חוסר יציבות בסקוואט (סרטון טכניקה)

• פותח/ת השרשור OfekB
  • פורסם בתאריך

OfekB

משתמש מתחיל
69
60
נק' מוניטין:
177
69
60
היי ,
בן 24 מתאמן כשנתיים (עם עליות וירידות בקורונה מבחינת משקלים) עושה כרגע SS כדי לחזור קצת למשקלים
70 קג עומד על 2500+- קלוריות ליום כדי לעלות במשקלים ולאחר מכן לעבור לMADCOW או משהו בסגנון.

מאז ומתמיד אני מתקשה למצוא את האיזון בסקוואט מה שגורם לי לעשות goodmorning וגם אחרי סטים כבדים אני בקושי מרגיש את הQUADS , ניסיתי HIGHBAR וגם LOWBAR עם נעלי סקוואט , יחף , אולסטר שום דבר לא פתר את הבעיה...

מצרף סרטונים מהפרונט מהצד בתקווה שנצליח למצוא את הבעיה 👏

front view :

side view:

יותר מאשמח לקבל פידבקים , אצלם באימון הבא.
קשה לי מאוד להצר את העמידה אני בקושי מצליח להגיע למקביל מבחינת העומק .

בלט סקוואט אין לי , יכול לעשות פשיטות ברכיים , זה יהיה אפקטיבי בכלל? באיזו תדירות אם אני עושה SS? איך היית משלב אתזה בתוכנית בין אם פאוז סקוואטס ובין אם פשיטות ברכיים?
טיפ ממני אליך,אל תעשה ss

הבעיה שלך היא רק שאתה עומד זקוף,
נראה שזה נובע מחוסר יציבות בנעליים.

תנסה להעלות סרטון יחף.
אפשר גם לשים אולסטאר
נעל שטוחה משנה לפעמים את כל העליה
היי ,
בן 24 מתאמן כשנתיים (עם עליות וירידות בקורונה מבחינת משקלים) עושה כרגע SS כדי לחזור קצת למשקלים
70 קג עומד על 2500+- קלוריות ליום כדי לעלות במשקלים ולאחר מכן לעבור לMADCOW או משהו בסגנון.

מאז ומתמיד אני מתקשה למצוא את האיזון בסקוואט מה שגורם לי לעשות goodmorning וגם אחרי סטים כבדים אני בקושי מרגיש את הQUADS , ניסיתי HIGHBAR וגם LOWBAR עם נעלי סקוואט , יחף , אולסטר שום דבר לא פתר את הבעיה...

מצרף סרטונים מהפרונט מהצד בתקווה שנצליח למצוא את הבעיה 👏

front view :

side view:

מה אתה אומר על המכון באוניברסיטה? אתה מרוצה משם בכללי? מהעובדים, השעות, העומס ?

• פותח/ת השרשור
אפשר גם לשים אולסטאר
נעל שטוחה משנה לפעמים את כל העליה

מה אתה אומר על המכון באוניברסיטה? אתה מרוצה משם בכללי? מהעובדים, השעות, העומס ?
תשמע מבחינת ציוד וזה סבבה לגמרי אני בא תמיד בשעות שאין עומס אז אין בעיה בכלל והשעות סבבה , שוב בא בשעות ריקות יחסית

תשמע מבחינת ציוד וזה סבבה לגמרי אני בא תמיד בשעות שאין עומס אז אין בעיה בכלל והשעות סבבה , שוב בא בשעות ריקות יחסית

כן, התאמנתי שם 4 שנים בזמן התואר
בלילה בין 9 ל 12 עד לסגירה היו אשכרהתורים כל הסטודנטים באים מאוחר ורבים על המכשירים ועל ציוד (במיוחד בחדר אולימפי לפני שהוא זז למפרסת)

ניסיתי לבוא בשעות ריקות כמו צהרים אבל גם לימודים עבודה ובצהרים הגוף גמור עייף מת לא מתאים עם החום והעייפות המשקלים 🤮

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית