הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת תוכנית NSUNS 5/3/1

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
היוש לכולם.
חזרתי להתאמן לאחר הפסקה של קרוב לשנה בעקבות הקורונה. עד לפני ההפסקה הייתי מתאמן בסגנון פווארליפטינג (אבל ללא הקרבה של המראה החיצוני) עם תוכניות כמו 5/3/1 ועוד כל מיני וואריאציות שלה (BBB, BBS), סמולוב לבנצ' וכולי וכולי
עד לפני הסגר הRM1 שלי היו:
-DL 220KG
-SQ 180KG
-BP 110GK
-OHP 65KG

עכשיו אני כבר שבועיים וחצי חזרתי להתאמן במכון גראז' שבניתי לעצמי (יש מוט אולימפי, ראק ומשקלים עד 200 קילו לא כולל מוט).
בעקבות התופעה של זיכרון שריר (שהוכח מדעית אז לא לרשום לי שמדובר בשטות) אני רוצה לנצל את האפשרות לחזור מהר יחסית למשקלים שלפני ההפסקה ולכן 5/3/1 עם עלייה חודשית לא בא בחשבון. מצד שני, אני לא מעוניין לבצע תוכנית כמו SS או SL היות ומדובר בנפח נמוך שיחד עם אכילה בפלוס קלורי תגרום להשמנה.

לאחר כל ההסברים למעלה, אני שואל לגבי התוכנית הזאת NSUNS. מדובר בואריאציה של 5/3/1 עם עלייה שבועית (להבדיל מחודשית) ובנוסף נפח לא קטן שיעזור לגדילת מאסת שריר. השאלה היא פשוטה. האם התוכנית נראית לכם טובה למתאמן שלא לוקח חומרים או שמדובר בנפח/עצימות מוגזמים?
https://liftvault.com/wp-content/uploads/2017/02/nsuns-4-day-accessories.png (לינק עם תבנית לדוגמא)

תודה מראש

הקרבה של המראה החיצוני הכוונה ללבלוס אוכל ולהעלות באחוזי השומן עד לרמה של מדלדליות. זה שאימנתי גם את הרגליים לא אומר שאכלתי כמו קרנף בשביל להעלות למשקלים האלה. זאת הייתה עלייה איטית ומתונה ואם החבר'ה שהולכים למכון ועושים רק פלג גוף עליון בלי תחתון היו גם מאמנים את התחתון, הם גם היו מגיעים למספרים כאלה.
באף מצב לא הייתי ענק
אה שכתבת ללא הקרבה של המראה חשבתי שהכוונה שגם אתה מכוון למראה אסטטי "בילדר" טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית