הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעבור לתוכנית ab או להמשיך fbw?

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
מתאמן חודשיים התחלתי עם מסת שריר זוועתית ודיי התקדמתי כל הגוף השתפר.
דיי נתקע כבר ברוב המשקלים רק בסקוואט ובבנץ ממשיך להתקדם לאט.
שוקל 68,1.68 התחלתי במשקל 63 קילו.
משקלים:
אני עושה 10 חזרות כפול 3 סטים גם את המורכבים,לפעמים שש חזרות כשאני מתקדם עד שעולה.
בנץ פרס 47.5
סקוואט 62.5 (הפסקתי לתקופה מסוימת בגלל דלקת בברך)
לחיצת כתפיים 28 קילו.
לאנגים 36 קילו.
מבודדים לא חושב שכזה אקטואלי אבל פולי עליון וחתירה במכונה 50 קילו כל תרגיל.
משקלים לא וואו אבל התחלתי ברמה ממש נמוכה.

כלל האצבע הוא לרענן תוכנית כל 6 שבועות. אתה על אותה תוכנית חודשיים ואתה מספר שכבר אין ממש פרוגרסיב אוברלוד, אז כן. הייתי אומר שהגיע הזמן לשנות משהו. לא בהכרח חייב לעבור לספליט, אתה יכול גם להחליף תרגילים/סטים.

אם אתה לא מצליח להתאושש מאימון לאימון וזה מקשה עלייך לעלות משקלים ואין אפשרות להוסיף חזרות/סטים כי הנפח גבוהה , האימון ארוך ומתיש מידי .
אז כן .

אם לא אז אולי כדאי תמשיך עד ש"תסיים" את התוכנית .

תנסה לשפר תזונה ולהוסיף קלוריות. אם לא עוזר בנוסף לתזונה תראה איך אתה מגיב ליותר או פחות נפח.
מה שישנה לך זה כל המשחק הזה של תזונה- נפח- זמן התאוששות.
FBW ו- AB זה רק תבניות שעוזרות לך לנהל את הנפח והתדירות (או סתם לנוחות)

• פותח/ת השרשור
מבחינת נוחות לא חושב שזה יהיה לי יותר נוח כי זה להגיע עוד יום למכון 4 במקום 3.
הקטע שהאימון פול באדי גומר אותי הוא נמשך שעתיים ואולי קשה לי להתאושש ובגלל זה אני לא הפסקתי להתקדם במהירות.

הייתי מנסה לעבור לעבוד חמישיות לי באופן אישי זה מה שהכי עזר
הרבה יותר קל להתקדם במשקלי עבודה כשאתה על חזרות נמוכות יותר

לפי דעתי כדי לפצל עוד את האימון צריך 2 סיבות:
1.כמות הסטים שאתה מבצע כבר כול כך גדולה שהאימון לוקח המון זמן, כי בסופו של דבר חייב להוסיף עוד סטים.
2.אתה כבר לא מצליח לתת את אותו יחס לכול השרירים, לדוגמא אחרי שאתה מבצע את תרגילי הרגליים שלך, אתה מאוד מותש מערכתית וקשה לך לבצע את תרגילי פלג הגוף העליון שלך.
3.התאוששות מניסיון עם הלקוחות שלי ככול שהם נהיו יותר גדולים וחזקים היה קשה להם להתאושש מתדירות של 3 פעמים בשבוע בשרירים כמו חזה,האמסטרינג,קוואדס והם היו צריכים לרדת לתדירות של פעמיים בשבוע.

בהנחה ואתה עונה על אחת מן הקטגוריות האלה, צריך לבדוק האם בכלל אפשרי לך להגיע לדוגמא במקום 3 ימים בשבוע למכון להגיע 4 ימים.

לפי מה שכתבת אני מבין שאתה מתחיל, זה מאוד נדיר שמתחילים נתקעים במשקלים.
זה יכול להיות מכול מיני סיבות ולא בהכרח קשור למספר ימי האימונים שלך, הייתי בודק משתנים אחרים לפני שהייתי מוסיף עוד יום.

נערך לאחרונה:
אני לא רואה סיבה למה לא לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע כשאתה מרים פלטה וקצת, אפשר לעלות בכל כך הרבה כל כך מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית