הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום תחרות פיטנס לנד

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
התחרות שהייתה יום שישי
28/5

סה"כ בכמעט שנה וחצי שיפור של 20kg

עלייה מ96.9- 104.3

בנץ'- 175-195kg

סה"כ שמח שהצלחתי את ה 195kg
היה כמובן לדעתי השיפוט לא הכי נקי
לחלק נתנו ישר פרס ולהחזיר
שזה לדעתי לא נכון לעשות , תחרות הבאה מעל 200 בעז"ה

מרשים מאוד!! ביצוע יפהפה.

מתחילה להצטער שלא באתי 🤣
הייתה חוויה מטורפת אבל זה לקח המון המון זמן
הבנות התחילו סקוואט כבד ב8 וחצי בבוקר וסיימו דדליפט בשתיים בצהריים
אצל הנערים אותו דבר בשעה דילאי

מכובד ביותר!
בהחלט אני מסכים שהייתה בעיה בשיפוט, למשל שופטים שמסתכלים אחד על השני לפני שמרימים דגל, משהו שלא היה עובר בשום מקום אחר

• פותח/ת השרשור
מכובד ביותר!
בהחלט אני מסכים שהייתה בעיה בשיפוט, למשל שופטים שמסתכלים אחד על השני לפני שמרימים דגל, משהו שלא היה עובר בשום מקום אחר
כן פשוט בדיחה לדעתי
אופנר 180 החזרתי כמו שהבחור שלחץ 200 אותו דבר.
אני קיבלתי אדום והא קיבל עובר.
אגב היה כיף לפגוש אותכם

@elchonon
@nlr666
@kotzer
@פנקייק

ג'ניה לא היה נראה מבסוט בכלל, יש לך מושג מה הלך שם שהפריע לו כל כך?
הארגון של התחרות בעיקר
אמר משהו על זמנים בין הכניסות ושלל עיכובים
וזאת מלבד הפרצוף הזועף התמידי שלו

הארגון של התחרות בעיקר
אמר משהו על זמנים בין הכניסות ושלל עיכובים
וזאת מלבד הפרצוף הזועף התמידי שלו
שיבוא פעם לתחרות בירושלים, לא זכור לי שהוא היה שם.

שאלת תם

מדוע הספוטרים לא מלווים את את כל התנועה,מההוצאה מהראק ועד לירידה לקו החזה?

*ההוצאה והירידה,הם לא התנועות הכי מסוכנות למתמודד?

ג'ניה לא היה נראה מבסוט בכלל, יש לך מושג מה הלך שם שהפריע לו כל כך?
הזמנים, השופטים, ספה זבל, שקילה שנפתחה הרבה יותר מדי מאוחר, חצי שעה בין כניסות, ספוטרים שישנים בעמידה ברמה שהמון הגיעו לכשל ועוד שנייה ירדו על הברכיים, הספוטרים הצדיים לא עזרו בכלל הם עמדו דום כאילו יש צפירה. הוא העלה פוסט באינסטגרם גם

שאלת תם

מדוע הספוטרים לא מלווים את את כל התנועה,מההוצאה מהראק ועד לירידה לקו החזה?

*ההוצאה והירידה,הם לא התנועות הכי מסוכנות למתמודד?
זה הרבה יותר קשה ומסוכן לעשות בנץ' מהחזה.
הזמנים, השופטים, ספה זבל, שקילה שנפתחה הרבה יותר מדי מאוחר, חצי שעה בין כניסות, ספוטרים שישנים בעמידה ברמה שהמון הגיעו לכשל ועוד שנייה ירדו על הברכיים, הספוטרים הצדיים לא עזרו בכלל הם עמדו דום כאילו יש צפירה. הוא העלה פוסט באינסטגרם גם
הבעיה של אלו שהתאכזבו, שהם פיתחו צפיות. לרגע לא חשבתי שיהיה תחרות מקצועית, הופתעתי כמה השתתפו, ושבכלל היה מזכירות.

למי שעוד לא הבין, זה היה הזדמנות של אולג לפרגן לחברים שלו גביעים ותעודות, אתם רק האמצעי לאגו שלהם.

הרי מה שווה גביע שהיו רק 5 משתתפים, עדיף לעשות בנץ' עם 20 משתתפים, לפסול את מי שאינו חבר של השופטים, ולהעביר את מי שרוצים.

אתה מבין שלאף אחד בסקוואט לא היה פקודה להחזיר מוט, איך שסיימו מיד לקחו ממנו את המוט. ושני מתחרים עם כיפות נדרשו לעמוד כמה שניות לפני שקיבלו פקודה לרדת, ועוד יותר זמן לקבל פקודה להחזיר?

אחד מהם נפסל בשלושת הכניסות שלו בסקוואט על החזרת המוט לפני פקודה, כשלמעשה, לאף מתחרה לא ניתן פקודה להחזיר.

אני ביחסים טובים עם רוב המתחרים, גם עם כיפה והלבוש החרדי שלי, אני לא חש שום גזענות או עויינות מהמתחרים. אבל מהשופטים והקבוצה ה"הארית" אני חש שינאה.

ואחרון חביב, איך משתתף מתחרה עם צלב קרס על היד בתחרות פאוורליפטינג, ועוד בישראל?
20210530_155459.png

הבעיה של אלו שהתאכזבו, שהם פיתחו צפיות. לרגע לא חשבתי שיהיה תחרות מקצועית, הופתעתי כמה השתתפו, ושבכלל היה מזכירות.

למי שעוד לא הבין, זה היה הזדמנות של אולג לפרגן לחברים שלו גביעים ותעודות, אתם רק האמצעי לאגו שלהם.

הרי מה שווה גביע שהיו רק 5 משתתפים, עדיף לעשות בנץ' עם 20 משתתפים, לפסול את מי שאינו חבר של השופטים, ולהעביר את מי שרוצים.

אתה מבין שלאף אחד בסקוואט לא היה פקודה להחזיר מוט, איך שסיימו מיד לקחו ממנו את המוט. ושני מתחרים עם כיפות נדרשו לעמוד כמה שניות לפני שקיבלו פקודה לרדת, ועוד יותר זמן לקבל פקודה להחזיר?

אחד מהם נפסל בשלושת הכניסות שלו בסקוואט על החזרת המוט לפני פקודה, כשלמעשה, לאף מתחרה לא ניתן פקודה להחזיר.

אני ביחסים טובים עם רוב המתחרים, גם עם כיפה והלבוש החרדי שלי, אני לא חש שום גזענות או עויינות מהמתחרים. אבל מהשופטים והקבוצה ה"הארית" אני חש שינאה.

ואחרון חביב, איך משתתף מתחרה עם צלב קרס על היד בתחרות פאוורליפטינג, ועוד בישראל?
צפה בקובץ המצורף 66591

כמה שאני שומע יותר על מה שהלך שם אני באמת לא מבין למה אנשים שמים את הכסף שלהם ל"תחרות" הזו.

זה באמת בדיחה.

צפה בקובץ המצורף 66591

אני התחרתי והייתה לי פקודת ראק, לרוב האנשים זה היה
השיפוט בהחלט לא היה אחיד ואוגן לכולם אבל לי ולהרבה אנשים שראיתי הייתה פקודת ראק, וגם שומעים את זה בסרטון, לא יודע אם זה קשור לכיפות גם מישהי שאני מכיר נפסלה בגלל שירדה לפני פקודת סקוואט, פשוט מחכים שהבן אדם יעמוד יציב בלי תזוזה עם המוט על הקרקע

אני לא רואה טוב בתמונה, אבל אם זה צלב כרס זה באמת חמור
לדעתי זה סמל של ברית המועצות, זה קצת דומה ולפעמים מתבלבלים

השיפוט בהחלט לא היה אחיד ואוגן לכולם אבל לי ולהרבה אנשים שראיתי הייתה פקודת ראק, וגם שומעים את זה בסרטון, לא יודע אם זה קשור לכיפות גם מישהי שאני מכיר נפסלה בגלל שירדה לפני פקודת סקוואט, פשוט מחכים שהבן אדם יעמוד יציב בלי תזוזה עם המוט על הקרקע

אני גם שופט, אני מכיר את החוקים.
תראה את הסקוואט של @kotzer לוקחים לו את המוט כשהוא מיד מסיים, תראה של אסף בושי.

אין, מי שיודע איך שפיטה צריכה להיראות היה מזדעזע.

אני לא חושב שאפשר להתבלבל, תראה לי תמונה של מה שזה נראה לך דומה.

אני גם שופט, אני מכיר את החוקים.
תראה את הסקוואט של @kotzer לוקחים לו את המוט כשהוא מיד מסיים, תראה של אסף בושי.

אין, מי שיודע איך שפיטה צריכה להיראות היה מזדעזע.

אני לא חושב שאפשר להתבלבל, תראה לי תמונה של מה שזה נראה לך דומה.
170px-Hammer_and_sickle.svg.png

images

משהו בסגנון אולי, לא סגור על זה

ראיתי מה היה שם, לי ולמתחרים בTEENS זה כמעט לא קרה, להפך כשחבר שלי נכשל בסקוואט הוא עוד שנייה ירד על הברכיים מהחוסר מיומנות של הספוטרים
הספוטרים הצדיים באמת מאוד מאוד לא מיומנים, האמצעי מאחורה הוא עוד בסדר אבל גם נצמד יותר מדי ונגע שלא לצורך
הם עזרו לו בראק כשהוא בכלל לא היה צריך עזרה בראק, אני לא חושב שלימדו אותם בכלל כי גם בירידה לסקוואט הם לא יורדים איתו

משהו בסגנון אולי, לא סגור על זה
20210530_171025.jpg

ראיתי מה היה שם, לי ולמתחרים בTEENS זה כמעט לא קרה, להפך כשחבר שלי נכשל בסקוואט הוא עוד שנייה ירד על הברכיים מהחוסר מיומנות של הספוטרים
הספוטרים הצדיים באמת מאוד מאוד לא מיומנים, האמצעי מאחורה הוא עוד בסדר אבל גם נצמד יותר מדי ונגע שלא לצורך
הם עזרו לו בראק כשהוא בכלל לא היה צריך עזרה בראק, אני לא חושב שלימדו אותם בכלל כי גם בירידה לסקוואט הם לא יורדים איתו
עם זה אני מסכים.

צפה בקובץ המצורף 66591

Wtf מי זה?
צריך לתת לו באן לכל החיים + שיימינג שיפחד בכלל להתאמן בכל מכון בארץ

אתה הבחור עם הזקנקן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית