מה קורה לגוף בגרעון קלורי גדול מדי?

דוד2342423232424

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז ככה עוד ממש קצת זמן הקיץ וכולם רוצים קוביות. הדרך היחידה להשיג קוביות בכל כך קצת זמן אפשרית רק עם נעשה גרעון קלורי קצעוני של בערך 1500 קלוריות ומעלה ביום. זאת אומרת שבערך ב5 ימים יורדים קילו שומן. השאלה האם זה יוריד מסת שריר. אם נשמור מספיק חלבון ויטמינים ואימונים נכונים עדיין הגוף יעבד מסת שריר? אני מדבר על תקופה של שבועיים שבה אתה נכנס לגרעון של בערך 1500 קלוריות

אז ככה עוד ממש קצת זמן הקיץ וכולם רוצים קוביות. הדרך היחידה להשיג קוביות בכל כך קצת זמן אפשרית רק עם נעשה גרעון קלורי קצעוני של בערך 1500 קלוריות ומעלה ביום. זאת אומרת שבערך ב5 ימים יורדים קילו שומן. השאלה האם זה יוריד מסת שריר. אם נשמור מספיק חלבון ויטמינים ואימונים נכונים עדיין הגוף יעבד מסת שריר? אני מדבר על תקופה של שבועיים שבה אתה נכנס לגרעון של בערך 1500 קלוריות
1. הקיץ כבר כאן.
2. אם אתה תהיה בגרעון של 1500 אתה גם תרד במסת שריר, כמה אתה תרד במסת שריר ובמסת שומן? זה אני לא יכול להגיד.
3. גם אם אתה בגרעון כזה גדול ומכניס 2 גרם חלבון פר משקל גוף אתה בכל זאת תרד במסת שריר.
4.בשבועיים אתה לא יכול להשיג תוצאות כאלה משמעותיות.
5. יופי שנזכרת "להתכונן" לקיץ שאנחנו כבר בקיץ

נערך לאחרונה:
יחחחחחח כדי להגיע לגירעון של 1,500 אנט צריכה לאכול מינוס 100 ביום.
לא יודעת אם לצחוק או לבכות 🙁

אז ככה עוד ממש קצת זמן הקיץ וכולם רוצים קוביות
לא בהכרח.

הדרך היחידה להשיג קוביות בכל כך קצת זמן אפשרית רק עם נעשה גרעון קלורי קצעוני של בערך 1500 קלוריות ומעלה ביום.
ממש לא נכון, אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך (מה שקובע אם יראו את שרירי הבטן או לא) גם מגרעון קטן יחסית, זה פשוט מצריך היערכות מראש כי זה ייקח יותר זמן.

זאת אומרת שבערך ב5 ימים יורדים קילו שומן.
ספקולציה שלך בלבד.

השאלה האם זה יוריד מסת שריר. אם נשמור מספיק חלבון ויטמינים ואימונים נכונים עדיין הגוף יעבד מסת שריר? אני מדבר על תקופה של שבועיים שבה אתה נכנס לגרעון של בערך 1500 קלוריות
גרעון של 1500 קלוריות אומר שאתה כנראה תאכל 500~800 קלוריות ליום בתור גבר ממוצע. יהיה קשה להכניס מספיק חלבון ויטמינים ומינרלים בתזונה כזו, אלא אם כן תעבור לחיות על תוספים.
אתה תאבד מסת שריר ותפגע בעצמך גם בהיבטים אחרים (הורמונלית - תגיד ביי ביי לטסטוסטרון, שינה, בריאות נפשית).
במידה ותבצע דבר כזה לשבועיים בלבד - לא תשיג שינוי ויזואלי ניכר לדעתי וסתם תרגיש רעב, אבל לפחות הנזק יהיה מופחת.

תתחיל דיאטה נורמלית בקצב ירידה נורמלי (ירידה של עד 1% ממשקל הגוף בשבוע), תתאם ציפיות עם עצמך ואל תצפה להיות להיראות כמו בודיבילדר. אתה תחיה גם בלי קוביות, הן לא יותר חשובות מהבריאות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית