הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשירת שיער לאחר שימוש בטסט

YINGYang

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
2
26
2
לוקח תקופה כבר טסט אבל הפסקתי איזה שבועיים קצת יותר לקחת יחד עם זה ארמידקס (כל 3 ימים צריך לקחת כדור אז הפסקתי) משום שהיה לי בעיות בתפקוד כבד ועכשיו התחיל לי נשירת שיער חיייב את העזרה שלכם לדעת מה לעשות כדי להפסיק את זה..התקשרתי לרופא אור בדק לי בדיקות דם מלפני 25 יום אמר שהכל תקין והפנה אותי לאנדוקרינולוג

לוקח תקופה כבר טסט אבל הפסקתי איזה שבועיים קצת יותר לקחת יחד עם זה ארמידקס (כל 3 ימים צריך לקחת כדור אז הפסקתי)

אתה יכול לנסח מחדש את מה שכתבת? התחביר כל כך שגוי שלא הצלחתי להבין את המשפט גם אחריי שקראתי אותו שוב ושוב.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסח מחדש את מה שכתבת? התחביר כל כך שגוי שלא הצלחתי להבין את המשפט גם אחריי שקראתי אותו שוב ושוב.
אחי אני לוקח תקופה כבר טסט קרוב לשנה אולי יותר שבתקופה הזאת הייתי לוקח כל 3 ימים ארימידקס...בתקופה של שבועיים וקצת הפסקתי לקחת ארימידקס כי היו לי בעיות בתפקודי כבד כי נטלתי סטרואיד אנאבולי בשם (אנדרול) הוא העלה לי תפקודי כבד ולכן הפסקתי אותו וגם ארימידקס...והייתי ממשיך רק טסט...(תקופה של שבועיים/שלוש...) עכשיו מתחיל לי נשירת שיער ואני חייב להבין איך להפסיק את זה

• פותח/ת השרשור
טסט שנה שלמה? באיזה מינון?
אוף תקשיב זה לא העניין סבבה? פשוט רק תבין מה אני אומר אני כיום לוקח מינון 1cc טסט סולו....צריך עם זאת לקחת ארמידקס כל 3 ימים נכון? אז הפסקתי שבועיים/3 לקחת ארמידקס והתחיל לי נשירת שיער ושיער שבור...מה עושים כדי להחזיר את עצמי לשיקום מהסיטואציה

צריך עם זאת לקחת ארמידקס כל 3 ימים נכון?
ממש לא!
אין פה נוסחאת קסם. אני על 420 מ״ג טסט למשך 16 שבועות לקחתי 0 ארימידקס. יודע למה? כי אין לי המרה גבוהה ל e2 ואלו דברים שאתה מרגיש ויודע עם הניסיון או לצורך העניין עושה בדיקות דם ורואה בעיניים האם צריך או כמו במקרה שלי מחכה לראות האם יש תופעות לוואי כלשהן ורק אז שוקל האם לקחת. אתה הלכת ולקחת על עיוור במשך שנה (?!) ארימידקס 🙁.

בוא נתחיל מזה, בדיקות דם מקיפות עשית?

• פותח/ת השרשור
ממש לא!
אין פה נוסחאת קסם. אני על 420 מ״ג טסט למשך 16 שבועות לקחתי 0 ארימידקס. יודע למה? כי אין לי המרה גבוהה ל e2 ואלו דברים שאתה מרגיש ויודע עם הניסיון או לצורך העניין עושה בדיקות דם ורואה בעיניים האם צריך או כמו במקרה שלי מחכה לראות האם יש תופעות לוואי כלשהן ורק אז שוקל האם לקחת. אתה הלכת ולקחת על עיוור במשך שנה (?!) ארימידקס 🙁.

בוא נתחיל מזה, בדיקות דם מקיפות עשית?
לא לא חחחח אני עם תזונאי ובמעקב צמוד הכל תחת השגחה ובדיקות דם שלי תקינות לגמרי מבחינת ויטמינים או כל דבר אחר בסדר אני עם שיער ארוך וכנראה זאת נשירה טבעית שאני לא רגיל אליה אני כנראה סתם אני בתסביך

אין מה לעשות, טסט גבוה = מזרז הקרחה.
עניין של גנטיקה

לצורך העניין, אני מקריח מגיל צעיר יחסית והטסט הטבעי שלי אפילו טיפה מעל הסקלה.
הסייקלים הגבירו לי את ההקרחה

אוף תקשיב זה לא העניין סבבה? פשוט רק תבין מה אני אומר אני כיום לוקח מינון 1cc טסט סולו....צריך עם זאת לקחת ארמידקס כל 3 ימים נכון? אז הפסקתי שבועיים/3 לקחת ארמידקס והתחיל לי נשירת שיער ושיער שבור...מה עושים כדי להחזיר את עצמי לשיקום מהסיטואציה
מה לא עניין בשאלה שלו? שאלה לגטימית וכמו שאמרו כאן.. טסט' מזרז התקרחות לכאלו שיש נטייה גנטית. מה יש לעשות? תסתכל על more plates more dates, יש לו פרוטוקולים לשימור השיער, אבל קח בחשבון שזה לא משהו חד פעמי.

1cc זה 250 מג טסט' אני מניח אז כן, זה מינון לא קטן. ולא, לא צריך לקחת ארימדקס כל 3 ימים אלא אם מתחילים תופעות לוואי של e2 גבוה.
במחשבה שנייה יש מצב שאתה חווה כרגע שינויים הורמונליים (עקב הפסקה של ארמידקס) וזה גורם לנשירה, לוודוקא התקרחות, כלומר יש סיכוי שהשיער יחזור לצמוח שוב.

בדיקות דם שלי תקינות לגמרי מבחינת ויטמינים או כל דבר

אני לא מזלזל בחשיבות של בדיקות ויטמנים, אבל כשאתה בסייקל, בטח ובטח מעל שנה רצוף, ויטמנים מעניין את הסבתא. אתה צריך לבדוק פרופיל הורמנלי (יש לך נעוץ עם כל הבדיקות הספציפיות שצריך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית