עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, תחרות ראשונה בארץאני מגיע לצפות. אתה מתחרה?
הייתי אמור לבוא אבל בגלל שאולג זורק על המתחרים זין החלטתי לוותר ולעשות mock meet בבית במקום
מה זאת אומרת?הייתי אמור לבוא אבל בגלל שאולג זורק על המתחרים זין החלטתי לוותר ולעשות mock meet בבית במקום
מקצים של 20+ מתחרים שיגרמו לך לנוח 25-30 דקות בין כניסות. אין מספיק עמדות חימום ועוד המכון פעיל אז יכול לבוא איזה פאקר מהמכון לעשות את האימון שלו בראק שאתה מתחמם עליו ביחד עם עוד 8-10 מתחרים נוספים (אלא אם בא לך ללכת להתחמם בריגים איפה שהרצפה ממש עקומה)מה זאת אומרת?
תגיד להם שהם מוזמנים ליצור איתי קשר ולבוא אלי מחר. ככל שיהיו יותר אנשים יהיה יותר כיף:37mv:מבאס, שמעתי את זה מעוד אנשים 🙁
שמעתי זה בנץ ברמה גבוהמקצים של 20+ מתחרים שיגרמו לך לנוח 25-30 דקות בין כניסות. אין מספיק עמדות חימום ועוד המכון פעיל אז יכול לבוא איזה פאקר מהמכון לעשות את האימון שלו בראק שאתה מתחמם עליו ביחד עם עוד 8-10 מתחרים נוספים (אלא אם בא לך ללכת להתחמם בריגים איפה שהרצפה ממש עקומה)
112 רשומים אבל הוא לא פיצל ל2 ימים ובמקום זה מי שעושה בנץ אונלי, דדליפט אונלי ועוד כמה מקצים ב"במה נפרדת" שזה אומר אתם מתחרים בסטודיו איפה שאין אף אחד, מתחלקים בחימום עם הבמה הראשית, ומשתמשים בחרא של ציוד - כי הציוד הטוב על הבמה הראשית. לא יודע איך אפילו יטען פלטות שם כי למיטב ידיעתי יש לו רק סט אחד של אלייקו, אז יש מצב שאפילו ישתמש שם בפלטות ברזל.
אחרי זה השקילות התחילו רק בשעה 12 כי לא היה לו זין לתת למישהו לעמוד שם לפני. נשים למשל מתחרות למחרת ב8 וכדי להתרגל קמו היום ב6 אבל צריכות להיות בצום ל6 שעות לפני השקילה.
ואז כמובן שכל הערה שמישהו מנסה להגיד לו הוא לוקח כעלבון אישי ולא מוכן לשמוע שרק מנסים לעזור לתחרות שלו להיות טובה יותר.
אז כן, לא מוכן לשתף פעולה ולתת את הכסף שלי לתחרות כזאת ובמקום זה אני וכמה חברים עושים את התחרות אצלי בבית - עם פוואר ברים של רוג, מוטות דדליפט של טקסס, פלטות איוונקו, ובנץ שנבנה על סמך המפרט של ghost.
מי שרוצה לבוא במקום לאולג מוזמן אגב, התחרות לא עולה כסף ודורשת רק לבוא באווירה טובה, ותו ירוק/בדיקת קורונה שלילית.
אחרי זה עושים המבורגרים על האש
תגיד להם שהם מוזמנים ליצור איתי קשר ולבוא אלי מחר. ככל שיהיו יותר אנשים יהיה יותר כיף:37mv:
באסה לשמוע את זה, נקווה שבאמת הוא יעשה שינויים של הרגע האחרון או ימצא דרך להפוך את זה להגיוני אחרת זו עלולה להיות בעיהמקצים של 20+ מתחרים שיגרמו לך לנוח 25-30 דקות בין כניסות. אין מספיק עמדות חימום ועוד המכון פעיל אז יכול לבוא איזה פאקר מהמכון לעשות את האימון שלו בראק שאתה מתחמם עליו ביחד עם עוד 8-10 מתחרים נוספים (אלא אם בא לך ללכת להתחמם בריגים איפה שהרצפה ממש עקומה)
112 רשומים אבל הוא לא פיצל ל2 ימים ובמקום זה מי שעושה בנץ אונלי, דדליפט אונלי ועוד כמה מקצים ב"במה נפרדת" שזה אומר אתם מתחרים בסטודיו איפה שאין אף אחד, מתחלקים בחימום עם הבמה הראשית, ומשתמשים בחרא של ציוד - כי הציוד הטוב על הבמה הראשית. לא יודע איך אפילו יטען פלטות שם כי למיטב ידיעתי יש לו רק סט אחד של אלייקו, אז יש מצב שאפילו ישתמש שם בפלטות ברזל.
