות מוסיף מים לאבקת חלבון ושותה (האמת שזה תחליף ארוחה עם 28 גרם חלבון של מיי פרוטאין) וזה משביע אבל בקטנה.. אני נהיה רעב שוב לאחר זמן קצר.. אני רוצה להרגיש שהבטן מלאה וחשבתי להוסיף אולי סיבים תזונתיים של בנפייבר קצת, זה ילך טוב ?

כפרה עליכם בלי תשובות כמו תאכל ארוחה נורמלית ודברים כאלה
זה אחרי שבניתי לעצמי מה שמתאים לי ואחרי שניסיתי כל מיני דברים אז בבקשה ממכם תענו לשאלה 😃

זה ילך טוב ?
קשה לדעת. מתאר לעצמי שלא יהיה אפקט כלל או שיהיה אפקט די קטן מכיוון שהמרקם והנפח של השייק לא ממש ישתנו.

אם אתה רוצה לשבוע יותר אני חושב שאתה צריך להסתכל על היחס קלוריות:משקל של הארוחות שלך / השייק שלך ולנסות לשחק איתו.
תוכל לציין מה הערכים לסקופ של תחליף ארוחה וכמה סקופים אתה שם בשייק?

• פותח/ת השרשור
קשה לדעת. מתאר לעצמי שלא יהיה אפקט כלל או שיהיה אפקט די קטן מכיוון שהמרקם והנפח של השייק לא ממש ישתנו.

אם אתה רוצה לשבוע יותר אני חושב שאתה צריך להסתכל על היחס קלוריות:משקל של הארוחות שלך / השייק שלך ולנסות לשחק איתו.
תוכל לציין מה הערכים לסקופ של תחליף ארוחה וכמה סקופים אתה שם בשייק?

העלתי את הערכים אחי
זה המנה שאני שותה - 51 גרם

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 187.6 · צפיות: 41
זה המנה שאני שותה - 51 גרם

שכחתי לשאול גם, מה המטרה שלך? אתה במסה/חיטוב?

כמו שאתה רואה, מנה אחת היא 200 קלוריות ו-18 גרם חלבון. לכן, יכול להציע לך להחליף לאבקת חלבון רגילה, שהיא 100 קלוריות לסקופ + 18 גרם חלבון.
ככה תוכל לשתות 2 שייקים באותו מחיר קלורי, וזה כנראה ישביע יותר עקב נפח גדול יותר ותכולת חלבון כפולה.
האופציה היותר הגיונית (לדעתי), היא פשוט להחליף את ההפרש של ה-100 קלוריות בפרי/ירק/שיבולת שועל טחונה (שאפשר להוסיף לשייק).

אם יש לך כוח, עדיף גם להחליף את הכריך במשהו שפחות דחוס קלורית מלחם, או פשוט להוסיף עוד ירקות/פירות/מרק/משהו שנוח לך לאכול בבוקר וישאיר אותך יותר שבע.

__

תאכל ארוחה נורמלית
אם אפשר לשאול, למה זה לא עבד עבורך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית