הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה | ניתוח גניקומסטיה

OpAlpha

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז אחרי הרבה מאוד שנים של התמודדות עם בעיה של גניקומסטיה החלטתי שאני רוצה לעבור ניתוח ולפתוח דף חדש בחיים עם עצמי.
עוד לא התחלתי לחקור את כל התהליך, אז רציתי לשמוע מאנשים שפה שעברו את הניתוח כל דבר שיכול להיות רלוונטי עבורי.
החל מהתהליך עצמו, דרך ההחלמה, האם באמת הם הרגישו שהניתוח שווה את זה, צלקות אם יש ועד המלצות אפילו למנתחים.
כל דבר שיכול לעזור, זה חשוב לי ממש.
תודה רבה!

אם לא קשור לפורום, נא להעביר.

אני כבר לא נוגע לעצמי בפטמות 2,000 פעם ביום.
חודש וחצי מנוחה ו10,000₪ זה מחיר זעום לשלם בשביל איכות החיים שאתה תרוויח.

אתה רוצה שאמליץ על המנתח? יכול להביא לך את המספר של המזכירה שלו,
אם אתה בכללית.

• פותח/ת השרשור

אם אתה בכללית.
איך מבחינת צלקות? ישנן, ואם כן באיזו רמה והאם זה מציק?
כי אני חושש אמנם להפטר מהפטמות אבל להכניס כאב ראש חדש חחח...
ולגבי חודש וחצי מנוחה - תוך כמה זמן אתה ת'כלס יכול לחזור לפעילות יומיומית?
לא אימונים, אלא ללכת לעבודה (לא פיזית) וכאלה..

איך מבחינת צלקות? ישנן, ואם כן באיזו רמה והאם זה מציק?
יש לי בליטה קטנה בכל צד בחזה, קרוב לבית השחי, כנראה משאיבת השומן.
את החתך עצמו המנתח עשה לי בתוך הפטמה, לכן לא רואים... וגם בחור אחר שאני מכיר שעשה אמר לי לא רואים.
ואם צלקת תפריע לך כמו הפטמה... אולי הניתוח בכלל לא בשבילך.
ולגבי חודש וחצי מנוחה - תוך כמה זמן אתה ת'כלס יכול לחזור לפעילות יומיומית
אצלי זה היה היינו הך, כי עבדתי באותה תקופה בפעילות פיזית. אני ממליץ מאוד שלא לעשות שום פעילות, אבל אם זה באמת לשבת במשרד מבלי להרים ידיים מעל רוחב כתפיים ואתה חייב לעבוד...
הבחור השני כבר אחרי 3 שבועות חזר לעבוד והתאמן כבר אחרי חודש(באינטרנט תוכל לגלות שיש אנשים שממליצים חודש ויש אנשים שממליצים חודש וחצי, אני סיכון כזה ממש לא לוקח. והמנתח אמר לי חודש וחצי(אפילו בלי הליכות)).

• פותח/ת השרשור
יש לי בליטה קטנה בכל צד בחזה, קרוב לבית השחי, כנראה משאיבת השומן.
את החתך עצמו המנתח עשה לי בתוך הפטמה, לכן לא רואים... וגם בחור אחר שאני מכיר שעשה אמר לי לא רואים.
ואם צלקת תפריע לך כמו הפטמה... אולי הניתוח בכלל לא בשבילך.

אצלי זה היה היינו הך, כי עבדתי באותה תקופה בפעילות פיזית. אני ממליץ מאוד שלא לעשות שום פעילות, אבל אם זה באמת לשבת במשרד מבלי להרים ידיים מעל רוחב כתפיים ואתה חייב לעבוד...
הבחור השני כבר אחרי 3 שבועות חזר לעבוד והתאמן כבר אחרי חודש(באינטרנט תוכל לגלות שיש אנשים שממליצים חודש ויש אנשים שממליצים חודש וחצי, אני סיכון כזה ממש לא לוקח. והמנתח אמר לי חודש וחצי(אפילו בלי הליכות)).
אני חושש לגבי הצלקות בעיקר כי אני לא יודע איך הן יראו עליי.. חשש די לגיטימי 😛
יש לך אולי תמונה של האיזור שאוכל לקבל אינדיקציה?

אני אומר, שגם אם היה לי איקס עיגול פתור בתוצאה של תיקו על החזה הייתי מעדיף זאת מאשר הפטמות השפיציות.

אגב, אם באמת תרצה להתקדם עם הניתוח ואתה רוצה לקנות ממני וסט, יש לי אחד שקניתי ב-40 ואני אמכור לך באותו מחיר.
דרך הקופה זה יעלה לך פי 10, לא צוחק.
הזמנתי 2, כי זה היה שווה לי להוציא 80 שקל כדי להכפיל את הסיכוי שישב עליי טוב אחד הוסטים מאשר להיות בטוח ב-100% שיתאימו לי וסט ב-400.

המנתח מאוד התלהב מסוג הוסט, ואפילו ביקש שאשלח למזכירה שלו קישור שיהיה לו.
האחד שלא שומש הוא מידה L.

אני אומר, שגם אם היה לי איקס עיגול פתור בתוצאה של תיקו על החזה הייתי מעדיף זאת מאשר הפטמות השפיציות.

אגב, אם באמת תרצה להתקדם עם הניתוח ואתה רוצה לקנות ממני וסט, יש לי אחד שקניתי ב-40 ואני אמכור לך באותו מחיר.
דרך הקופה זה יעלה לך פי 10, לא צוחק.
הזמנתי 2, כי זה היה שווה לי להוציא 80 שקל כדי להכפיל את הסיכוי שישב עליי טוב אחד הוסטים מאשר להיות בטוח ב-100% שיתאימו לי וסט ב-400.

המנתח מאוד התלהב מסוג הוסט, ואפילו ביקש שאשלח למזכירה שלו קישור שיהיה לו.
האחד שלא שומש הוא מידה L.
היי, תוכל לשלוח לי את המספר טלפון של המזכירה כאן או בפרטי? ו10,000שח זה כולל ההשתתפות של הקופה או שבפועל יצא לך פחות?

היי, תוכל לשלוח לי את המספר טלפון של המזכירה כאן או בפרטי? ו10,000שח זה כולל ההשתתפות של הקופה או שבפועל יצא לך פחות?
כולל, כולל. 9800 בערך, אם משפר את הרגשתך.
ואז הוסט(שיעלה 40 דרכי ו300+ דרך המנתח).
היעוץ עולה 150 לדעתי אבל מורידים אותו מהניתוח אם אתה מתכוון להמשיך(כלומר, לא 9950 אלא 9800 עדיין סה"כ).
אשלח בפרטי.

אם אתה בכללית.
היי. אשמח לקבל פרטים בפרטי בבקשה. אני בכללית גם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית