תחרות מחר

בידיוק עכשיו פרסמתי סיכום תחרות:
Login • Instagram

גם נהניתי לפגוש שם עוד חברה מהפורום!
עבודה יפה.
בסקוואט ובדדליפט נראה לי שהיה לך עוד, והבנץ' היה גריינד יפה.
בסקוואט הספוטר מאחורה תמיד תפס אתכם לפני הפקודה.

סוף סוף להכיר את האדם מאחורי המקלדת, מי שלא היה שם הפסיד, רק בשביל @kotzer היה שווה.

מרגיש קצת החמצה שלא התחריתי, כי יכולתי להיות בקטגוריה שלך עם ייבוש קטן כי השקילה יום לפני, ולהתחרות עם הנוער כדי לסיים לפני שבת.
אבל כשראיתי איזה חוקים נוקשים היה למי שאינו רוסי, ועוד יותר גרוע, למי שיש כיפה על הראש, אני שמח לחכות קצת לתחרות של אליהו.

ציפיתי לתחרות הרבה יותר גרועה, וזה דווקא הפתיע אותי לטובה, עם כל הביקורת, זה היה חוויתי ומהנה, והגיעו הרבה מתחרים מאוד חזקים. עדיין נראה שהרבה מאוד החליטו לבטל, והשפיטה לא הייתה הוגנת, אבל מי שהתחרה בקרב 3, לא נראה לי סבל מזה הרבה, רק התחרות בנץ' אונלי היה בזיון.

אבל היה כיף לפגוש כל כך הרבה מהפורום, חלק נפגשנו שוב וחלק הכרתי לראשונה.

עבודה יפה.
בסקוואט ובדדליפט נראה לי שהיה לך עוד, והבנץ' היה גריינד יפה.
בסקוואט הספוטר מאחורה תמיד תפס אתכם לפני הפקודה.

סוף סוף להכיר את האדם מאחורי המקלדת, מי שלא היה שם הפסיד, רק בשביל @kotzer היה שווה.

מרגיש קצת החמצה שלא התחריתי, כי יכולתי להיות בקטגוריה שלך עם ייבוש קטן כי השקילה יום לפני, ולהתחרות עם הנוער כדי לסיים לפני שבת.
אבל כשראיתי איזה חוקים נוקשים היה למי שאינו רוסי, ועוד יותר גרוע, למי שיש כיפה על הראש, אני שמח לחכות קצת לתחרות של אליהו.

ציפיתי לתחרות הרבה יותר גרועה, וזה דווקא הפתיע אותי לטובה, עם כל הביקורת, זה היה חוויתי ומהנה, והגיעו הרבה מתחרים מאוד חזקים. עדיין נראה שהרבה מאוד החליטו לבטל, והשפיטה לא הייתה הוגנת, אבל מי שהתחרה בקרב 3, לא נראה לי סבל מזה הרבה, רק התחרות בנץ' אונלי היה בזיון.

אבל היה כיף לפגוש כל כך הרבה מהפורום, חלק נפגשנו שוב וחלק הכרתי לראשונה.
ידוע לך מתי התחרות של אליהו? לא יכול לחכות כבר להבאה D:

השיפוט והבנץ' שם היה נורא, אבל הסקוואט והדדליפט היה עוד בסדר, חוץ מהספוטרים בצדדים שעמדו כאילו יש צפירה
השופט מאחורה לא תפס אותי, הוא פשוט היה קצת צמוד אבל אני לא הרגשתי ש הוא נוגע בי
שמחתי להכיר אותך גם, אתה בחור נהדר!

תראו את מי פגשתי שם סוף סוף
IMG-20210528-145217-1.jpg
תאומים סיאמיים

ידוע לך מתי התחרות של אליהו? לא יכול לחכות כבר להבאה D:

השיפוט והבנץ' שם היה נורא, אבל הסקוואט והדדליפט היה עוד בסדר, חוץ מהספוטרים בצדדים שעמדו כאילו יש צפירה
השופט מאחורה לא תפס אותי, הוא פשוט היה קצת צמוד אבל אני לא הרגשתי ש הוא נוגע בי
שמחתי להכיר אותך גם, אתה בחור נהדר!
אנחנו מנסים לקדם את זה כמה שיותר מהר, קשה לדעת בדיוק מתי, אבל ברגע שאדע מיד אפרסם כאן.
תאומים סיאמיים
אז לא רק אני חושב שאנחנו דומים 😆

הייתי בבוקר עם הנוער בגלל שבת, חטפתי bombed out, ומשלא נותרו לי תירוצים להימנע מלבצע את הספונג'ה לשבת, הוזעקתי הביתה.
חבל שלא נפגשנו, לא הייתי מחמיץ חיבוק.

הייתי בבוקר עם הנוער בגלל שבת, חטפתי bombed out, ומשלא נותרו לי תירוצים להימנע מלבצע את הספונג'ה לשבת, הוזעקתי הביתה.
חבל שלא נפגשנו, לא הייתי מחמיץ חיבוק.
יכול להיות ראיתי אותך
יש תמונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית