עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף פעם לא ראית מישהי מתעלף בדדליפט או סתם מאבד שיווי משקל?ומה הקטע עם הספוטר בדדליפט?
למקרה שתתעלף או תיפול אחורההגשר בבנץ'! 😱
ומה הקטע עם הספוטר בדדליפט?
אליפות, כל הכבוד! 👑
אף פעם לא ראית מישהי מתעלף בדדליפט או סתם מאבד שיווי משקל?
למקרה שתתעלף או תיפול אחורה
עבודה יפה.
ידוע לך מתי התחרות של אליהו? לא יכול לחכות כבר להבאה D:עבודה יפה.
בסקוואט ובדדליפט נראה לי שהיה לך עוד, והבנץ' היה גריינד יפה.
בסקוואט הספוטר מאחורה תמיד תפס אתכם לפני הפקודה.
סוף סוף להכיר את האדם מאחורי המקלדת, מי שלא היה שם הפסיד, רק בשביל @kotzer היה שווה.
מרגיש קצת החמצה שלא התחריתי, כי יכולתי להיות בקטגוריה שלך עם ייבוש קטן כי השקילה יום לפני, ולהתחרות עם הנוער כדי לסיים לפני שבת.
אבל כשראיתי איזה חוקים נוקשים היה למי שאינו רוסי, ועוד יותר גרוע, למי שיש כיפה על הראש, אני שמח לחכות קצת לתחרות של אליהו.
ציפיתי לתחרות הרבה יותר גרועה, וזה דווקא הפתיע אותי לטובה, עם כל הביקורת, זה היה חוויתי ומהנה, והגיעו הרבה מתחרים מאוד חזקים. עדיין נראה שהרבה מאוד החליטו לבטל, והשפיטה לא הייתה הוגנת, אבל מי שהתחרה בקרב 3, לא נראה לי סבל מזה הרבה, רק התחרות בנץ' אונלי היה בזיון.
אבל היה כיף לפגוש כל כך הרבה מהפורום, חלק נפגשנו שוב וחלק הכרתי לראשונה.
תאומים סיאמייםתראו את מי פגשתי שם סוף סוף
![]()
הופרדו בלידהתאומים סיאמיים
אנחנו מנסים לקדם את זה כמה שיותר מהר, קשה לדעת בדיוק מתי, אבל ברגע שאדע מיד אפרסם כאן.ידוע לך מתי התחרות של אליהו? לא יכול לחכות כבר להבאה D:
השיפוט והבנץ' שם היה נורא, אבל הסקוואט והדדליפט היה עוד בסדר, חוץ מהספוטרים בצדדים שעמדו כאילו יש צפירה
השופט מאחורה לא תפס אותי, הוא פשוט היה קצת צמוד אבל אני לא הרגשתי ש הוא נוגע בי
שמחתי להכיר אותך גם, אתה בחור נהדר!
אז לא רק אני חושב שאנחנו דומים 😆תאומים סיאמיים
יש תאריך משוער? אפילו רק הדעה שלך מתיאנחנו מנסים לקדם את זה כמה שיותר מהר, קשה לדעת בדיוק מתי, אבל ברגע שאדע מיד אפרסם כאן.
אז לא רק אני חושב שאנחנו דומים 😆
לא שמתי לב לזה עד שראיתי אתכם ביחדדומים
מינימום 3 חודשים נראה לי, אבל אי אפשר לדעת.יש תאריך משוער? אפילו רק הדעה שלך מתי
100ממיםהופרדו בלידה
היה כיף לפגוש את שניכם!תראו את מי פגשתי שם סוף סוף
![]()
היית ולא אמרת שלום?!היה כיף לפגוש את שניכם!
יכול להיות ראיתי אותךהייתי בבוקר עם הנוער בגלל שבת, חטפתי bombed out, ומשלא נותרו לי תירוצים להימנע מלבצע את הספונג'ה לשבת, הוזעקתי הביתה.
חבל שלא נפגשנו, לא הייתי מחמיץ חיבוק.
לא... לא חושב, לפחות. לא יודע איך זה הולך אצלם (והאמת שלא ביררתי - לא היה כזה כיף כל התקשורת איתם). אני בכל אופן לא צילמתי.יש תמונה?
חחח איך אתה יודע איך אני נראה?😅לא... לא חושב, לפחות. לא יודע איך זה הולך אצלם (והאמת שלא ביררתי - לא היה כזה כיף כל התקשורת איתם). אני בכל אופן לא צילמתי.
אבל אני ראיתי אותך!
אוו דרלינגחיבוק