הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם והתייעצות לפני סייקל טסט מסטרון ואולי LGD(?)

only human

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
2
10
2
היי חברים, כמה שאלות לגבי בדיקות דם והתייעצות לגבי שילוב חומרים:

באזור גיל 30, עושה סייקל בשנה עם בדיקות פעם בשנה לפני הסייקל:

סייקל אחרון לפני שנה - טסט פרופ 350-400. 8 שבועות.
סייקל מתוכן לזמן הקרוב - טסט פרופ 350-400, מסטרון 350-400 ואולי LGD

upload_2021-5-27_19-16-30.png

כמה שאלות לגבי בדיקות דם:

1- LH ו FSH נמוכים, (והיו נמוכים יחסית גם בבדיקה הקודמת) ומצד שני טסטוסטרון יחסית גבוה. על מה זה יכול להעיד?

2- לגבי ה TSH, ממחקר קצר הבנתי שרמות TSH נמוכות וT3/T4 בנורמה יכול להעיד על subclinical hyperthyroidism.
בבדיקה הקודמת הTSH היה בנורמה. משהו שהייתם דואגים ממנו?
יכול להיות שLH ו FSH נמוכים עם טסטוסטורון בנורמה גם מעידים על תפקוד יתר של Pituitary gland?

יכול להיות שזה נקודי לבדיקה. אבל שימו לב לעליה בטוטאל טסט בין הבדיקה הראשונה לבדיקה השניה אחרי הסייקל הראשון….

בדיקה קודמת לפני סייקל ראשון לפני כשנה:
upload_2021-5-27_19-19-18.png

לגבי שילוב חומרים בסייקל הקרוב:

א - מה דעתכם על יחס של 1:1 מסטרון טסט?

ב - מה דעתכם לגבי שילוב LGD? יש לי את החומר כבר וחושב אולי כדאי להכניס לשימוש, אבל לא כזה אכפת לי גם פשוט לזרוק אותו אם אין טעם לשלב..

תודה מראש על התגובות!

בעוד כחודש מתחיל סייקל זהה של טסט׳ ומסטרון, שניהם אננטט. אני בחרתי ללכת על 420 מ״ג טסט׳ (מה שעבד לי טוב בסייקל הראשון) ומסטרון 300 מ״ג.
אם יהיה צורך אעשה שינויים תוך כדי, בהתאם לתוצאות.

לגביי הבדיקות דם אין לי איך לעזור יותר מידי.
מה ההרגשה הכללית שלך? אתה מרגיש טוב? אני מעט גדול ממך ואחריי ה pct מרגיש מצויין ומתפקד מצויין.

• פותח/ת השרשור
נראה ש @frozen עשה לא מעט מחקר, אולי יהיה לו משהו להגיד על הבדיקות.

@דןDAN המינונים בסייקל שלך די דומים, למה החלטת ללכת על 300 מסטרון ?
יש לך איזה שהיא דעה על שילוב של LGD?

מרגיש מצויין. הרגשתי טוב בסייקל, הרגשתי בסדר בpct והרגשתי טוב אחרי.
היסטורית הרגשתי בסדר גמור ותפקדתי בסדר גמור עם עם טסט מאוד נמוך(התאוששות מאוסטרין עם טסט חד ספרתי בבדיקה) .. כנראה יש עוד פרמטרית במשווה.

המינונים בסייקל שלך די דומים, למה החלטת ללכת על 300 מסטרון ?
יש לך איזה שהיא דעה על שילוב של LGD?

אני פחות מאמין ביחסים כמו 1:1 או כל מה שרץ ברשת. כל אחד מגיב בצורה אחרת לחומרים שונים. הסיבה שאני אלך (ככל הנראה) על 300 מ״ג מסטרון היא מאוד פשוטה, זה מינון יחסית נמוך, אבל לא נמוך מידי. אפשר לעלות במינון מבלי לחשוש. בנוסף אם אלך על 500 מ״ג בשני החומרים לדוגמה זה כבר 1 גרם בשבוע ואני לא חושב שבמצב שלי (סייקל שני) יש טעם להגיע לכמויות כאלו. אני מאמין שבהתחלה אפשר להוציא הרבה מאוד בפחות.

יש לי דעה די נחרצת על LGD, החרא עובד ועובד טוב, אבל לי באופן אישי עשה הרבה נזק אסטתי. גם בנטרלי הבטן שלי תפחה איתו. בתחילת הסייקל הרצתי אותו למשך 3 שבועות והחלטתי להעיף אותו והתוצאות היו טובות בעיניי בלעדיו (ויזואלית).
הרצתי אותו גם יחד עם אוסטרין וקארדרין וגם שם פחות אהבתי אותו. אם המטרות שלך זה כוח והתאוששות זה חד משמעית יעיף אותך, אבל מבחינת מראה זה די הרס לי לעומת טסט׳ לצורך העניין שם הייתי בפלוס קלורי, ללא אגירת נוזלים או משהו בסגנון מה שכן קרה לי עם LGD.

לפי הבדיקות דם האלו הציר שלך מושבת והפיסיטי לא הצליח כנראה, אבל משום מה הטסט בנורמה
הlh בנורמה לכן הטסט תקין, אבל הfsh לא אז הייתי עושה בדיקת דם נוספת ואולי ספירת זרע.

לא הייתי מתחיל סייקל עד שהעניין הזה לא מסודר.

הבאת ויאל של 20 מ"ל?
התלבטתי עליו . המחיר הזוי.
ניסית מאסטרון של חברות אחרות בשביל להשוות?

די בטוח שאצלי הויאל 15 מ״ל, אעדכן ביום-יומיים הקרובים במדוייק. הקיץ תהיה הפעם הראשונה שאני מנסה מסטרון ככה שאין לי ניסיון עם ברנדים אחרים לצערי.

פרוזן, יש לך איזה הבנה לגבי הבדיקות דם? או כיוון למחקר ?
תכף אציץ
הפעם הראשונה שאני מנסה מסטרון ככה שאין לי ניסיון עם ברנדים אחרים לצערי.
טייב, שים לב אם אתה מתחיל להשתין הרבה יותר ואם אתה כבר לא צריך ארימידקס וכו'.
זה כבר יעיד על הימצאות כלשהי של מסטרון
פרוזן, יש לך איזה הבנה לגבי הבדיקות דם? או כיוון למחקר ?
לא הייתי מתרגש במקומך כל עוד הליבידו תקין וההרגשה הכללית טובה.
יכול להיות הרבה סיבות מכשל כלשהו באשכים או בבלוטת יתרת המוח ועד לסתם במקרה יצא נמוך בבדיקה ומחר זה יהיה יותר גבוה .

אם אתה מרגיש בסדר , והטסט מרגיש לך בסדר, לא הייתי נלחץ.
א - מה דעתכם על יחס של 1:1 מסטרון טסט?
פיקס, מקסימום תפחית טיפה את המסטרון אם יהיו בעיות בחשק

• פותח/ת השרשור
תכף אציץ

לא הייתי מתרגש במקומך כל עוד הליבידו תקין וההרגשה הכללית טובה.
יכול להיות הרבה סיבות מכשל כלשהו באשכים או בבלוטת יתרת המוח ועד לסתם במקרה יצא נמוך בבדיקה ומחר זה יהיה יותר גבוה .

אם אתה מרגיש בסדר , והטסט מרגיש לך בסדר, לא הייתי נלחץ.

פיקס, מקסימום תפחית טיפה את המסטרון אם יהיו בעיות בחשק

אש, תודה על התגובה

סתם בשביל להבין, למה אתה חושב שיכולה להיות בעית חשק עם המסטרון ? חסימה מוגברת לאסטרדיול?

מסטרון לא אמור לשפר עמדות בקטע של החשק?
כן,אבל בדרך עקיפה כי הוא מפחית shbg ומפחית אסטרוגן.
אז אתה נשאר עם אקסטרה טסט.

מעצם היותו dht הוא יכול להוריד את החשק והוא "נלחם" על אותם קולטנים שטסט נלחם עליהם.

אבל לא אמורה לדעתי להיות בעיה אם המינון שלהם שווה או אפילו אם המסטרון קצת גבוה יותר

כן,אבל בדרך עקיפה כי הוא מפחית shbg ומפחית אסטרוגן.
אז אתה נשאר עם אקסטרה טסט.

מעצם היותו dht הוא יכול להוריד את החשק והוא "נלחם" על אותם קולטנים שטסט נלחם עליהם.

אבל לא אמורה לדעתי להיות בעיה אם המינון שלהם שווה או אפילו אם המסטרון קצת גבוה יותר
מתי הבעיה מגיעה?
והאם חשש שכזה קיים אצל האח הקטן שלו פרווירון?

מתי הבעיה מגיעה?
כמו עם כל חומר אחר שהוא לא טסט.
אם יש הרבה ממנו ומעט טסטוסטרון , אין חשק מיני.
הרבה אנשים למשל מייחסים לננדרולון תסמונת מונפצת של "דקה דיק" שזה בעצם בדיוק מה שאנחנו מדברים עליו, פחות מדי טסט ביחס לחומרים האחרים

הרבה שתן = הגדלת הפרוסטטה? או שלא בהכרח? זה החשש העיקרי שלי ממסטרון (לא חוויתי שום תסמינים של נשירת שיער עם וינסטרול ולכן מקווה שגם מסטרון יעבור חלק במהחינה הזו).

הרבה שתן = הגדלת הפרוסטטה? או שלא בהכרח? זה החשש העיקרי שלי ממסטרון (לא חוויתי שום תסמינים של נשירת שיער עם וינסטרול ולכן מקווה שגם מסטרון יעבור חלק במהחינה הזו).
אתה בודק לעיתים תכופות psa?

אני בודק כמעט כל 3 חודשיים
ובכלל שהייתי ״בין תרופות״ כמעט כל חודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית