נק' מוניטין:
8
- 447
- 8
טוב יצא לי לפני כמה זמן להיות אצל אורתופד בדגש אורתופד לברכיים בגלל בעיות שאני מרגיש שמשהו לא תקין והוא רשם אצלי שזאת הבעיה אשמח לדעת אם מישהו נתקל אם כזה דבר אני אפילו לא יודע איך זה קרה לי אסביר היה לי הפסקה מאימונים שנתיים וקצת משהו כזה חשבתי להתאמן הכל היה טוב העלתי גם משקלים כמובן בהדרגה כי זה לא שאני מתחיל מאפס לפני התאמנתי פשוט אחרי הפסקה דיי ארוכה חזרתי כמובן לאט לאט העלתי לאט לאט גם במשקלים בהדרגה והתחילה לי הבעיה הזאת אשמח לדעת אם מישהו נתקל או חווה את זה ויצא לו לטפל בזה הייתי גם בפיזיותרפיה כמה פעמים ובפעם השלישית שבאתי זאתי שמטפלת אמרה לי אתה יכול כבר להפסיק עם הטיפולים האלה כי אין בעיה משמועתית שאני רואה וכל מיני ואני ידעתי שזה לא יכול להיות ככה סתם הקליקים האלה כי פעם אני כמעט בטוח שלא היה לי לפחות ברמה שיש היום לצערי
קישור לבעיה:
www.imacs.co.il
אשמח מאוד לדעת ממכם אם יצא לכם להיתקל בזה או למישהו ובגדול אני אשמח לדעת מה אני יכול לעשות עכשיו במצב הנתון הזה כי כל פעם אני מגיע לאימון רגליים ומפחד להעמיס לאור המצב שקיים וזה כל פעם מתסכל אותי מחדש
קישור לבעיה:
טיפול בכאב ברך פטלופומורלי | איימקס
מהו כאב ברך פטלו-פמורלי (Runners Knee)? מה הטיפול בכאב פטלופמורלי? איימקס עם 11 טיפולים לתסמונת כאב פטלופמורלי והקלה על תסמינים. היכנסו לסרטון והסברים >>