E Eden87 משתמש מתחיל 46 5 נק' מוניטין: 8 0 46 5 7/11/21 #1 לאחר תקופה ארוכה שסבלתי מהכתף עברתי קופת חולים,הפנו אותי לפיזותרפיה ספורט,ומה שמצאו שיש לי דלקת בגיד הכתף השמאלית כמובן שמאל כי זאת היד היותר חלשה... למישהו קרה את זה ויש לו תרגילים הערות/הארות ? כמובן שמשיך בטיפול
לאחר תקופה ארוכה שסבלתי מהכתף עברתי קופת חולים,הפנו אותי לפיזותרפיה ספורט,ומה שמצאו שיש לי דלקת בגיד הכתף השמאלית כמובן שמאל כי זאת היד היותר חלשה... למישהו קרה את זה ויש לו תרגילים הערות/הארות ? כמובן שמשיך בטיפול
Hector משתמש קבוע 1,053 630 נק' מוניטין: 740 0 1,053 630 7/11/21 #2 היה לי קצת אי נעימות וכנראה דלקת אבל לא אבחנו אצלי גם בכתף, שיפרתי טכניקה בלחיצות הפסקתי חטירה כבדה הקטנתי קצת עומס והוספתי תרגילי שיקום, כחלק המטיפול מקווה שיתנו לך תוכנית שיקום פיזיו Upvote 0 Downvote
היה לי קצת אי נעימות וכנראה דלקת אבל לא אבחנו אצלי גם בכתף, שיפרתי טכניקה בלחיצות הפסקתי חטירה כבדה הקטנתי קצת עומס והוספתי תרגילי שיקום, כחלק המטיפול מקווה שיתנו לך תוכנית שיקום פיזיו
E Eden87 משתמש מתחיל 46 5 נק' מוניטין: 8 0 46 5 9/11/21 פותח/ת השרשור #3 תודה רבה! הורדתי גם עומס ועבודה יותר על טכניקה נכונה Upvote 0 Downvote