הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטאליקה - ההופעה והפאשלות

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
היום הייתי בהופעה של מטאליקה.

אין ספק שההופעה הייתה פשוט מעולה, רב ההופעה הם ניגנו את החומר הישן שלהם, אפילו הופעתי לשמוע את FADE TO BLACK המעולה.

אך, כרגיל, חייבים לעשות פאשלה שלהקה בסדר גודל כזו באה לארץ.
הסאונד נפל לפחות 6 פעמים במהלך ההופעה, בYNET נרשם שההפקה טוענת דבר כזה, הפאשלה שייך למיקסר שמטאליקה הביאו איתם.
הגיטרת באס נשמעה לא טוב, הבאס היה יותר מדיי צורם, גם לא היה סינכרון בין המסך של המופע לסאונד עצמו - הייתה השהייה של 2-3 שניות בין הסאונד לוידאו.
בזמן שהסאונד נפל, הייתי בטוח שההופעה תידחה למשך מס' דקות או אפילו תבוטל, הרי דבר כזה לטפל במיידי לא פשוט. בסוף איכשהו מטאליקה סיימה את ההופעה בהצלחה לא קטנה.

זה לקח למפיקים שרוצים להביא להקות בסדר גודל כזה, שלא יעשו קופה על חשבון המעריצים, אלא גם שידאגו לציוד הגברה טוב.

היית אומר שאתה הולך 😛

היה מצוין למרות התקלות. אני מקווה שמטאליקה יזיינו את המפיקים כאן.

• פותח/ת השרשור
לא נורא, בפעם הבאה שהם יופיעו כאן, ארשום :D

אני לא מבין איך לא מחרימים להקה שטובעת קטינים בגין הורדה של שירים שלהם מהרשת ?!?!
😵‍💫🥊

הלהקה היחידה שאני אלך להופעה שלה בארץ זה IRON MAIDEN
וזה כנראה לא יקרה לעולם

תגיד ת'אמת עלקס
נכון הלכת בגלל שהם קפיטליסטים ?

לפחות הם לא קפיטליסטים שמתביישים בזה שהם קפיטליסטים. הם עושים כסף וגאים בזה, כמו שזה צריך להיות. בניגוד לאלביס כוסטלו שמשחק אותה מוסרי.

אתה יודע שבלי MEGADETH אין METALLICA !!!
גם הם גנבים !!!!
מה בדיוק מטאליקה גנבו ממגהדט' או יותר נכון דייב מוסטיין, את הריף של the four horsemen? שנכתב בזמן שדייב מוסטיין היה עם מטאליקה, ומה גם שהוא זכה ליותר הצלחה אצל מטאליקה מאשר השיר של דייב מוסטיין עם מגהדט'. מעבר לכך, איך הקיום של מטאליקה תלוי בקיום של מגהדט'?

מה בדיוק מטאליקה גנבו ממגהדט' או יותר נכון דייב מוסטיין, את הריף של the four horsemen? שנכתב בזמן שדייב מוסטיין היה עם מטאליקה, ומה גם שהוא זכה ליותר הצלחה אצל מטאליקה מאשר השיר של דייב מוסטיין עם מגהדט'. מעבר לכך, איך הקיום של מטאליקה תלוי בקיום של מגהדט'?

ENTER SANDMAN

Since the song's release, there have been numerous claims of plagiarism from various sources, the most often touted claim is that Metallica stole the main riff of the song from a crossover thrash band from Venice Beach called Excel. The riff in question appears in the song titled "Tapping Into The Emotional Void" from the Excel album, The Joke's On You, released in 1989.[9] Though this claim of plagiarism originally surfaced when fans of the California thrash-crossover scene noticed the remarkable similarities between the songs at the time of Metallica′s release,[10] it was most recently echoed by Megadeth frontman Dave Mustaine in an interview.[11] To date no legal action has ever been taken against Metallica, but both the band and Rotten Records owner, Ron Peterson, have voiced suspicions that Metallica borrowed the riff from Excel as it was known that weeks before the song was recorded, one of Metallica's managers had seen Excel perform the song at a local venue. Another popular claim of plagiarism regarding the song is based on "Enter Sandman"'s similarity to Finnish metal band Stone's song "Get Stoned" released in 1988.[12] The album containing the song is also known to have been given to Metallica on their visit to Finland.

-- from wikipedia

the mechanix

ואיכשהו קשה לפספס שמהשנים 89-91 חלה דעיכה נוראית שבסופה האלבום האחרון הנוראי הזה.
לפחות לטעמי.

ונחמד שאתה אוהב אירון מיידן moo.

• פותח/ת השרשור
גם אני לא אתנגד שאיירון מיידן יבואו להופעה בארץ 😃
אבל אני ריאליסטי ויודע שזה לא יקרה, הם כבר היו בארץ פעם אחת ולא חושב שזה יקרה שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית