נק' מוניטין:
2
- 12
- 2
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי זה יבוא עם הנעליים, אבל אין לדעת.כמו שאופיר רשם. להחליף נעליים או יחף.
בנוסף לרדת יותר. אתה לא שובר מקביל
תלוי בן אדם. לא כל אחד צריך לסקוואט נעליים עם עקב מוגבהה.אכן, עדיף נעלי סקוואט,
זה לא ככ נכון, הכל תלוי בבן אדם. אני למשל HB לא יכול לעשות בלי נעל עם עקב הגבהה בגלל מובילטי בקרסול כמו שציינת אבל בLB אני מבצע יחף(בבית) או נעל עם סוליה שטוחה וקשיחה.נכון. זה תלוי ב-mobility של הקרסול בעיקר
הכל טוב ויפה שאבא שלך מתחרה ומאמן אבל בסופו של דבר כל אדם שונה. הטכניקה משתנה וגם שימוש בנעלי הרמה משתנה מבן אדם לבן אדם. לך יותר נוח לעשות עם נעלי הרמה ולי לא. מה הבעיה בזה ?לא יודע.
האוטוריטה העיקרית עבורי בסקוואט היא אבא שלי.
למה?
42 שנים של ניסיון כמתחרה וכמאמן בהרמת משקולות. הביקורת שלו יותר קפדנית משל כל אחד שיצא לי לפגוש. ואיכשהו תמיד הוא צודק. גם כשאני בודק אותו בדרכים מגוונות ושונות.
אין בעיההכל טוב ויפה שאבא שלך מתחרה ומאמן אבל בסופו של דבר כל אדם שונה. הטכניקה משתנה וגם שימוש בנעלי הרמה משתנה מבן אדם לבן אדם. לך יותר נוח לעשות עם נעלי הרמה ולי לא. מה הבעיה בזה ?
תראה לנו מה הניב להיות בן של אדם כל כך מוכשר.אין בעיה
גם הוא אמר שהכל תלוי מתאמן, והוא עבד עם סקוואטרים שהיו יורדים עם 220 לחמישייה כשהם יחפים. לא אמרתי שאתה טועה.
@Snorlax jr
כשהוא הסתכל עליי הוא אמר שאני עובד הרבה יותר נכון עם נעליים מתאימות לעומת יחף.
ממה שהבנתי ממנו הכל שאלה של גמישות, טווח תנועה ושמירה על מרכז כובד.
אגב אין לי שמץ של מושג האם אני עושה hb או lb, אני פשוט מניח את המוט על השכמות בנקודה נוחה שאני מרגיש איתה סבבה וזה הכל.
בדיעבד כשאני חושב על זה נדמה לי שאני עושה hb...
תראה לנו מה הניב להיות בן של אדם כל כך מוכשר.
סרטון סקוואט אולי.
לא פחות מ200.
לא יודע למה להדגיש את זה(אבל דיפ, אס טו גראס).
לא יודע למה להדגיש את זה
מה שמשנה זה אם שובר מקביל
הכל טוב, המונח דיפ שמדגישים זה בדרך אצל ה gym bros שאין להם מושג בהרבה דברים.. בסה"כ אפשר להגיד שובר מקביל וזהוכי זה תמיד היה נראה לי פחות נפוץ, ותמיד התרשמתי מזה וכל פעם אני רואה מרימי משקולות עושים את זה ואני אומר לעצמי טפייי איזה גמישות ואיזה ברכיים..
אחי, אני יורד דיפ עם קיסם שיניים והברך שלי מתפרקת!