אחרי זה השקילות התחילו רק בשעה 12 כי לא היה לו זין לתת למישהו לעמוד שם לפני. נשים למשל מתחרות למחרת ב8 וכדי להתרגל קמו היום ב6 אבל צריכות להיות בצום ל6 שעות לפני השקילה.
ואז כמובן שכל הערה שמישהו מנסה להגיד לו הוא לוקח כעלבון אישי ולא מוכן לשמוע שרק מנסים לעזור לתחרות שלו להיות טובה יותר.
אז כן, לא מוכן לשתף פעולה ולתת את הכסף שלי לתחרות כזאת ובמקום זה אני וכמה חברים עושים את התחרות אצלי בבית - עם פוואר ברים של רוג, מוטות דדליפט של טקסס, פלטות איוונקו, ובנץ שנבנה על סמך המפרט של ghost.
מי שרוצה לבוא במקום לאולג מוזמן אגב, התחרות לא עולה כסף ודורשת רק לבוא באווירה טובה, ותו ירוק/בדיקת קורונה שלילית.
תגיד להם שהם מוזמנים ליצור איתי קשר ולבוא אלי מחר. ככל שיהיו יותר אנשים יהיה יותר כיף:37mv:
האגו שלו בחיים לו יתן לו לעשות את זה לצערי. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחהבאסה לשמוע את זה, נקווה שבאמת הוא יעשה שינויים של הרגע האחרון או ימצא דרך להפוך את זה להגיוני אחרת זו עלולה להיות בעיה
מה עם עמדת באנים למשתמשים ?תודה לכולם!
שבת בבסיס כו********מקצים של 20+ מתחרים שיגרמו לך לנוח 25-30 דקות בין כניסות. אין מספיק עמדות חימום ועוד המכון פעיל אז יכול לבוא איזה פאקר מהמכון לעשות את האימון שלו בראק שאתה מתחמם עליו ביחד עם עוד 8-10 מתחרים נוספים (אלא אם בא לך ללכת להתחמם בריגים איפה שהרצפה ממש עקומה)
OMG בהצלחה :0כן, תחרות ראשונה בארץ
אני בעד אימרה צרכנית - אתה משתין עלינו הספורטאים אז אני לא אשלם לך כסף. שיבין כשנרשמו 112 ויגיעו 80 או אפילו פחות שהוא עשה משהו לא בסדר והקהילה לא מוכנה לקחת סתם תחרות. בעזרת השם בקרוב אוכל להכריז רשמית על תחרות שאני ארים שבה הספורטאים יהיו מעל הכל ברגע שהפרטים האחרונים יסגרו.אני מקווה להיות שם מחר, צופה.
הייתי שם היום, דיברתי קצת עם אולג.
האמת שלא היו לי צפיות גדולות, שיערתי איך זה הולך להיות, פרוטקציה, שפיטה לא רצינית, ולא מי יודע מה מסודר.
יש מתקן 1 חימום לסקוואט, דדליפט תתחמם איפה שתרצה, ויש בנץ' בשפע.
אי אפשר להתחמם בריגים, כי שם יהיה המזכירות, החימום לסקוואט יהיה סיוט.
אני מגיע לפגוש מי שרוצה להציג את עצמו בפני, ולראות חברים שיתחרו.
לא היה לי מחשבה להירשם לתחרות.
זה יהיה צחוק, ולא רציני. אבל עדיין אפשר להנות.
לדעתי כדאי לחשב את הכניסה הראשונה נמוך יותר, כמו חלק מהחימום לסקוואט.
@yanivgoft מצטער לשמוע שאתה לא מגיע, ואני מאמין שהרבה ביטלו. אבל אולי בכל זאת תרצה להגיע בשביל האנרגיות גם אם זה יפגע טיפה בביצוע של הסקוואט שלך ותשים 20 ק"ג פחות.
אבל מבין אותך לגמרי שאתה לא רוצה לשלם על הקרקס. אולי בתחרות הבאה בירושלים, אם הם יצליחו להשתפר. אני מקווה לדאוג לשקילה בזמן שנקבע שם, שיהיה בזמן.
ממתין.אני בעד אימרה צרכנית - אתה משתין עלינו הספורטאים אז אני לא אשלם לך כסף. שיבין כשנרשמו 112 ויגיעו 80 או אפילו פחות שהוא עשה משהו לא בסדר והקהילה לא מוכנה לקחת סתם תחרות. בעזרת השם בקרוב אוכל להכריז רשמית על תחרות שאני ארים שבה הספורטאים יהיו מעל הכל ברגע שהפרטים האחרונים יסגרו.