? 😳מסכים איתך שאיכות להקה זה דבר סובייקטיבי.הלהקה האהובה עלי היא הארטיק מאנקיז,אבל אני מכיר בזה שהיא לא ה-להקה.יש טובות ממנה.עוד דבר אבסולטי הוא שבריטים יותר טובים מאמריקאים במוזיקת רוק, לפי דעתי אין על זה וויכוח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
? 😳מסכים איתך שאיכות להקה זה דבר סובייקטיבי.הלהקה האהובה עלי היא הארטיק מאנקיז,אבל אני מכיר בזה שהיא לא ה-להקה.יש טובות ממנה.עוד דבר אבסולטי הוא שבריטים יותר טובים מאמריקאים במוזיקת רוק, לפי דעתי אין על זה וויכוח.
סובייקטיבי זאת הגדרה סובייקטיבית.רוצה לעבור שם-שם? להקה-להקה? אין בעיה.אתה תראה את ההבדל, ואולי,חס וחלילה,תסכים איתי!
שבוחנים משהו לאורך תקופה, לאורך ההיסטוריה,מתגלים הפערים.לא להקה לפה או להקה לשם, מי כקבוצה היא יותר טובה.
סובייקטיבי זו הגדרה סובייקטיבית? מה זה אומר בכלל?
איך אתה, קוף ארקטי, תוכיח לי שלהקה X יותר טובה מלהקה Y אם אני חושב ההפך? איך???
יש כזה דבר להקה טובה יותר. אתם,לדוגמא, אוהבים יותר את מטאליקה מהביטלס.זכותכם.אבל האם שניכם, בצורה אובייקטיבית, יכולים להכיר בזה שהביטלס היא להקה טובה יותר מבחינת טקסטים,לחנים,התקדמות והתפתחות כלהקה והשפעה על עולם המוזיקה?
יש כזה דבר להקה טובה יותר. אתם,לדוגמא, אוהבים יותר את מטאליקה מהביטלס.זכותכם.אבל האם שניכם, בצורה אובייקטיבית, יכולים להכיר בזה שהביטלס היא להקה טובה יותר מבחינת טקסטים,לחנים,התקדמות והתפתחות כלהקה והשפעה על עולם המוזיקה?
להכיר אפשר בעובדות, זה שהביטלס להקה יותר טובה זאת שוב פעם לא עובדה, איך לעזאזל אפשר לומר בצורה אובייקטיבית עד כמה טקסט או לחן טובים כשזהו דבר סובייקטיבי לחלוטין? אני מציע שתפתח מילון לפני שאתה מפזר מושגים. מה זה התקדמות והתפתחות כלהקה? איך אנחנו יכולים לדעת עד כמה הם התפתחו בתור מוזיקאים כשגם זה עניין של דעה אישית?
עצם המושג "להקה טובה" הוא סובייקטיבי, לא כולם מחפשים את אותו הדבר. אני מרגיש שאני מנהל דיון עם ילד בן 8.
ג'ונגל הוא שיר מדהים! עם טקסט עמוק, ומשמעות שאולי עוד חמישים שנה נגיע לטכנולוגיה שתצליח להבין אותה.אין לך ממש איך להגיד את זה גבר, זה די טמטום,אם לך הטקסט והלחן של i want you (she's so heavy) או קאמ טוגד'ר מדהימים, יכול להיות שמה שמדהים ומרגש מישהו אחר זה אנטר סנדמן של מטאליקה או אפילו ג'ונגל של אייל גולן.
קיצר, מוזיקה זה עניין סובייקטיבי לחלוטין.
אני לא מדבר על ההשפעה, כן אפשר להגיד שהביטלס השפיעו על המוזיקה פי כמה ממטאליקה וזה לא סובייקטיביף זה עובדתי לחלוטין.
וסיסטמטיק קאוס, בעקרון את צודקת, אבל זה בעיקר במיינסטרים 😃
I'm proud to say that I witnessed 1/4 of the Beatles*on stage ... and it was AWESOME ...
neener neener ...
.... and oh .. the reason I wasn't around to troll you kids today ... is ....
I met a girl ....
yeah ...
😍