הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכתף יצאה מהמקום

Kangaroo

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
6
105
6
אתמול באמצע אימון בזמן ישיבה (לפני לחיצת כתפיים) החזקתי דאמבל של 18 קילו ושהדאמבל היה על הברך והיד החזיקה אותה פתאום הרגשתי שהכתף בורחת לי כאילו יוצאת מהמקום עושה סיבוב כזה וחוזרת ויצא קנאק כזה בזמן שזה קרה ממש כאב אחרי זה לא כאב והצלחתי ללחוץ אפילו כתפיים .
הרגשתי שכאילו הכתף בורחת קדימה עושה סיבוב וחוזרת למקום בחיים לא קרה לי , היום שהתעוררתי הרגשתי סוג של כאבים כאילו הכתף כבדה כזאת לא יציבה .
יכול להיות שפרקתי את הכתף או מה זה יכול להיות?
@Nir Kriger

בפריקת כתף הכתף לא חוזרת למקום ולא היה מתאפשר לך לבצע לחיצת כתפיים .

פריקת כתף זה יציאת הכתף מהמקום קדימה / אחורה (מימה שאני זוכר) דבר שגורם לניראות שונה ובטח הרגשה שונה ולא יכולת להמשיך לתפקד כרגיל.

מה שכן יכול להיות שנפצעת באיזור , אבל חכה לתגובה של מומחה פה שיעזור יותר בכל מיקרה לעניות דעתי לא משנה מי ירשום לך ומה , אתה במצב שאתה צריך ללכת לרופא ספורט , אל תחכה ותבזבז זמן הבריאות מעל הכל.

לא כל כך משנה מה קרה שם כרגע.זה נשמע כמו תת פריקה אם זה חזר מיד ללא פעולה יזומה מצדך.
מציע לנוח עם היד שבועיים מעומסים או תנועות חדות\גדולות ולראות אם אפשר לחזור לפעילות במשקלים התחלתיים לאחר מכן.
אם לא, לגשת לפיזיותרפיסט. במידת הצורך יפנה אותך לאורטופד להתייעצות נוספת

• פותח/ת השרשור
לא כל כך משנה מה קרה שם כרגע.זה נשמע כמו תת פריקה אם זה חזר מיד ללא פעולה יזומה מצדך.
מציע לנוח עם היד שבועיים מעומסים או תנועות חדות\גדולות ולראות אם אפשר לחזור לפעילות במשקלים התחלתיים לאחר מכן.
אם לא, לגשת לפיזיותרפיסט. במידת הצורך יפנה אותך לאורטופד להתייעצות נוספת
במקרה של תת פריקה זה מצריך ניתוח או קיבוע זה יחזור על עצמו שוב הדבר הזה?
וממה זה נגרם כי בחיים זה לא קרה לי …

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית